Bulgaria - impresii:drum,hoteluri,statiuni,etc(3)
Raspunsuri - Pagina 7
crengu75 spune:
Danielai, la ce ora ai trecut prin vama si cat ai stat?
ti-a cerut asigurare medicala? eu nu cred ca imi voi face.
Crengu, mami lui Cristian
diadaniela spune:
Crengu ,nu cred ca ai voie sa iesi din tara fara asigurare
medicala.
mai ,eu plec maine dimineata la Nisipuri. acum sunt toata bagata in bagaje.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
crengu75 spune:
Nu era un acord intre Bulgaria si Romania in ceea ce priveste serviciile medicale?
Crengu, mami lui Cristian
oana_noemi spune:
Buna,
Cine mai pleaca la Nisipuri pe 4 august?
A mai stat cineva la hotelul Gladiola?
danielai spune:
Pentru Bulgaria nu este necesara asigurare medicala. Exista un acord intre tari.
Am trecut prin Vama veche lunea pe la ora 11.30 si am stat 2 ore (erau vreo 20 masini si 1 autocar). La intoarcere am trecut joia pe la ora 13.30 si a durat 10 min (3 masini). Nu era aglomeratie nici pe sensul celalalt.
Mickyyy spune:
hop si eu!
si noi plecam in Bulgaria, la nisipurile de aur, intre 14 si 21 august. Am vazut chiar ca mai sunt fete care pleaca in aceasi perioada, dar la alte hoteluri.
Noi mergem la Mimosa; am vrut initial sa rezervam prin agentie, dar m-au enervat magarii de-acolo, eu am 2 copii, si chiar daca cea mica are sub 2 ani, tipu de la agentie mi-a spus ca nu se pot cumula gratuitatile si va trebui sa platesc inca jumatate de bilet pentru unul din copii. Asa ca m-am apucat frumos sa scriu mailuri in stnga si-n dreapta (direct la bulgari) si-am primit acelasi raspuns din mai multe locuri, ambii copii beneficiaza de gratuitate daca nu vreau pat suplimentar pentru ei.
Si uite-asa am rezervat camera direct la hotel, a iesit cu muuult mai ieftin decat prin agentie (la mine, din cauza ca n-am mai platit jumatate de loc am scutit vreo 240 EURO! iar cei cu care mergem au iesit doar cu vreo 50 EUR mai ieftin!).
Habar n-am cum o sa fie cu rezervarea direct la ei la hotel, dar am mailurile drept dovada daca-i vine cuiva vreo idee sa se lege de viata mea.
Asa ca va urmaresc din urma....n-am mai fost niciodata in bulgaria....de fapt nici pasapoarte n-avem , ne agitam sa le facem saptamana asta.
Mai e cineva care n-are inca pasaport si trebuie sa plece in 2 saptamani?!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
catutza spune:
Mickyyy , de pasaport stiu ca se fac in centru, la urgenta si costa 1mil taxa de urgenta + 1mil taxa de pasaport, se face in cateva zile, dar am auzit ca sunt cozi infernale.
Am si eu o intrebare : daca tot este intre Romania si Bulgaria un acord privind asigurarile de sanatate, de ce unele dintre voi si-au mai facut ? Adica daca Doamne Fereste patesti ceva , platesti? (eu inteleg ca daca e un acord nu mai platesti nimic ).
Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)
maddy26 spune:
Cine zicea de Excelsior ???
Eu merg la sunrise (face parte din acelasi complex) , dar pe 21 August ..
Mey , si eu stiu ca nu este nevoie de asigurare medicala ...Chiar daca nu este o suma importanta ..parca nu as mai face-o...
criss1902 spune:
Maddy - noi plecam la Excelsior de pe 12 august, lamuriri despre hotel la intoarcere
Vroiam sa va intreb: stiti cumva daca trebuie sa ai la vama o declaratie, autentificata la notar, ca sotul este de acord cu iesirea copilului din tara? Chiar daca sotul este si el cu noi iar copilul este trecut doar pe pasaportul meu..Sau se poate si fara declaratie?
Vacanta frumoasa tuturor
maddy26 spune:
Te pup Criss!!!Am sa astept cu nerabdare sa vii cu noutati !
Poate mai mergi cativa pasi si intri si pana la Sunrise sa vezi care-i treaba ...
Si va doresc la toate soare si vacante perfecte !