parinti de bobocei 2006 - 2007 aveti emotii ??

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Felicitari Bia, asteptam poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

helbifelicitari pentru inceputul minunat !
Bianca, mult succes si numai note bune

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Printul meu

Lala, merci mult! Sii care e cea mai buna norta aici?? Nota 1 La cls- 1 insa nu primesc decat calificative. Am senzatia ca pina la a 4-a e fara note.

April, sper sa reusesc pe WE sa pun ceva poze. Abia astept sa ne povesteti de Andrada si prima ei zi de scoala!

Bianca a avut eiri prima ei tema: sa scrie ce litere stie din alfabet. Le-a scris pe toate, ca le stie, dar ce a fost mai frumos a fost ca pina am ajuns eu acasa de la serv, ea isi facuse deja tema

E f entuziasmata acum, sper sa o tina si mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Fetelor, va urez mult succes la cumparaturi si felicitari pentru inceputul scolii. Din pacate eu nu voi fi alaturi de voi doua saptamani pentru ca o sa intru in medical... acasa nu am net din pacate. Imi pare foarte rau ca nu va voi putea povesti cum a fost la ziua lui Andrei sau cum a fost prima lui zi de scoala dar cu siguranta voi recupera dupa aceea.
Saptamana viitoare ma intalnesc si cu bona sa-l cunoasca pe Andrei si pe sotul meu ( doar eu o cunosc si sper sa primeasca ok-ul si din partea barbatilor mei). De maine incep cumparaturile atat pentru ziua lui cat si pentru scoala ( ma va insoti si mama lui - ca nu am putut sa o refuz uneori imi vine sa mor de cat de "proasta" sunt si sotul meu imi spune mereu ca sunt prea buna, ca sunt proasta de buna...- si sper ca ne vom intelege). Eu deja am intrat in crize...ma uitam in calendar si cand am vazut ca maine e 1 septembrie m-a luat cu frig. Sincer, tare imi este frica ca nu o sa-i placa la scoala piticului...si cel mai greu imi e ca nu o sa va am pe voi alaturi...sper sa fac fata cu brio la tot stresul..
Helbi, se pare ca Bia o sa fie un exemplu pentru noi. Lui Andrei deja i-am povestit de voi si el spune ca o sa fie la fel de constiincios ca Bia dar .....
Va pupic sipentru toti scolareii!
Cristina

copilul meu

"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

wow Andreia, ce-as vrea si eu cand ajung acasa sa-i fie facuta tema.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by april

Cred ca asta ne dorim toate

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Printul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Vrem si noi pe listuta!! Cristian( mercedes) -sc gen 16 Oradea
Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Mercedes bine ai venit , am facut modificarea in listuta

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Printul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Si noi am avut prima teme ieri, doar ca a cazut cam prost, noi rezervasem deja o masa la un restaurant ca sa-l sarbatorim pe Alexandru (sotul). Asa ca in mare viteza am reusit sa facem cite ceva inainte de a pleca (stiind f.bine ca ne vom intoarce destul de tiiziu si vom avea doar timp de spalat si culcat).

Deci, din cuvinte separate (scrise pe mici bucatele de hirtie) trebuia sa reconstruiasca 2 fraze. Nu inteleg de ce au inceput cu asa ceva, cind copiii nu stiu inca sa citeasca...Antonia a reusit sa recunoasca cuvintele mai mult mecanic, desi m-am straduit sa-i explic ca trebuie sa caute cuvintele dupa litere etc. Deci a fost cam aiurea, pina la urma am decis sa o invatam cele 2 fraze pe de rost, in speranta ca va reusi sa recunoasca cuvintele singura .

In plus cum ea face scoala in franceza, dar vorbeste romana acasa, a fost dificil sa-i explic ca "est" se scrie cu trei litere dar se pronunta "e"...Si asta este doar inceputul...
Dar sa raminem optimisti, toti copiii invata pina la urma sa scrie si sa citeasca (asa cum invata sa mearga si sa vorbeasca), in ritmul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by april

O sa o faca singura, stai linistita....cel putin la inceput, ca e ceva nou

Eu am adus-o azi acasa si cit am pregatit eu masa si-a facut treisferturi din tema. Apoi am "pasat-o" la o amica si am fugit la serv. Acum ne-am intors si, desi a facut ce trebuia sa faca, mi-a zis ca ea inca mai are ceva de facut, asa ca eu poregatesc masa si citesc mailul si ea face tema

Oana, intr-adevar cam aiurea prima tema. La noi a doua a fost sa coloreze o fetita (care se presupunea ca e ea), sa scrie pe o Scultüte ce varsta are si apoi, in partea de jos a foii erau patratele de matematica si sa scrie ce cifre stie. Si cum le stie pe toate si erau cam 20 rinduri si 10 coloane, a inteles ca trebuie sa-l scrie pe 0, 1,, 2, etc de cite 20 ori Pina sa plecam de-acasa a scris de 6 ori feicare, acum le termina Dr e bine ca macar le exerseaza!

Si noi avem pb ta, ca noi vorbim amindoua romaneste is la scoala numai germana,dar sper sa nu avem pb cu cititul. Eu o invat acum sa citeasca in romaneste (de scris scrie dupa dictare), si de germana o sa se ocupe invatatoare. Speram sa reusim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Gata,am trecut si noi cu bine de ziua cea mare
Vremea a fost superba,in ultimele zile a plouat non stop,dar azi am avut parte de soare.
Serbarea de deschidere a fost vesela cu o piesa de teatru,cintecele,poezioare,organizate si interpretate de clasa a III-a si a IV-a.
Domnul director i-a chemat prin microfon pe toti boboceii si pe invatatoarele lor pe scena si le-a urat succes.
Dupa aia s-au dus pentru jumate de ora in clasa lor.
Aici clasele au nume de animale,Darian este in clasa ursilor.
La sfirsit am fost serviti cu sucuri,cafea si prajituri facute de mamicile de la clasele mai mari.

Darian a fost incintat de noua lui invatatoare,care este tinara,dragutza si pare a fi foarte motivata.
Scoala aceasta are un sistem mai diferit,fata de altele.
Copii din clasa a I-a invata in aceeasi clasa laolalta cu copii din clasa a II-a.
Sunt in total 22 de copii,11 din clasa a I-a si 11 din clasa a II-a,iar fiecare incepator primeste un sustinator din clasa a II-a.
Au o invatatoare principala si o practicanta.
Acest sistem pare a da roade,deoarece s-a constatat ca copii invata mai cu spor de la alti copii,mai mari.
Daca un copil invata foarte bine,poata sa sara de clasa a II-a direct intr-a III-a.

Sunt si eu curioasa cum va fi,sper sa fie bine :-)

Mult succes le dorim si celorlalti bobocei.

In curind vom pune si poze:-)

Alba,mami de Darian (6 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

Mergi la inceput