parinti de bobocei 2006 - 2007 aveti emotii ??

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Alba, cred ca e ok ce i-i pui in Svhultüte. Euz inca nu am pregatit-o, la noapte fac asta, asa ca iti zic maine ce m-am decis sa-i pun acolo. In plus, eu i-am luat un lantisor cu un medalion: trifoi cu 4 foi, oe care i-l dau maine dimineata, pt ca mi-e teama sa i-l pun in Schultüte.

Ma inscriu si ue cu
Bianca Elena - Martin- Buber Scule, Frankfurt, Germania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Darian Valeriu - Amerikanische Schule in Bremerhaven

helbi,viel Spass sa ne spui cum a fost :-)
Lantzisorul cu trifoi mi se pare o idee super!!!

Alba,mami de Darian (6 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

[b]Alba[/b, merci de ideea cu filicitarea. Acum am scris-o si eu (pe o parte in germana, inspirata idn link-ul tau, si pe o parte in romana). Am facut acum Schultüte si daca imi amintesc bine uite cam ce am pus:
2 caiete
culori
3 creioane cu diverse "capete" (niste maimutoi)
foarfeca
lipici
balon
Seifenblase
Yoyo
Luche
o caseta cu povesti
2 creioane "Uriase":-)
un breloc de chie, care e Ihre Kuscheltier
un balon
Gummibärschen
alte bomboane (gen Smamrties puse intr-un ursulet)
Zahnbürste
un joc Ali-Baba

si-............o mai fi ceva, dar nu mai retin:-(

Aaaaaaaaa si felicitarea!

In legatura cu lantisorul cu trifoiul......eu sunt adepta "cadourilor" care sa aminteasca de eveniment. Asa ca, m-am gindit...ce e in Schultüte se va "consuma", "minca"......sa-i iau ceva care sa-i aminteasca de prima zi de scoala si de....MAMA!!!
Bine, exista riscul sa-l rupa/piarda (Doamne fereste) dar......sa speram ca nu se va intimpla asa, si, cind va fi mare isi va aminti ca acel lantisor la primit in prima ei zi de scoala, de la mama ei!

Maine, daca am timp intru si va povestesc cum a fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Lala multumim de listuta, o sa o completezi pe parcurs in functie de cerere.
Dar incearca sa pui listuta la primul tau post (pe prima pag). Fa quote la listuta de la pag precedenta, faci copy si mergi la primul post, il editezi si faci paste cu listuta.

Of, sper ca m-am facut inteleasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Gata, acum avem si listuta pe prima pagina (mercic April ) si atunci cand o mamica imi va mai da date o voi actualiza .
Ce organizate suntem

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Printul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

multumim Lala de listutza si felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Lala, te rog frumos sa modifici listuta si cu datele noastre :

Victor (CGE) - Scoala Gen. nr. 49 Bucuresti

Multumim mult.

Noi am cumparat rechizitele lui Victor, cele din listuta scrisa de tine, Lala + cateva chestii care mi-au venit in minte la fata locului : sugativa, coperti caiete/carti etc
Mai avem sa luam pantofi, pantaloni inchisi la culoare, cravata.
Am luat si ghiozdan, din acela care are si roti.
Victor e mai mic, si s-a plans ca rucsacul care l-a avut in tabara ptr apa, pelerina ploaie, sandvich a fost greu.
El isi va cara ghiozdanul de l scoala la after school.

Am vazut si noi ghiozdanele compartimentate, dar nu erau usoare deloc.

Anitha_cl, ma bucur ca ai recuperat baiatul.
Si esti de luat model ptr mine cum te bucuri tu ca veti face temele impreuna.
Eu il voi verifica pe Victor la teme, sotul va fi backup-ul meu, dar nu ma bucur ptr asta. Presimt ca Victor ma va ura

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Ma bucura tot ceea ce fac impreuna cu Andrei,dar am si unele momente in care ajung la disperare...si-mi amintesc cat am plans ca nu reuseam sa-l invat sa desparta in silabe. Desi am folosit metoda cu manuta sub barbie...nu reuseam si pace. Cu scrisul nici nu va mai spun...el plangea in camera lui ca nu stie, nu poate, ca e greu si mazgalea caietul iar eu in bucatarie de nervi si frustrare ca nu reusesc sa-l fac sa-i placa sa scrie, ca nu pot sa-l ambitionez... Pana la urma am reusit dar inca ma mai gandesc daca dezvalui secretul... A fost cel mai simplu truc...L-am laudat de cred ca pana la urma i s-a urat si lui de atatea laude ca uneori imi spunea..gata stiu ca am facut bine... Mereu l-am incurajat si am incercat sa nascocesc ceva ca totul sa para o joaca.... Acum dupa pauza asta asa de mare in care nu a mai facut nimic stau si incept sa ma gandesc cum o sa fie la scoala si ma apuca teama.. Ieri am incercat sa pictam impreuna dar nu a avut chef...deh erau copii pe strada (noi stam la curte si pictam afara) asa ca va imaginati ca nu a vrut asa ca l-am lasat in schimb aseara ne-am jucar cu B'damanii. Sama fi vazut lungita cat sunt de mare in camera lui si cum ma prosteam si schimonoseam apoi dupa ce m-a batut de prea multe ori (fireste ca m-a batut) am inceput sa tip ca ma "bate"tati si sa te tii cu tati si i-am mai luat si manusi de box asa ca.... Tati a fost facut K.O.
Astazi vreau sa ma duc sa-i comand tort pentru sambata. Sa dea DD sa nu ploua sa putem serba ziua afara ca in casa...( am ajuns deja la 20 invitati) pana sambata cred ca depasim 30 de invitati.

copilul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani Andrei !Sa ai o aniversare minunata, sa cresti sanatos si fericit alaturi de taticul tau ( sunt convinsa ca vei gasi un judecator bun la suflet )annitha_cl sa fiti fericiti alaturi de puiul tau !!!

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Printul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Lala, iti multumesc si tie si va multumesc si voua fetelor pentru ca existati si pentru ca-mi sunteti alaturi.. de un an de zile cu voi am vorbit, pe umarul vostru am plans, am ras si m-am bucurat impreuna cu voi, cu voi m-am sfatuit.
Multumim de urari si sa de-a Bunul Dumnezeu la toata lumea numai bucurii si sanatate. Si ... nu in ultimul rand Multa minte si bafta la scoala. Va pup.

copilul meu

Mergi la inceput