parinti de bobocei 2006 - 2007 aveti emotii ??
Raspunsuri - Pagina 5
bran spune:
Fetelor,
si domnisoara mea merge la scoala. Am niste emotii groaznice... Mai am si un neastamparat care incepe gradinita... Offf...
Nu stiu ce o sa ma fac cu fata dupa scoala: n-am gasit guvernata, si nici de vre-un afterschool prin zona nu stiu. Eu stau in Crangasi, stiti ceva prin zona: sector 6/sector 1. Suntem cam intre.
Merge cineva la scoala Nr.170?
Succes,
Adriana
Lala_D spune:
Doamne, cat ma bucur ca suntem atat de multe mamici cu piticuti de clasa I
in felul acesta in mod cert va fi mai usoara experienta primului an scolar ![]()
O zi excelenta tuturor !
Lala.
cge spune:
Fetelor, merci frumos ptr lista de rechizite.
eu nu voi cumpara nimic fara Victor, vreau sa isi aleaga el caietele, sa nu aiba sentimentul ca este chiar totul impus la scoala.
apoi, da' vrem sa auzim si lucrurile din perspectiva unei invatatoare.
Ca din perspectiva copiilor le stim bine.
A, si la cravata nu ma gandisem sa ii cumpar. Dar acum ii iau si eu una, macar ptr prima zi de scoala.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
kisa spune:
Prima zi de scoala intodeauna este speciala, mai ales pentru parinti. Copilasii nu prea constientizeaza ei ce li se intampla, pe cand parintii....
O sa va dea lacrimile de bucurie, ca sa nu mai zic de ziua in care vor fi premiati, cu coronita pe cap.
Este una din cele mai frumoase zile: PRIMA ZI DE SCOALA!!
dianaelena spune:
Ma inscriu si eu pe lista voastra desi fetita mea are doar 5 ani jumatateate aici in state intra la grupa pregatitioare in cadrul scolii...si am emotii,,....
, iar al meu copil e super incantat de idee.
Ma cam ingrijorez ca programul e destul de lung : de la 9.00 am la 3.30 pm si....ma gandesc daca nu i se va face somn
![]()
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by kisa
Prima zi de scoala intodeauna este speciala, mai ales pentru parinti. Copilasii nu prea constientizeaza ei ce li se intampla, pe cand parintii....
O sa va dea lacrimile de bucurie, ca sa nu mai zic de ziua in care vor fi premiati, cu coronita pe cap.
Este una din cele mai frumoase zile: PRIMA ZI DE SCOALA!!
Cata dreptate ai

Eu sincer incep sa imi doresc sa inceapa odata scoala macar sa scap de emotii si incertitudini
O zi excelenta tuturor !
Lala.
simonasirbu spune:
Buna! Ma numar si eu printre mamicile de bobocei - Andrei o sa mearga la Sc. nr. 59; cit despre cumparaturi, cred ca noi am fost cei mai lenesi, nu am luat inca nimic, dar acum ca am terminat cu concediile, poate o sa ne mobilizam 
Desi, sa fiu sincera, nu stiu ce sa cumparam, poate doar ghiozdanul si uniforma, care nu stiu daca e obligatorie, dar presupun ca da...iar la rechizite, ma gindeam sa nu iau caiete tip ...ca nu stiu de care si de unde...poate ma lamuriti si pe mine, va rog...
Ma bucur ca ati deschis subiectul, o sa-l frecventez...promit! Si uitasem sa spun de emotii: eu cel mai mult, sotul mai putin, iar "bobocelul" de loc...o fi bine?
Va pup, Simona, mamica de Andrei Mihai (17.12.1999)
Lala_D spune:
simonasirbupoti lua de la librarie caiete tip I si tip II (pe acestea le vor folosi in semestrul II), caiete de matematica si cu foaie velina.
Caietele speciale le vor recomanda invatatoarele in functie de manualele preferate si alese de dansele asa incat din acestea inca nu cumpara ![]()
O zi excelenta tuturor !
Lala.
Anady_Diana spune:
Mi-e rusine sa va spun....
Eu sunt ceea ce se cheama o fire "tare", insa peste cateva saptamani puiul meu va merge la gradinita - grupa piticilor (2 ani), si intr-o noapte am visat prima zi de gradinita, si...plangeam de mama focului!!! Eu, nu copilul! Doamne, ce ma fac daca si in realitate ma apuca boceala, cum o dau cotita, ca nu vreau sa ma fac de ras in fata copilului,a lumii a mea
Voi cum ati dres situatia, astea sunt emotii de mama sau...Recunosc ca pana acum l-am educat pe Ryan intr-un spirit mai..dur, fara fitze, ifose, miorlaieli, insa vad ca mi se cam topeste carapacea de protectie. Desigur, ma emotionau si pana acum multe (daca un bebelus plangea rau mi se rupea sufletul)insa cu Ryan reuseam mereu sa fiu calma, normala, poate chiar dura uneori. Dar acum??? Simt ca se rupe ceva, asa simtiti si voi, cele cu bobocei? Ce ne facem??? Ma simt un copil mare care s-a trezit ca trebuie sa lanseze in viata un copil mai mic....

liliana csaki spune:
Si noi incepem scoala din toamna, cu Laura iar cu David gradinita, asa ca am emotii duble.
Noi ne-am cumparat biroul, rafturile, lampa, ghiozdan si toate celelalte in afara caietelor si stiloului. Uniforma va trebui facuta la croitor, e impusa de scoala. Eu am deja emotii, Laura in schimb se bucura inca de vacanta, nu se prea gandeste la ce-o asteapta.
Anady_Diana cred ca e normal sa-ti dea lacrimile, eu una nu ma prea pot stapani, am plans si la serbarea de sfarsit de gradi a Laurei. Asta e...