parinti de bobocei 2006 - 2007 aveti emotii ??
Raspunsuri - Pagina 13
mamimo spune:
Lala,multumim mult pentru listuta.
Annitha_cl,sa-ti traiasca puiutul,sa va bucurati unii de altii toata viata si sa aiba parte de tot binele din lume!!!!!!
Ocu,noi ne aflam cam in aceeasi situatie.Nici noi nu stim la ce invatatoare vom fi,desi cred ca am stresat tot secretariatul,in frunte cu doamna directoare.Singurul lucru "nou":clasele se vor forma intre 1 si 6 septembrie.Pe noi nu ne ajuta pentru ca plecam in concediu(tineti-ne pumnii,va rog,plecam in Antalya....)de pe 31 august si ne intoarcem pe 13 septembrie,nu cred ca voi mai putea schimba ceva daca va fi cazul.
Si noi i-am luat lui Radu uniforma,din Unirii,etaj 3.Am vazut acolo si sarafane,fustite si camasute dragute pentru fetite.Mie personal cele din Selgros sau alte hipermarketuri nu-mi plac,sunt confectionate din materiale sintetice si au un aspect neplacut...Eu m-am uitat mai mult la cele pentru baietei,insa cred ca si cele pentru fetite sunt de aceeasi calitate.
Daca vei vedea clasele,poti sa vezi daca Radu e in aceeasi clasa cu Lia,numele intreg este Butnaru Radu Andrei.M-as bucura sa avem norocul asta....
liliana csaki spune:
Lala, noi mergem la sc. gen. nr. 11.
Trebuie sa ne comandam uniforma, pt. rechizite ne va da listuta in prima zi.
Helbi, super ideea ta cu lantisorul cadou.
annitha_cl spune:
Sarut-mana fetelor pentru urari si va urez toate cele bune voua si puiutilor vostrii!
Mona, tu spuneai ca i-ai luat lui Raduc uniforma din Unirii, e buna calitativ, adica nu e din poliester? Cam cat ai dat pe ea? Are si vestuta sau e doar sacou si pantaloni? Camasute ai vazut, ca eu trebuie sa-i iau si alba si pepita. In plus trebuie sa ii iau si cravata....
Ahh, si cand i le-ai cumparat ca sa ma orientez si eu ( sa ma grabesc) cu cumparatul...
copilul meu
liliana csaki spune:
Anitha, eu am vazut azi in Cora camasute, albe, bleu si pepite, uniformele erau urate, mult poliester.
helbi spune:
Gata, de azi suntem scolarite in clasa 1A !
A fost atre frumos la festivitatea de deschidere....intai s-a facut o deschidere la biserica, apoi s-a mers in scoala. Copii de cl.3 au dansat si au scris din corpurile lor "Bine ati venit", iar cei de cl 2 au cintat. A fost drgut.....Apoi, au fost strigati copii si repartizati pe clase. Noi suntem 1 A, 22 de copii in clasa. Bianca a fost f degajata, poate si pt ca o cunostea de anul trecut pe directoare si o parte din invatatoare. Clasa e aceeasi cu cea de anul trecut de la grupa pregatitoare..........
In timp ce copii au intrat la clasa, noi parintii am ramas la o cafea si o prajitura!
De maine pina vineri au ore de la 8.30-11.15, urmind ca apoi sa li se stabileasca orarul.
Scultüte cu codouturikle din ea a desfacut.-o acasa, iar maine trebuie sa povesteasca ce a primit!
Emotii mari am avut eu, la fel ca marea majoritate a parintilor! Bianca a fost f relaxata si bucuroasa ca a inceput scoala! Sper sa o tina asa si de acum inainte!![]()
Noi am pasit cu dreptul! Dorim acelasi lucru tuturor boboceilor si parintilor!
Mult succes!
alba spune:
Bravo helbi,bine ca a-ti trecut cu bine de ziua cea mare si a fost frumos.
Bianca,Felicitari, iti dorim mult succes de acum incolo
si numai note de 1 (adica 10 :-)))

Alba,mami de Darian (6 ani) & Cassian (1 anisor)
http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."
Lala_D spune:
helbifelicitari pentru inceputul minunat !
Bianca, mult succes si numai note bune ![]()
O zi excelenta tuturor !
Lala.
Printul meu
mamimo spune:
Uniforma lui Radu este de fapt un costum,cu tot cu vesta,din reiat bleumarin,insa aveau si din stofa,negre sau bleumarin,cu dungute sau fara,au si pantaloni,sacouri sau vestute pe care le poti combina cum vrei.Eu i-am luat si o pereche de pantaloni in plus fata de costum(de aceea am ales reiatul,pentru ca materialul era aproape identic,ca si textura si culoare,cu cel de la costum,doar ca erau un pic mai grosi.
Camasi am luat albe si bleu de la acelasi magazin(unele au papion...),insa am gasit unele mai dragute si la Bimbo,sau asaceva-este primul magazin de langa scarile rulante,langa Altex),de unde i-am luat si 2 cravate.Magazinul cu costume nu stiu cum se numeste,insa cum mergi spre "Z",este chiar in fata,se vad expuse rochite de ocazie pentru fetite,costumele sunt in partea dreapta.
Pai,sa vedem:costumul a costat 2,5 mil,camasile intre 300 si 350 mii,pantalonii 700 mii,cravatele 80 mii,pantofii 1,2 mil...
Vezi ca la Crido cravatele sunt 300 mii,camasile 600.Daca o sa compari costumele pe care le vei vedea in restul magazinului cu ceea ce gasesti la cel de care ti-am spus,ai sa vezi ca merita.
Nu stiu ce marime poarta puiul tau,eu i-am luat lui Radu(care are 38 kg...) masura 34.Pantalonii au croiala pantalonilor de costum insa au elastic la spate.
De cumparat i le-am cumparat saptamana trecuta,miercuri sau joi,nu mai stiu.Oricum,eu intentionam sa-i mai iau un costum,ca la cum le poarta copilul meu...,si mi-au spus ca primesc si costume si camasi saptamana aceasta.Eu nu mai am cand sa ajung,poate dupa concediu,insa poti sa incerci.Eu i-am luat si 2 camasi cu maneca scurta,poate va fi cald in septembrie.
Spor la cumparaturi,sper sa gasiti ceea ce cautati.
biluta28 spune:
helbi,Bianca,Felicitari, mult succes de acum incolo 

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000