parinti de bobocei 2006 - 2007 aveti emotii ??

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Bona Oanei... sunt tare suparata, orica ar sta singura in casa fata, ori ca sta cu ea rezultatul e acelasi!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

CristinaT, eu zic sa o iei mai usor, e inca vacanta.
Nici Victor nu face nimic ptr scoala acum.
Ce va face Oana dupa scoala ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

wow.... pai ar trebui sa manance si sa doarma tot timpul chiar si in vacanta, nu doar cand va merge la scoala, nu??? Sar ar trebui sa iasa afara din casa, macar acum cat este frumos??? Sau in general, Oana sa propuna si doamna sa cearna ce e bine de rau. Si singura in casa tot bomboane si suc ar fi servit, impreuna cu desene....

Eu la banii pe care ii dau am pretentia sa manance si sa doarma, si sa fie ingrijita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Cristina acum sincer daca nici lucrurile astea elementare nu le face bona pentru Oana mai bine cauta o alta bona .
E inadmisibil sa nu o scoata afara pe timpul frumos sau sa nu respecte un orar de somn si masa.
Da-i un ultimatum sa isi revizuiasca atitudinea sau schimb-o din start.
E greu sa gasesti o persoana potrivita pentru copilul tau, toate ne-am lovit de problema aceasta sau macar ne-am gandit la ea.
Ma gandesc insa ca Oana e mare si atunci poate e mai usor sa gasesti o persoana mai calda si mai receptiva la nevoile ei. Eventual o educatoare de la gradinita ?
Una din educatoarele noastre facea acest serviciu pentru un scolar . Venea copilul la gradi dupa scoala (erau cladiri apropiate) il ducea acasa la el , faceau lectii si ieseau afara.

Asta ca o idee.

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofrosyne spune:

catre toti cei cu copii stangaci. eu sunt stangace. inca n-am un copil, dar m-am gandit ca n-o sa refuzati un sfat de la cineva care stie ce inseamna sa-si faca mii de nervi pe stilouri. luati-le un stilou clasic, cu penita punctata. alea prind cel mai bine la stangaci si nici nu sunt scumpe. daca vreti sa le luati stilou, atunci luati-le unul de incepatori, care sa scrie gros, nu foarte scump in clasa 1, pentru ca n-are rost (personal am avut cred ca unul din cele mai ieftine stilouri de pe piata si l-am folosit din cls. 1 pana intr-a 3a, m-am atasat f tare de el). pentru copii nu conteaza cat de scump e, ci sa nu zgarie hartia de exemplu. ballpoint-urile NU sunt acelasi lucru cu stilourile. am incercat si eu si am renuntat, pentru ca nu le poti tine din orice unchi, ci numai dintr-unul care formeaza scrisul destul de aiurea. stilourile le lasa libertatea exprimarii cum vor ei. sa nu-i obligati sa scrie cu dreapta. iar pentru cei despre care se stie deja ca pot scrie fara sa rupa un stilou luati-le de exemplu un stilou Schneider Base kid, care e special pt dreptaci si pt copii. daca o sa stie sa-l pastreze o sa le fie foarte de folos.
bafta si sa va traiasca micutii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

A inceput si la noi scoala. Ne-am dus toata gasca in par cu mama, tata si fratior sperand intr-o serbare de inceput de an dar n-a fost chiar asa. Au fost chemati in biblioteca toti copiii noi (o gramada) si au fost chemati pe rand de cate un reprezentant al clasei (copil). Cand ii striga pe rand parca asteptam palaria de la Hogwarts sa ii trimita pe clase. Un fel de serbare va fi vineri dimineata, cu parinti si clatite.
Domnisoara mea s-a intors foarte incantata si in ciuda faptului ca vorbeste doar putina engleza, mi-a povestit tot felul de discutii. Si-a facut si doi prieteni: un prieten din clasa si o prietena "de autobuz". Se pare ca azi mai mult s-au jucat (sau asta e interpretarea copilului). Teme nu are si am inteles ca in primul an nu o sa aiba in general. Si aici invata cuvintele ca "poza" si nu intai literele, dar engleza nefiind fonetica ma astept sa aiba destul de mult succes. Ana stia deja sa citeasca in romaneste, dar tot ce stie in engleza e fotografiat - stie culorile, numele magazinelor, al produselor din rafturi etc.
O chestie care mi-a placut este ca nu a trebuit sa luam rechizite - platim 30$ pentru rechizitele pe tot anul si nu mai avem grija lor, plus ca in felul asta toti au la fel si nu mai vin acasa cu "vreau si eu creion cu Dora/Superman".

Treceti-ne si pe noi pe lista cu Ana: Scoala Eugene Coste (Calgary)
pe curand,
madishor

Life is a journey. Wear comfortable shoes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

multumim de sfat sofrosyne
cum adica cu penita punctata? asa sa cer la librarie? cum arata?
mersic

fluturasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

April cred ca este vorba de penita clasica, aceea care iese toata din stilou si are o dunguta pe mijloc.
Pe mine ma enerveaza insa ca desi am cumparat stilou de incepator totusi nu scrie gros
A.....si caietele tip unu au maica o hartie poroasa ceva de groaza lumii ...mi-au iesit ochii cautand unele mai de doamne ajuta si tot nu am gasit ...uffff.

Si colac peste pupaza sunt racita in ultimul hal si ma enerveaza chestia asta rau de tot .

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Noi inca nu avem voie sa scriem cu stiloul,deocamdata doar cu creieonul,ca e mai usor de radiat,cind fac greseli.
Am sa o intreb pe doamna invatoatoare din ce clasa se introduce stiloul? Sunt si eu curioasa.

sofrosyne,multumim mult de sfaturi
Un salut matinal la toti stingacii

Alba,mami de Darian (6 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lala_D

Cristina acum sincer daca nici lucrurile astea elementare nu le face bona pentru Oana mai bine cauta o alta bona .
E inadmisibil sa nu o scoata afara pe timpul frumos sau sa nu respecte un orar de somn si masa.
Da-i un ultimatum sa isi revizuiasca atitudinea sau schimb-o din start.
E greu sa gasesti o persoana potrivita pentru copilul tau, toate ne-am lovit de problema aceasta sau macar ne-am gandit la ea.
Ma gandesc insa ca Oana e mare si atunci poate e mai usor sa gasesti o persoana mai calda si mai receptiva la nevoile ei. Eventual o educatoare de la gradinita ?
Una din educatoarele noastre facea acest serviciu pentru un scolar . Venea copilul la gradi dupa scoala (erau cladiri apropiate) il ducea acasa la el , faceau lectii si ieseau afara.

Asta ca o idee.

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Nici aseara nu era mancata! Ba mai mult doamna m-a tinut o jumatate de ora in picioare langa usa. Ce avea de comunicat? ca vrea sa-i maresc salariul, a vorbit ea in parc si a aflat ca sunt altii care primesc mai mult!

Mergi la inceput