Piticodromul de sept-oct 2005 (132)
Raspunsuri - Pagina 4
mihaela_e spune:
E insuportabila caldura de afara. iar eu nu am nici un chef la serviciu. Si e si o zi in care mi-e dor de copilul meu. Si azi snt consemnata la birou. Abia astept concediul, ca nu mai pot.
Azi dimineata, statea copilul meu in patut, se trezise, dar il ignoram total. Trabuie sa spun ca era ceasul 5,50 dimineata. Si din aba, a dat-o in ma-ma. De mi-a trecut si somnul si tot. Asa ca ma-m dus sa vad cu ochii mei. Si am vazut niste ochi zambitori si o gura pana la urechi, dar de auzit, nu am mai auzit. Asa ca mai astept....poate are de gand sa repete.
kristinutza spune:
ne-am intors ieri, a fost super la mare, radu a fost fff cumintel si dragut. nu i-a placut in mod deosebit marea. oricum nu l-am bagat cine stie ce, ca erau valuri f mari si zgomotul asurzitor. doar un pic cu piciorusele. l-am cam chinuit noi cu muzicile de pe la terase, cu aglmeratia care era etc, dar n-a parut f afectat. ma bucur mult ca am fost. si cred ca a fost bine ca am stat doar 2 zile, ca mai mult nici nu mi-ar fi placut. cu lotiuni de soare, cu frica de soare etc.
a fost f bine.
cu exceptia faptului ca am facut io pe grozava si am intrat in valurile alea mari. m-a trantit unul de mi-a dat sangele pe la operatie si am intrat toti un pic in panica. inca ma gandesc ce e de facut. ca rau nu mi-a fost, nu s-a intamplat nimic decat ca s-a rupt un pic operatia. of, eu cand v-am spus ca sunt iresponsabila... cred ca chiar sunt. ce mai pot sa zic in apararea mea e ca valurile au fost chair super.
citesc si revin, cu poze si filmulete.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Ioana75 spune:
Cristina, ce bine iti cunosti tu soacra.
Mihaela, felicitari pentru trezirea dulce.
Kristina, ai grija de tine, mai amina un pic sporturile extreme, pina cind treci de "rodaj".
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Antoanela23 spune:
Neata buburuzelor,
I'm back.
Sunt la serviciu de la 7 si beau a 3-a cafea deja.
Incerc sa recuperez ce-ati mai scris din urma, dar merge greu mai ales ca din cand in cand trebe sa mimez munca.
Noutati de la noi: Victor merge in 4 labe, alternativ cu taratul pe coate si burtica, depinde cum aluneca podeua. Ajunge peste tot, destul de repede, e clar ca trebuie sa re-aranjam mobila in casa. Nu avem dintisori la venerabila varsta de 9 luni si 2 sapt, suntem inca in top .
In weekend am fost la verisoara Carmi, fost taaare bine, ne-a placut f mult. L-am cunoscut personal pe nepotelul Fabiano cel dulcic si cuminte iar piticii impreuna au fost dementiali. Poze avem dar inca nu le-am descarcat, poate le pune Carmi inaintea mea.
Celor ce se pregatesc de concedii, va urez drum bun, vreme frumoasa si vacanta placuta.
La multi ani sarbatoritilor de azi, sanatate si iubire.
Va pupez si va urez o saptamana excelenta,
Anto siVictor (8 octombrie 2005)
alinam spune:
neata!
recunosc ca sunt o puturoasa si imi e lene sa scriu
Ioana cand plekati in plimbari? cata invidie pe mine ca aveti bunici care stau cu Miruna
Cristina hehehe esti o mama model, daca si soacra spune asa .....a mea cand am ramas insarcinata spunea ca se pensioneaza, ca o sa creasca ea copilul si acum il vede o ora doua pe saptamana. Iar despre pietrele mamei tale .... e o pretioasa, produce perle, eu stiu cum e ca am peste tot.
Anto stai la coada cu dintii heheh Vladut maine face 10 luni si nu avem nici urma de dinte .....da eu chiar am inceput sa ma ingrijorez, stiti ca exista copii care se nasc fara mugurii dentari si toata viata lor poarta plaka ? din nefericire chiar azi am aflat de un caz si m-am cam .....brrrrr nu vreau sa ma gandesc.
Kristinutza meritzi o bataie ca nu esti potolita.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
Tonnia spune:
Hai ma, Alinam, numai la extreme te gandesti! Un pic, un pic s-a modificat gingia? E mai umflatica asa?
Ioana, si cand pleci?
Kristinutza, mai stai anu' asta cuminte! Cred ca in vara viitoare poti sa treci si marea inot.
Si mie mi-e o leneeee! ieri am dus copilul la plimbare prelungita, vreau sa spun ca asta e turbat cand il scot din ritmul lui, n-a adormit deloc, deci a pierdut 2 somnuri, n-a prea mancat, era surescitat tot, parca luase o doza mica pe nas, iar acasa de-abia l-am adormit, cu chiu cu vai, dupa care s-a trezit noaptea mai ceva ca inainte. de fiecare data am patit la fel, cand spunem sa-l tinem si noi mai mult la aer, se lasa cu d'astea. Deci, cred ca la mare, vorba Irinei, vom respecta exact programul lui din Bucuresti.
Voi cum va descurcati cu deplasarile lungi, dorm copiii in carucioare sau pe unde sunteti?
alinam spune:
Tonnia nu ma gandesc la extreme datoata lumea cand il vede singurul lucru care intreba e :unde sunt dintii? si gingia nu e delok modificata.... om mai vedea.
eu i-am respectat programul copilului la mare adika daca el al ora 9-10 isi face somnul de frumusete ce era sa ii fak, am scos tzitzi pe plaja , copil fericit si adormit sub umbrela.
Azi noapte la fel am patit si noi cred ca ne-a trezit din ora in ora fara motiv, taicasu zice ca avea nasul infundat ...ma rog, eu nu am vazut nik.
poze
cge spune:
Antonia, Anca adoarme mult mai greu in carucior de cand s-a marit.
Si oricum afara doarme mai putin decat in casa.
La ea ce e bine ca dupa plimbari din astea lungi, desi adoarme greu, dup-aia doarme mult.
Sambata dup-amiaza a dormit 4 ore legat.
Bine noi am plecat la Slatina la 6 dimineata.
Dar eu cred ca va fi ok Dinu la mare.
Intr-o luna se va obisnui si dup-aia va uri Bucurestiul.
Alina, merci de incurajari, maica-mea nu se gandise de fapt ca e pretioasa.
Si dintisoriii lui Vladut apar ei cat de curand.
Asa e modelul lui.
Oricum se poate face un fel de radiografie ca sa ii vezi mugurii dentari. Dar nu cred ca e cazul.
Anca are decat 2 dinti.
De 2 luni nici o imbunatatire.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
cge spune:
He, he, stii ce ii zicea lumea Ancai la tara:
"Pe tine cand te-a mai facut ma-ta ca noi n-am vazut?"
Lasa lumea in pace, la crescut copii toata lumea se pricepe.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
alinam spune:
Cristina in legatura cu pietrele pretioase eu asa ma incurajez pe mine, fak haz de necaz, da ma operez eu si scap pana la urma ca nu mai rezist mult, iar despre dintii copilului mai stau linistita vreo 2 luni si sper sa iasa.
poze