parinti de bobocei 2006 - 2007 aveti emotii ??

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Alba felicitari pentru prima zi de scoala
Ce interesant sistemul de invatamant

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Printul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna si bine v-am gasit. Felicitari celor care au inceput scoala si spor la teme! Am fost in concediu, la mare si la munte, Oana a fost o rasfatata toata vacanta, nu cred ca a pomenit cineva de teme sau de scoala ci doar de distractie, iar acum culeg "roadele". A inceput sa scrie singura dar tot ce a scris este in oglinda, inclusiv pe 10, nu numai ca il scrie ca in oglinda il scrie si 01 ... offf. Cand i-am rupt turta fetei la 1 an, eram cam suparati ca nu carte se fac banii, asa ca nu i-am pus pe tava nici o carte si nici un pix, creion, ci numai o agenda mica mica, offf daca am gresit, si i-am influentat fetii viata? Totusi ma gandesc ca poate sa fie bine, in definitiv toti 3 suntem la scoala anul viitor!

In alta ordine de idei: azi am muncit de dimineata de la 7 la ora 21.00, am mutata mobila in camera Oanei, si am aranjat fiecare lucrusor in parte! Cumpoaraturile le-am facut aiurea, adica m-a apucat fara Oana si le-am luat ba mari, ba mici, asa ca trebuie sa le iau de la capat. Rechizitele obligatorii ni le-a cumparat bunica.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Cristina, bine ati revenit
Nu mai fi ingrijorata cu cifrele scrise invers , va avea Oana un trimestru intreg timp sa exerseze si sa le faca corect
Si piticul meu daca nu le scrie des ,dupa o pauza mai lunga, tot in oblinda incepe si le scrie apoi se corecteaza.
Deci totul tine de exercitiu.

Al meu pici a reusit performanta de a fi racit inca de joi seara, cu febra mare si stat in pat. Doar de aseara se pare ca s-au mai imbunatatit lucrurile in sensul ca nu a mai facut febra peste noapte.
De asta imi este de fapt cel mai frica, de racelile din sezonul mai rece care l-ar putea tine acasa in loc sa mearga la scoala. Sper ca asta sa fie ultima, mai in gluma mai in serios l-am amenintat ca nu mai are voie sa raceasca decat in vacante de acum incolo

Pupicei la toti boboceii !

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Printul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Alba, felicitari pt Einschulung si sa aibe numai rezultate bune! Interesant sistemul la voi la scoala!
La noi am auzit alta minunatie:-((( De vreo 2 ani se invata dupa 2 metode: cea cunoscuta si a adoua e cea in care copii in primele 2 clase nu sunt corectatti deloc la scris. Abia din cls. 3-a incep cu dictari si corectari si mi se pare o idiotenie Dupa 2 ani de greseli, va dati seama cum va fi.........Oricum, am inteles ca fiecare invatatoare are libertatea de a alege propria metoda, asa ca vom vedea .......Invatatoarea Biancai pare angajata, dar de ex. cu ea nu fac Mathe si Germana. Astea le fac cu o alta invatatoare, la fel cum cu alta fac sport si cu alta religie.
Apropos, ce materii aveti? Ca eu le-am confruntat pe ale Biancai cu ale baietelului prietenei mele, ambii in Frankfurt dar la scoli diferite is nu se pupa materiile decat tangential

Cristina si Bianca mai scrie uneori in oglinda, dar apoi se corecteaza singura. Stii ce i-.am facut eu acum la amenajarea camerei? Linga birou i-am pus tablita cu literele si cifrele, de o parte, iar de alta are bucataria de joaca, unde are un ceas! Si, cind se impotmolerste se uita acolo! Sunt sigura ca, cu timpul va renunta sa se mai uite, dar acum sunt bucuroasa ca i-a trecut prin cap unde sa "caute" ajutor (ca pe mine expediaza din camera cind isi face lectiile).

Ea are mult de colorat. Pt maine au avut 2 foi, dar f mult de bibilit!

Oricum, din ce vad eu, nu au intrat "tare" in ei.Saptamina trecuta au verificat cu ce cunostinte au venit copii la scoala, dindu-le sa scrie intro zi ce cifre stie si in alta ce litere stiu.....chiar si in oglinda! Si, Bianca le-a scris bine pe toate cu exceptia lui "Y" carea a fost in oglinda scris, si, desi i-am aratat ca a greist, nu l-am sters si am loasat sa vada invatatoarea......ca de fapt asta era scopul!

Si poze din prima zi de scoala aici (in albumul numit "2006-0--03":

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreiah70/my_photos

Mergi la inceput

helbi ce scolarita frumoasa ai este o dulce !

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Printul meu

Mergi la inceput

Ce mai fac scolarii nostrii ?
Pentru mamicile din RO ....pregatiri noi pe ultima suta de metrii ?
La voi au afisat listele cu clasele I ?
La noi vor sa o afiseze doar pe 14 sept

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Da, la noi la scoala s-au afisat listele ptr. clasa 1.
Vom fi in clasa 1B, exact asa cum l-am inscris.
Joi dup-amiaza mergem sa luam uniforma(vesta si sacoul) de la scoala.
S-a si speriat aseara saracul, cand ne-a auzit ca joi mergem la scoala. A crezut ca incepe scoala de joia asta.

Si cu programul de AfterSchool, am vorbit, incepem de pe 18 septembrie. Tot atunci va incepe si inotul.
Mie inca nu imi vine sa cred, mai vreau vacanta.

Ce fac scolareii care sunt deja in paine ?

Helbi, si eu am admirat-o pe Bianca.. Ce fain a fost imbracata in prima zi. La voi este uniforma ?

CristinaT, tu zici ca ajuta daca ii pun Ancutei pe tava si o carte ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

cgesi eu sper sa il vad pe lista tot la aceiasi litera
Dar mai stau un pic in emotii
Azi i-am luat pantofi negri pt scoala.

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by cge

CristinaT, tu zici ca ajuta daca ii pun Ancutei pe tava si o carte ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Buna, nu stiu ce sa zic.... depinde de starea in care sunt, acum tot intr-o suparare ma scald... si inclin ca da; ca sa pun paie pe focul meu ...

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Cristina dar cine te-a suparat asa rau ?

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput