Wrap in Romania

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Da, eu le fac gen Moby Wrap din jerse. Ideea e ca 1m de material mi se pare foarte mult, n-as avea ce face cu el.
Si eu tot intr-una dintre partile laterale ii tin capul, chestia cu partea care vine orizontal era o exemplificare pentur faptul ca nu e nevoie de asa o latime.."ca doar nu i-o tragi pe cap"..poate n-am fost prea coerenta!
Cu alaptatul fac asa: leg de la inceput FWC mai larg si astfel am copilul mai jos si il pot alapta perfect. In functie si de varsta copilului (daca e mai mic) se poate alapta in pozitie oblica , uite aici trei asemenea pozitii:
http://larbreabebes.it.free.fr/p_culla.htm
http://larbreabebes.it.free.fr/p_cullakarine.htm
http://larbreabebes.it.free.fr/p_cullaincrociato.htm

Mie ultima mi se pare cea mai comoda.

Cat despre Serghei, sunt convinsa ca nu o sa ramana asa mic dar nici eu nu o sa il car in wrap pana o sa aiba 1.90m, zau!
Acuma, serios vorbind, cand bebe mai creste, nu e nevoie ca wrapul sa ii cuprinda tot spatele ca atunci cand e mic, e suficient sa ii vina peste funduletz si putin din spate. Asa ca 45-60cm sunt tot suficienti. Uite aici o galerie de poze http://www.hoppediz.com/ , vei gasi si pozitiile pentru todleri si vei vedea de ce latime e de fapt nevoie. Cel putin eu asa vad lucrurile.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Mda, si mie mi s-ar parea la fel de comoda pozitia aia daca raportul dintre gabaritul meu si greutatea bebelusului ar fi aceeasi ca in poza, dar la noi e invers...

Lasind gluma, ceva de genul ala era postat pe mamatoto, numai ca muuuult mai complicat. Trebuia sa te asezi turceste sa pui copilul in wrap pe picioarele tale, apoi sa il stringi in fasa si tinindu-l strins la piept sa te legi. Ceva, durere, nu alta. Am incercat o data intr-un restaurant si mi-a iesit cu totul si cu totul altceva. Important e ca am reusit sa maninc (sushi, nu altceva !!!) cu copilul agatat de tzitza.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

inaioana, vrem si noooi unul. Verde, ca e fetita :D

Sarumana frumos!!

PS Sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca faci din astea, eu azi am umblat toata ziua prin casa cu fata legata intr-un hamac dintr-material gasit prin casa si am studiat niste siteuri groaznic de complicate (am vrut sa fac ring sling, dar nici inele n-am). Nu credeam ca o sa gasesc in Ro...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Acum imi dau eu seama ca in romania asa ceva nu exista! tot imi bateam gura pe aici la fete sa il foloseasca dar parca vorbeam singura .....
Eu am dus in romania vre-o 3 acum 10 ani chiar nu am intrebat la ai mei la cine le-a dat pt ca sigur nu le-au folosit in primul rand nu se stia de ele si poate lumea se uita ciudat.
Acum realizez pana acum nu m-am gandit niciodata! !!!!

Mergi la inceput

Galusha , poti sa improvizezi ceva de carat copilul din orice. Cind eram in Romania in vizita la cineva am folosit.... o fata de masa, ca imi uitasem wrap-ul meu acasa.
Ring slin-ul e misto si foarte bun pentru bebelusul nou-nascut, dar si mie mi se pare complicat de facut. Plus ca inelele alea trebuie sa fie foarte rezistent si sa nu aiba pe unde scapa materialul, ca altfel scapa si BB.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati, alaptati, alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

uite ca-mi faceam ordine prin bookmarks si am gasit www.nandu.hu/English/Practical/babycarrier.htm" target="_blank">asta

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati, alaptati, alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Foarte fain linkul, multumesc frumos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Vreau si eu unul,mai faci?
cat costa ca am citit mai pe diagonala subiectul...

Paula 36 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Am trimis si eu PM ca vreau unul dar nu stiu ce s-a intamplat.Mai e de actualitate subiectul sau nu?

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

daca ar mai fi de actualitate, m-ar interesa si pe mine

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput