Wrap in Romania

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Georgeta, multumesc mult !

Ioana, atunci raman cu portocaliul si cand apare kaki om vedea ce zice coloana mea, bine?
cred ca wrapurile pe care le ai de carat sambata vor fi mai grele ca Serghei..

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Si pentru mine unul PORTOCALIU!!! Stabilim detaliile de livrare mai tarziu!!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shihana spune:

Inaioana, ti-am trimis si pm..am intrat ceva mai tarziu pe forum..sper ca nu prea tarziu..pe mine m-ar interesa unul grena, dar daca va dura mai mult confectionarea lui, ma multumesc si cu lila...nr de tel e pe PM..

Multumesc mult!

Shihana 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

a decedat subectuŽ?

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Nu a decedat. Am spionat putin si am vazut ca-i verde verde, dar s-a mutat la origini.

Inaioana, in parc la fantani pot veni oricand, numai spune cand ai tu timp si marfa. Ti-am trimis si PM

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

quote:
Nu vrei sa fii furnizor de wrap-uri?

Eu as vrea sa import, as avea succes?

Sa stii ca eu chiar ma gindeam serios sa incerc sa vind citeva in Romania, dar numai de cusut n-am mai avut timp inainte sa plecam. Voiam sa fac si o demonstratie de purtat, dar si asta am lasat-o balta, ca nu am mai avut timp. Dar ma bucur ca sint adepte.
Am mai dat de nenumarate ori link-ul dar il mai dau inca o data.
http://mamatoto.org/
De-aici m-am inspirat cu toate pozitiile de purtat bebe. O port de la 3 luni asa si imi pare rau ca nu am purtat-o si mai devreme. Mai nou, o port cel mai des pe o parte.

Mie mi-a mai placut si www.mayawrap.com/" target="_blank">Maya Wrap, dar nu-mi iau si din ala ca ma descurc suficient cu wrap-ul meu.

Ah si inca ceva: normal ca e aratos sa ai unul cusut, dar eu in nesimtirea mea de 6 luni folosesc un material de cinci metri pe care l-am lasat asa cum l-am cumparat.

oLo, nu te doare deloc spatele. Dimpotriva. Greutatea, chiar si cu un copil mai mare, este egal distribuita pe umeri si nu mai pun la socoteala ca ai si suport la spate foarte bun, ceea ce vechiul BAby Bjorn nu oferea. Pe mine una ma doare spatele cu BB, pe cind cu wrap-ul nu.

Ah, si inca ceva. Cind am fost in Romania (m-am intors acum zece zile) am zarit din autobuz o mamica cu un BB intr-un wrap crem. Era pe la Luterana. Vreuna din voi??? Oricum, m-am bucurat cind am vazut-o. Eu eram in autobuz cu copilul in wrap si cu carutul intr-o mina.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Sa mai raspuns, ca-mi place subiectul..

Wrap-ul pe care il are inaioana din state se cheama moby wrap si e facut dintr-un jerseu. E foarte aratos, dar parerea mea e ca nu tine mai mult de citeva luni. Cind bebelusul devine greu, nu vrei sa ai un material care se intinde pentru ca nu mai sta fest. Eu am cumparat un simplu si banal bumbac si daca la inceput mi se parea mai incomod pentru ca NU se intindea, acum mi se pare foarte bun din acelasi motiv.

Despre pozitia lui BB: este foarte bine pentru el, mai ales in primele luni cind il porti in asa fel incit sa stea chircit, ca in burtica.

maria2mami, eu mi-am laut 5 metri, ca sa fiu sigura ca imi ajunge si pentru unele pozitii care necesita mai mult material. Si bine am facut, pentru ca una dintre pozitii mi-a folosit foarte mult in avion sau atunci cind vreau sa adoarma si sa o port muta usor, fara sa trebuiasca sa o "extrag" din wrap. In plus, am un sot... hmmm.... corpolent si voiam sa fiu sigura ca o poate purta si el in wrap. Nu s-a intimplat decit o data pina acum...
Sa fiti atente si la latime. E bine sa aibe cam 1 metru latime, ca sa-l poti intinde.

Cu "extractie", cel mai comod imi este Front Short Cross Tie On First (http://mamatoto.org/Default.aspx?tabid=180]de-aici[/url]). Are suport foarte bun la spate.

Cel mai des am purtat-o in pozitia asta. Dar din pacate, de curind a descoperit cum sa-si scoata piciorele afara. M-a distrus, pentru ca asa reuseam sa fac treaba in casa, fara scandal.

Gazella, tu l-ai purtat pe al tau vreodata asa? Cit timp?

In site-ul indicat de mine erau mai multe pozitii. Din site-ul indicat de olo, ma refer la pozitia numita in care ii poarte BB-i ca intr-o desaga pe spate. Cine reuseste prima, sa-mi vina si mie secretul.

Tiiii, ce de wrap=uri pe-aici. Apai, vreau si eu portocaliu... si asa ieftin, merita, nu gluma...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Bic, multumim de aprecieri, informatii si participare!
Apropo de latime, tu cand spui "1m" te referi la materialul acela care nu se intinde? Ca mie si 60cm mi se pare usor mult la jerseul de bumbac. Serghei are 63 de cm cu totul si oricum nu i-l trag peste cap (partea care vine orizontal la pozitia "front cros"). Si tot apropo de materialul de bumbac traditional care nu este elastic (deci nu e tricot), eu stiu ca trebuie sa fie taiat pe bie (pe diagonala fata de sensul tzesaturii), tu cum ai facut?

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Inaioana, ma referam la un bumbac normal care nu se intinde. Aici masurile standard sint fie 30 fie 43 de inch care inseamna 76 respectiv 114 cm. Pentru ca mi-am luat unul lat de 45 inch/114 cm il pun in doua si am latimea de appx. 21 inch/ 53 cm.
Ha-ha, tu te gindesti ca Serghei o sa ramina asa mic, la 63 cm??? E-heee, ne-am dori noi toate ca ei sa ramina mici si noi tinere.

Cit despre bie, nu cred ca trebuie bie. Materialul pe care il am eu nu e taiat in bie. Am cumparat o simpla fasa imensa. Atit. Dar daca tu le confectionezi dupa modelul de la Moby Wrap atunci le faci mai profesionist.

La front cross, nu partea orizontala i-o tragi pe cap, ci una sau ambele laterale. Sau cel putin eu una asa am facut.

Mergi la inceput

inaioana Ah si inca ceva: tu ai reusit sa alaptezi in wrap? Ca eu m-am chinuit cu pozitia de alaptat de mi-au iesit ochii din cap si am reusit de citeva ori, dar cu mari caraghioslicuri.

Pentru asta e mai bun un ring sling (ca Maya, de exemplu).

Mergi la inceput