Wrap in Romania

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Raspund si eu la subiect desi vad ca e inactiv de ceva vreme. Am de fapt, o intrebare. Merge si pentru bb mai marisor de peste 10 luni? Eu ma gandeam sa-mi iau un rucsac pentru carat bb in spate pentru ca marsupiul nu mai merge asa usor, desi e usurica fi-mea.
Si daca merge pentru copii peste un an, cat este de comod sa cari copilul in spate?

ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

Si eu imi duc fetita de 10 luni in wrap.L-am cumparat de la Hoppediz, online, in vara si il ador... A fost mai greu cu invatatul dar cu sprijinul sotului si al Internetului am reusit! E o minunatie!!! Da, Eliza, daca e facut dintr-un material bun atunci poti sa-ti duci copilul si pana la 4, 5 ani pe tine, presupunand ca vrea!
Nu stiu daca e voie de aceea nu scriu numele unui forum strain care ti-ar fi f.util in privinta asat, dar daca vrei trimite-mi un mesaj si ti-l dau.Garantez ca nu-ti va parea rau...

mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

guguluff, eu nu mai folosesc wrap-ul de pe la 11 luni. Acum folosesc un Mei Tai, care este un patrat cu patru cordoane la fiecare capat. Motivul este ca incepusem sa o port mai mult in spate decit in fata si e mai comod pentru ea.
Wrap-ul il poti purta mult si bine, daca te simti comod cu el, dar eu ramin la parerea ca dupa vreo cinci luni e bine sa ai unul dintr-un material cit mai putin flexibil, astfel incit bb sa nu atirne de gitul tau, ci sa stea fest.
Rucsacul este cel mai comod pentru spate, dar din punctul meu de vedere e incomod ca instrument. Mei Tai-ul sau wrap-ul il pot impacheta micut si il iau in geanta sau in carut, pe cind rucsacul e un intreg harnasament de care nu am loc decit atunci cind mergem la o plimbare pe deal.

mamacangur, cum o porti pe bebelina ta in spate?

P.S. Ce mai facue inaioana?

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Merci de raspuns. Tot uitandu-ma prin linkurile voastre mi-am adus aminte ca am un fel de ring sling(poza http://i146.photobucket.com/albums/r243/Guguluff/Eli/IMG_5211.jpg). Am pus gaza in el si sta, ii place s-o port pe sold. Doar ca ma cam tem de dureri de spate, trebuie sa-i fac o proba la drum mai lung. Daca nu, incerc sa-mi fac eu un gen de Mei tai ca tot am masina de cusut si s-a cam pus praful pe ea, plus ca in Romania nu gasesti asa ceva nicaieri.

ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta

Mergi la inceput

sincer n-am dus-o pe Mariuta pe spate ca sotul n-a mai fost liber sa exersez...O port pe fata(wrap cross carry, f. usor pt. alaptat, sau cross carry simplu), si rar, pe sold.Nadajduiesc sa invat si pe spate curand...
daca nu procedez corect rog moderatorul sa ma ierte, de dragul 'mamicilor cangur'de aici scriu o adresa f.utila: www.thebabywearer.com

mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamescu spune:

am si eu o intrebare:mai este vreuna dintre voi care mai vinde wrap?si daca da,in ce conditii.Pustiul meu are 7 saptamani ,deci sunt ff interesata de asa ceva.

irina

Mergi la inceput

irina daca nu gasesti de vanzare fa-ti unul singura, sau comanda in strainatate.eu am platit 53 euro+ 9 transportul dar merita fiedare banut.
vezi link-ul din mesajul precedent ,sectiunea Do-it-Yourself a forumului

mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

mamaescu, cel pe care il facea inaioana era fain, dar vad ca nu a mai aparut.
Din lipsa totala de timp de a merge la prietena mea care are masina de cusut, am folosit multe luni 5 metri de material exact asa cum l-am luat din magazin. Inca are franjuri pe margine!

Uite-te in arhiva acestui mesaj pentru sugestii si link-uri.

Guguluff, ring sling-ul pe care il ai pare destul de bun. Mie personal mi-a folosit ring sling-ul in primele luni la alaptat - asa reusem sa scriu pe forum in timp ce o alaptam, ca aveam miinile libere - si inca il folosesc acum la adormit prin metoda "leganat."
As fi vrut sa am un Maya wrap cind era bebeluina mica-mica sa stau cu ea toata ziua, dar pe vremea nu stiam de asa ceva.
Din propria mea experienta, cind bebelusul se face mai greu, e mai dificil sa o porti doar pe o parte. Am avut o perioada, de pe la 8 luni pina pe la 11 luni cind am purtat-o la greu pe sold cu wrap-ul. Motivul: era cea mai rapida pozitie de pus copilul in wrap si trebuie sa pot face treaba cu ea pe mine. Trecea printr-o perioada in care voia sa stea agatata de mine tot timpul
Tip: pe sold a fost pozitia ideala pentru mers in Romania cu autobuzul, plus carat rucsac, carut si taxat bilet la curba strinsa de la Biserica Luterana!

Daca iti faci Mei Tai, da un goole pe "sew a Mei Tai" sau "make your own Mei Tai". Ai nevoie de intarituri la cusaturi si ceva umplutura ca sa tine calumea.
De asemenea, uite-te la link-ul meu de mai jos si o sa gasesti instructiuni pe acel Web site.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

cred ca asa ceva facea Inaioana: http://www.mobywrap.com/instructions.php?link=0
eu am incercat si e usor de tot de facut, am gasit prin casa o bucata de material exact de lungimea potrivita, din pacate e putin cam gros, dar am zis sa exersez sa vad daca ma descurc, inainte sa-mi cumpar material potrivit. si chiar imi place, e intr-adevar foarte comod, am exersat intai cu copiii mai mari si stateau si ei foarte bine, si nu ma durea spatele( e drept ca nu i-am tinut decat cateva minute).acum mai ramane sa-mi dau seama ce material sa caut, ca din pozele pe care le-am vazut nu sunt foarte lamurita

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Mamacangur, eu am vazut ca pe hoppediz nu livreaza in Romania!Tu aici l-ai primit prin posta?

Ile 20 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash

Mergi la inceput