Bulgaria - impresii:drum,hoteluri,statiuni,etc(3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris-gabi spune:

Buna, eu am cautat pe net hotelurile din Nisipuri si am gasit urmatoarele situri in care sunt comentariile turistilor referitoare la hoteluri. Am sa le pun mai jos, poate va ajuta:

http://www.tripadvisor.com/Tourism-g294451-Bulgaria-Vacations.html

http://www.bulgariansearesorts.com/golden_sands_general_info.html

http://www.bulgariancoast.com/cititown/detail.asp?rid=7

Succes si vacanta placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

nessu,am mai intrebat dar n-am vazut raspuns ,asa ca revin:sunt parcari in Albena,la ce pret?!ori fiecare hotel are parcare proprie?fara plata!si pe plaja cat costa sezlongul?dar umbrela?...raman si ptr.PM daca le platim AM.sau revenim pe plaja cu alti bani?
mersi mult pt.raspunsuri!

Dalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nunus spune:

Buna Oana, scuze am vazut cu intarziere intrebarea ta. Toate informatiile care te-ar ajuta la stabilirea bugetului sunt deja postate, cred ca prin paginile 20-21 in partea a doua a subiectului. Sa ai un concediu reusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili1969 spune:

Chiar nu stie nimeni nimic de hotelul Holiday Park?Ajutati-ma va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

lili, nu am auzit pe imeni sa mearga la acest hotel. Dar sigur ai citit ceva pe net, nu?
Vezi daca e la bulgariancoast, care e prezentat mai sus. cand pleci?

Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

lili, vezi ca e pe bulgariancoast cum ti-am zis. De unde ai luat bilet, adica, de unde ai auzit de el?
La agentie nu ti-au aratat poze?
Selecteaza hotelul din lista golden sands, da pagina pana jos si acolo ai pareri de la cei care au fost.
Are 3 stele si scrie una Tania ca a fost bine, din cate inteleg eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Buna seara!
Noi plecam pe 12 august spre Nisipurile de Aur. Avem bilet la hotel Excelsior. A mai stat cineva de curand acolo? Sau mai pleaca in aceeasi perioada cineva?
Vacanta frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Cris, eu plec pe 10 august iar ramoss vine pe 13 sau 14 sau 15, nu mai stiu bine. Eu voi sta la Berlin Beach iar ea la Astera. Poate iesim la o bere.
Totusi, daca stie cineva care a fost, sunt farmacii prin statiune si cam cum sunt preturile?
Voi lua medicamente la mine dar cine stie......, poate imi va trebui exact ce nu am. Mai ales cu un copil, poate interveni orice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili1969 spune:

Crengu, iti multumesc.Am citit acolo dar prea putin.Vreau sa stiu ceva de la cineva care a fost acolo.Astept vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

M-am intors joi din Nisipuri, hotel Bolero si a fost f bine, peste asteptarile mele atat hotelul cat si statiunea in general. Oana, Arabella face parte din acelasi lant, e plasat mai central, dar e gen hotel pe cand Bolero e gen club. Crengu, sunt f multe farmacii in Nisipuri, am vazut multe marci de medicamente comune cu noi, dar n-am intrat si nu stiu preturi, dar daca aplicam regula generala, n-am gasit NIMIC mai scump ca in Romania (in cel mai rau caz la fel).Plam Beach era in apropiere arata bine, dar n-am intrat.
Daca cineva doreste detalii suplimentare, cu placere.

Mergi la inceput