Bulgaria - impresii:drum,hoteluri,statiuni,etc(3)
Raspunsuri - Pagina 5
Loreena spune:
noi ne-am luat apa plata si am dus-o in camera, de obicei luam sticla din camera, dar am si uitat-o si nu a fost vreo problema, la minibar verificarea se face zilnic asa ca daca bagi altceva in frigider si lasi acolo se observa si la fel pot observa cameristele; in plus daca vrei sa iei fructe de ex de la masa daca te vad ca urci cu ele iti atrag atentia si nu te lasa...asta am vazut la cineva
Poze cu toata Familia
carmenmi spune:
Doamnelor,
Inteleg ca nimeni nu stie sa imi spuna nimic despre hotelul Palm Beach. Asta e, voi afla singura in doar doua zile.
As vrea insa sa va mai intreb ceva si v-as fi recunoscatoare daca mi-ati raspunde cat de rapid se poate. Mai sunt obligatorii de avut in masina, la iesirea din tara, trusa medicala, extinctorul si triunghiul reflectorizant? Verifica cineva la vama aceste lucruri?
Pe de alta parte, citesc cat a durat vama la multe dintre voi, la unele mai mult, la altele mai putin... poate sa imi spuna cineva daca a iesit prin vama veche, intr-o zi de sambata, cat au durat in acest caz, formalitatile?
va multumesc si astept un raspuns (sau mai multe)
Loreena spune:
:) am uitat sa va spun ca in ultimile zile au fost cazati si Pepe cu iubita.....erau cam stresati saracii......pentru ca la un moment dat am trecut pe langa ei si avea sotul camera si erau atenti ce face cu camera.....intr-adevar tipa injura bine de tot
Poze cu toata Familia
doinash spune:
Buna Catutza sorry ca nu am raspuns mai devreme, caci am fost si eu la mare. Referitor la rugamintea ta, am incercat sa iti trimit pe PM adresa agentiei locale din Pomorie, dar am inteles ca nu poti sa pimesti mesaje private. Si nu stiu daca am voie pe forum sa dau adresa. Sau poate vei intra pe messenger si iti voi spune detaliile?
Natasa spune:
Carmen, ideal e sa iesi foarte devreme din vama, cu cit mai devreme cu atit mai bine. Noi am iesit duminica la 8 dimineata si intr-o jumatate de ora eram trecuti in Bulgaria. Cind ne-am intors-luni la ora 14-era o coada imensa dinspre Romania inspre Bulgaria, cred ca in mai putin de 3 ore nu se trecea. Asa ca parerea mea e ca ziua nu conteaza in perioada asta, conteaza ora.
La trusa si alte minuni nu se uita absolut nimeni, stai linistita. Doar triunghiul ala poate sa fie chiar util daca ai pana, asa ca daca nu aveti, imprumutati unul! Vacanta placuta!
Natasa spune:
Am mai pus articolul asta pe forum, dar pentru cine merge prima data, poate fi util:
http://www.sictir.org/bulgaria
oana_a spune:
buna din nou
Daca nu te deranjeaza NUNUS, poti sa spui cat te-a costat toata distractia ca sa-mi fac si eu bugetul.
alte costuri suplimentare fara cazare si masa.(taxe +parcare +....
-) au mai fost?
multumesc
oana
cum e mai avantajos sa schimbi:euro-leva, card lei-leva. dolari- leva? si unde?
catutza spune:
Doinash , te astept pe mess , adresa mea e cata25dob . Iar din cate stiu eu PM-ul i-mi functioneaza, chiar azi am primit un mesaj.
Noi am cumparat triunghiul , iar trusa si extinctorul le-am imprumutat.
Catutza si Bianca-Maria
lili1969 spune:
Buna, sunt nou inscrisa.Pe 25 august plec la Nisipurile de Aur / Hotel Holiday Park. Stiti ceva de hotelul asta?Nu se afla nici macar pe harta statiunii.Am all inclusive.Va rog daca stiti ceva ajutati-ma.Multumesc.