Wrap in Romania

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Adita, in linkul pe care l-ai pus tu cum sta copilul ? E confortabil? Oare il pot pune asa pe Vladi care are 4 luni jumate ?

Felicitari pt cei 4 copii !

Ariciul

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

ilenutza, eu le-am scris si i-am intrebat cum pot face sa cumpar si eu unul.Am primit raspuns si, sarind peste n detalii,l-am primit prin posta.Atentie: poti plati numai prin transfer bancar( noi ne-am deschis cont) iar la posta ni s-a cerut ceva taxa(TVA cred), de care vamesul dragut fiind ne-a iertat pana la urma...

mamica fericita!

Mergi la inceput

Sybille, bb poate fi dus in wrap din prima zi...asa ca fii linistita!

www.peppermint.com pt. diferite pozitii
mult succes!

mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

am si eu o problema cu wrapul. eu sunt foarte incantata, dar prichindelul nu prea. mie mi se pare ca sta foarte comod, dar lui ii place foarte mult sa miste capul si in wrap nu prea poate (poate n-am ales eu materialul potrivit, cred ca nu e destul de elastic, si fiind asa, mai rigid, nu-i permite sa se miste cum ar dori). asa ca trebuie sa ii scot capul din wrap, dar e mic si inca nu si-l tine singur, asa ca trebuie sa i-l tin eu si nu se mai cheama ca am mainile libere. a doua nemultumire o are ca vrea sa suga destul de des si nu reusesc sa-l alaptez in wrap. am citit o gramada de pagini de pe link-urile date de voi, am vazut poze, chiar si filmulete, dar eu nu reusesc si pace. asa ca momentan nu putem folosi wrapul decat pt somn, ca atunci nu mai obiecteza. sa-l fi vazut ce frumos a dormit azi in wrap in timp ce eu dadeam cu aspiratorul

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Draga Adita,

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mon_aranha/album?.dir=/c030&.src=ph&.tok=phtIYGEBnxjnf1EG pt. alaptat in wrap
Vei reusi cu siguranta dupa ceva practica. Rabdare si exercitiu!N-o sa-ti para rau.

http://www.thebabywearer.com/forum/showthread.php?t=22590&page=6&highlight=breastfeeding+picture
http://www.thebabywearer.com/forum/showthread.php?p=564285#post564285
Ce pozitii ai incercat pana acum?Poate sa fie si materialul , dar cred ca de vina e "tehnica".Scrie cum faci si te vom ajuta.

mamica fericita!

Mergi la inceput

am incercat ceva care seamana cu pozele din primul link. imi pare rau ca nu stiu cum se cheama, m-au zapacit cu atateai initiale: fcc,fwcc,double cross, etc. dar la asta mi se pare ca vine copilul prea sus. chiar si in pozele alea, vad ca ajunge copilul cu capul pana la umarul mamei. eu nu inteleg cum poate sa suga fiind asa departe de san. sau poate e problema cu conformatia mea, fata asta o avea sani mai mici, care nu atarna pana la buric. cradle mi se pare o pozitie mai apropiata de ce imi trebuie mie, dar nu suporta asta mic sa stea cu capul asa infasurat. probabil ca o sa ne descurcam cand se face un pic mai marisor, ca sa-l pot lasa cu capul cum vrea el si sa se descurce sa tina singurl sanul asa cum ii convine

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

http://www.easycare.at/index.php

Aici se gaseste o metoda QUICKFIX, ca sa legi wrapul repede si fara bataie de cap, in mai multe pozitii.Au poze, scrisul e in germana dar te poti descurca.
Sper sa fie de folos.

mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Bic, eu sunt in lucru cu un Mei Tai si chiar vreau sa va arat cum iese, dar lenea e mare. Cred ca il terminam intr-o zi dar tot timpul ma intrerupe ceva si ma apuc mai greu. Cat despre metode de purtat bb-ei in mei tai am gasit aici: http://www.kozycarrier.homestead.com/instructions.html#anchor_243.
Si ring sling-ul e accesibil de confortabil, adica am plimbat-o prin Tineretului destul de mult, mai mult eu, un pic si tati si nu ne-am plans de dureri de spate. A si dormit bine in el. Dar vreau ceva pentru spate, ca sa se distribuie greutatea bine pe omoplati. Mai bine faceam un wrap ca nu aveam de tras decat pe margini...

ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Super site-ul ala austriac!

Ile 20 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash

Mergi la inceput

sunt tare bucuroasa. azi am reusit sa-l alaptez in wrap. e drept ca nu era prea discret, dar mai exersam noi ca mai avem timp. abia are 7 saptamani. pana la a cel putin un an mai avem. cred ca mi-ar trebui si o bluza speciala pt alaptat ca sa nu stau prea dezbracata. ati vazut asa ceva in Romania? am gasit doar intr-un magazin pt bebelusi, dar sunt ciudatele rau, cu niste fermoare foarte evidente in zona cu pricina. in strainataturi am vazut unele mult mai frumoase si care chiar arata a bluze normale, dar erau si scumpe, si oricum nu pot comanda de pe net. mai gasisem un site unde o mamica arata cum sa ne facem singure tricouri pt alaptat, dar eu sunt cam antitalent la croitorie

Mergi la inceput