Pentru cei care raspund aiurea la subiecte

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Initial creeata de Natasa

Am observat ca de cite ori se deschide cite un subiect in care cineva isi expune o problema sau un necaz si cere un sfat, se va gasi minimum o persoana care n-are nimic altceva de spus decit sa arate cit de fericita e ea, in opozitie cu cel care a initiat topicul.

Aaa...la mine pe forum nu e asa. Toati scriu doar raspunsuri inteligente si la obiect, fara sa se piarda in quote'uri inutile si kilometrice, nimeni nu abuza de emoticonuri pina la exasperare, toate raspunsurile sint argumentate, lungi dar lizibile, si peste tot este o atmosfera de respect pentru participantii la discutie.

Orgel's second rule: "Evolution is cleverer than you are."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dialex spune:

quote:
Originally posted by ina_nz...Tanar, musculos, vorba putina, destept, cu loc de munca stabil, doua masini in fata portii, vile la munte si la mare, nu caut nimic, vreau doar sa ma laud

Ina

Poti sa-mi dai telefonul lui?
Cred ca solutia (daca o pot numi asa) ramāne totusi la latitudinea bunului simt al fiecaruia. Īm principiu sunt īmpotriva oricarui fel de cenzura - cum spunea si Voltaire: Nu sunt de acord cu ce spui, dar as muri pentru dreptul tau de a spune.

Sooo, I see the Internet is on the computer now... (Homer Simpson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Aaa...la mine pe forum nu e asa. Toati scriu doar raspunsuri inteligente si la obiect, fara sa se piarda in quote'uri inutile si kilometrice, nimeni nu abuza de emoticonuri pina la exasperare, toate raspunsurile sint argumentate, lungi dar lizibile, si peste tot este o atmosfera de respect pentru participantii la discutie.

Nu esti deloc serios si risti sa intri in gura fetelor fericite :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:

quote:

Am observat ca de cite ori se deschide cite un subiect in care cineva isi expune o problema sau un necaz si cere un sfat, se va gasi minimum o persoana care n-are nimic altceva de spus decit sa arate cit de fericita e ea, in opozitie cu cel care a initiat topicul.

Propun inaugurarea topicului "ca nuca-n perete" cu postarea lui Xenocid.
Ca definitie de.
Inglobeaza si sintetizeaza (voit, desigur) datele fenomenului.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Si tot la 'Ca nuca'n perete' desi in cazul asta ar fi mai potrivit 'Cu oistea'n gard' urmatorul mesaj de condoleante cules de pe aici:

quote:

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

quote:

Si tot la 'Ca nuca'n perete' desi in cazul asta ar fi mai potrivit 'Cu oistea'n gard' urmatorul mesaj de condoleante cules de pe aici:

quote:

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

N-o fi stiut sa-si dezactiveze semnatura...dar cred ca putea edita, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:

quote:

Xenocid, daca nu te-as cunoaste de cind ma (ne) tot zbintzui(m ) pe forum, as reclama urgent cele 2 inghetate : una pentru Nastasa, una pentru mine. LOL !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Era un subiect cu gafele de pe DC, cam anemic reprezentat de raspunsuri, dovada ca prea putine persoane isi constientizeaza gafele.
Foarte bun subiectul tau, Natasa, dar ce solutie avem? Asta ar fi interesant de discutat, solutia.

Nu certati copiii cand viseaza!

Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Nastasa, felicitari !

Una din fetele-perle-rasfatate-perfecte a inceput sa ciucule pe toate subiectele la care a postat si a mai scurtat din coada ursului !
(nu-mi vine a crede !)

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Natasa, felicitari pentru initiativa, si pe mine m-au deranjat astfel de afirmatii. Tine de bun simt.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput