Piticodromul de sept-oct 2005 (132)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Cristina la urmatorul bb cheama draga lumea sa vada hehehehe

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Anto, abia astept sa vad pozele cu verisorii.
Alina, primesc declaratiile de invidie cu placere.
Antonia, daca intirziem prin magazine, copilul adoarme de obicei in masina, in drum spre casa, in brate la mine. Cind era mai mica adormea in carucior, acum are ochii girofar in magazine, nici gind sa adoarma.

In turneu plecam simbata dimineata (teoretic), prima tinta fiind magazinele cu sales din Munchen, unde speram sa ajungem duminica seara. Iar cind ma intorc imi fac CC la AmEx, sa nu mai am probleme cu biletele de avion. Sincer, eu nu inteleg de ce un debit card cu o suma mare de bani pe el nu e bun, si trebuie musai CC - daca stiti, va rog sa imi explicati.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

diana, exact asa cred si eu despre mersul cu copiii. mi-era teama sa spun, pt ca ccc chiar nu vreau sa se supere cumva cineva. cred ca copiilor le e bine cu parintii lor, sa mearga pe oriunde, la mare, la munte sau prin tari straine. sau, mai bine zis, mie imi place sa merg cu radu peste tot. am vazut ca se comporta f bine, nu imi pune probleme. ma rog, borcanase, scaun de masina, carucior... si am mers de doua ori cate 8 ore cu el in masina si chiar cand i-au dat dintisorii, in zielle alea doua. si nu s-a intamplat nimic, a stat linistit.

si tonnia are multa dreptate in ce scrie.

vad ca se mai discuta tema...
eu, de ex, ii sterilizez inca biberoanele (dar asta pt ca mi-a imprumutat nasa copilului un sterilizator, ca altfel mi-e ca nu ii fierbeam nici pana la o luna biberoanele), dar cand plec pe undeva nu ma car cu sterilizatorul. nici scaun de masa n-am nevoie in deplasari, atata vreme cat am scaunul de masina sau caruciorul. despre cazare... eu cand am fost acum la mare chiar m-am cazat la prima curte in care am intrat... mai aveau o camera si am zis ca stau acolo. nici n-am vazut-o bine ca am plecat la plaja... camera zic eu ca e doar ca sa dormi noaptea... ei, mai sunt multe de spus, dar eu acum, cand vreau sa plec undeva, practic vreau sa merg pt copil, ma gadesc sa fie si el adaptabil, sociabil. si eu am fost in tabere din gradinita. si ce conditii erau... mai bine nu mai spun. dar am niste amintiri frumoase...

gina, borcanasele sunt scuuuumpe. cand am fost plecata la tara 10 zile, am luat si blenderul si materie prima, ca nu ma tineau buzunarele sa-l tin numai pe borcanase.

tare as vrea si eu pozele cu noi gravide, mai tineti minte? eu nu le-am putut salva atunci, adica le-am salvat, dar sunt mici-mici. mai sunt pe undeva si nu le-am vazut eu?

gata, am recuperat! m-am linistit. greu e cu dependentele astea...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata!
Iaca ne-am intors si noi de la cumparaturi, ca trebuia sa refacem stocul de cereale, fructe, servetele umede etc. Caldura mare!
Imi venea, asa, sa o carmesc spre munte si racoare...cu fii-mea si cu fii-miu...cu ei eram. Dar tot acasa am revenit, pana la urma. Si as fi trecut si printr-o fantana arteziana sa ne racorim.
Tonnia, ce inseamna plimbari prelungite? Ati plecat din Bucuresti, sau prin vizite lungi? Catalina adoarme foarte bine in carut. Dupa ce adoarme il las pe spate la maxim, si doarme asa vreo ora, doua. Eu imi fac probleme mai mult de drumuri lungi, ca amorteshte cupilu' in scaunel. Cred ca trebuie opriri periodic, nu-i asa, fetelor? Adoarme foarte bine si in scaunel. Tot ce ma deranjeaza la ea este ca se culca foarte tarziu seara, la 12 si se trezeste dimineata foarte tarziu, la 9.30, 10.
Eu am fost ieri plecata cu fii-miu de dimineata pana pe la 17, iar in timpul asta fata a papat doar lapte, ca ta-su nu stie sa-i faca papica . O avea ceva? Sper ca nu o fi rabdat de foame. Cred ca daca era asa, plangea, nu? Cu ocazia asta am constatat ca fii-mea numai cu mine face scandal, mofturi si se rasfata. Mi-a spus si ta-su, si bona, ca e cpoil exemplar, "ingrozitor" de cuminte. Nu tipa, nu plange, nu vrea in brate. Doar cand ii e foame, scanceste. Cu mine face ea show. Bona saptamana trecuta isi facea mustrari de constiinta ca ea se uita la tv si copilului nu-i face nimic, ca e prea cuminte.
Cred ca ea are ceva cu mine.
Alina, azi m-am intalnit la carefoure cu o mamica cc care imi zicea ca baietelului ei i-au aparut primii dinti la 1 an si 2 luni. Se speriase si ea. Acum avea copilul 1 an si 5 luni si 7 dinti.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna ziua

Asa deci, Sofia, voi inchideti parcul . Incearca raid lichid sau pastile, e mai bun decat baygon, zic eu care le-am avut pe ambele. La noi in dormitor punem pastile, dar spre dimineata trebuie schimbate ca navalesc hoardele. La Matei am pus aparatul cu lichid si vad ca nu a mai fost piscat.
Naspa e ca ieri dimineata am vazut un purice pe el si de atunci tot stau sa ma intreb de unde naiba purice la noi in casa, ca animale nu avem in dotare.

Copilul meu a intrat intr-o noua faza de maraiala la masa. Daca nu ii dau lingurita si borcanul sa se mozoleasca incepe sa miorlaie si sa scrasneasca din dinti si sa se contorsioneze in toate felurile. E ok acasa, dar in parc (si cam 2 mese sunt in parc) chiar nu pot sa-l las sa arunce cu mancare in toare directiile. Asa ca mananca mai putin.

Referitor la concedii cu copil, eu una nu m-as odihni deloc daca as pleca in excursii cu Matei. Ar fi mai rau decat acasa, desi si acasa tot eu stau cel mai mult cu el. Oricum, daca as pleca cu el, m-as duce pt. minim o saptamana si numai intr-un singur loc.

Am inceput mesajul la 10 si abia acum l-am terminat

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

pun aici cateva poze, sa nu va plictisiti prea tare:
1, 2, 3, 4, 5, 6.

poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

referitor la plecatul cu copilul, eu zic ca putem sa ne spunem parerile, avem toate de invatat unele de la altele. si mai cred si ca nu o sa ne certam, nu v-a explicat ioana ca grupul nostru are un nivel ridicat de inteligenta emotionala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Karmenutza, da, de plimbari in Bucuresti ziceam, parcuri sau vizite. In afara e mai bine, ca in masina mai adoarme.
Ma gandeam ca Ioana (chiar voi cum ii spuneti miscacioasei, nu stiu de ce imi vine sa-i spun Cata, desi Ioana e primul prenume) are un program super de somn, una peste alta, chiar daca un pic decalat, daca ar fi de la 22 la 8 parca ar fi beton, dar si asa e bine.

Kristinutza, e dragut foc Radu, ce-mi place cum goneste el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxica spune:

buna tuturor
am culcat micii tirani si am zis sa trag si eu cu ochiul pe aici sa vedeme ce mai spune lumea
vroiam sa va intreb daca voi amestecati iaurtul natural cu fructe proaspete?
de ex iaurt natural cu piersica?
sau cu banana?
cu banana am mai auzit dar cu piersica nu face diaree?
as incerca si eu dar am zis sa intreb mai intii!
pupici si o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Tonnia, noi Catalina ii spunem. Ioana este primul prenume, pentru ca se producea cacofonie daca ii spuneam intai Catalina si apoi Ioana. Inainte de a deveni zbenguita noaptea, (cand se trezea sa exerseze), asa dormea. De la 22 la 8 dimineata. Era suuuuper! de la zbenguiala nocturna si-a dereglat programul.
Roxica, eu i-am dar iaurt amestecat cu fructe: cu mere, piersici. Ori impreuna, adica piersica + mar + iaurt, ori iaurt cu mar. Cu piersica simpla nu. Si am pus si cereale (din alea fara lapte).

Catalina

Mergi la inceput