Pentru cei care raspund aiurea la subiecte
Raspunsuri - Pagina 4

Natasa spune:
Mik, asta e bine, inseamna ca exista semne de bun-simt si acolo unde nu pareau. Inghetata cind o servim?:)

Natasa spune:
Craciunitza, solutii nu cred ca exista, nu ai cum sa educi oameni in toata firea, numai ca pot fi taxati de cite ori depasesc limita. Evident, politicos, dar ferm, ca sa nu-si mai imagineze ca se desfasoara in propria mahala.

Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Si tot la 'Ca nuca'n perete' desi in cazul asta ar fi mai potrivit 'Cu oistea'n gard' urmatorul mesaj de condoleante cules de pe aici:quote:
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
Orgel's second rule: "Evolution is cleverer than you are."
mesajul asta de condoleante e una din cele mai tari chestii pe care l-am vazut pe forumul asta! desi e involuntar si desi situatia e tragica in fapt, comicul (negru al) situatiei e irezistibil!

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Chuny spune:
Eu am vazut unul si mai tare ( trist ), la moartea Andreei ! Era ceva de genul :
"sincere condoleante!" apoi, la semnatura era doar

daniella4 spune:
quote:
Originally posted by Elise
sustin "nuca in perete".
... si cre' ca ar trebui deskis si un subiect: "cine are o viata perfecta" - in care cine vrea sa se pupe singur pt barbatu' mirific, kupilu de 10 kg, purcoiul de bani samd.
Ce, n-ar fi amatori?
Sau e doar kestie de antiteza?
Elise
iata o idee!
...chiar ma-ntreb de ce nu exista inca un astfel de topic, acu' pe bune!
Daniella, mama lu' Alexis

Anderra spune:
In afara de situatiile expuse foarte bine de Natasha pe mine ma scot din sarite raspunsurile de genul : aha , sigur , subscriu, sau mesajele care contin doar cate o fatza vesela/ trista sau okii scosi din sarite..
bine bine.. astea tin oricum de goana dupa puncte .. pentru ca si eu daca am fost de acord cu opinia vreunei fete nu am sarit imediat la "trimite raspuns" ca sa scriu un sec : "sunt de acord" sau "bine punctat" sau subscriu ... sau bravo gigi le'ai zis'o ..
D'asta ma gandeam sa fie scoase punctele ..

diadaniela spune:
si iata cum am ajuns din nou la puncte.
mai nou orice discutie duce la puncte. cate puncte avem ,cate stelute avem etc.
si mie imi place ideea cu ,,nuca in perete". ar fi interesant .
ce daca seamana cu gazeta de perete comunista?
poate gresim si nu ne dam seama . asa vedem si noi pe unde o mai dam in bara.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

Caprioara spune:
Si eu zic sa instituiti rubrica "nuca in perete".
Mie mi se pare o idee buna, pentru ca se stie ca daca nu ai cum sa aplici o sanctiune nu prea ai sanse de reusita numai cu bunul simt. E ca si cu hartiile aruncate pe strada - daca ai lua o amenda buna o data a doua oara ai pune-o in geanta; chit ca eu asa fac oricum dar sunt multi care nu au nici o jena sa faca mizerie in spatii publice. Nu stiu daca comparatia este foarte potrivita, dar e singura care mi-a venit in minte acum.
Se poate insa ca unele interventii sa fie chiar gafe, ca oameni suntem si toti mai gresim. Sa nu uitati asta.
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Field_mouse spune:
Mai am o remarca, dar off-topic:
Ma cam enerveaza, cand in interval de o zi-doua apar intrebari-gemeni, chiar lenea e atat de mare ca nu poti sa listezi, ce era scris inainte? Doar gasesti raspunsurile mai multe, mai ample (ca te plictisesti sa raspunzi de 10 ori la aceeasi intrebare, pusa de dif. persoane).

lena spune:
Natasa foarte bine spus, acuma ca sa fiu fata-perla(desi prefer fata cu cercel de perla) am mai facut si eu gafe...dar recunosc ca in 3 ani de forum, am invatat destul de multe...uite eu o sa recunosc ceva, desi e un punct sensibil pentru mine, am o fetitza-scobitorica, de extrem de multe ori am auzit si ras-auzit expresii de compatimire, etc, etc, lamentari: vai draga, dar de ce asa de slaba, sigur are ceva, etc, etc...uite la al meu ce gras si frumos este...si ca atare mi s-a format un reflex de auto-aparare, ca-mi sa scot
la cine se mai leaga de aspectul asta...dar pe de alta parte si inteleg mentalitatile...sa fim sinceri, se creaza de catre societate niste clisee pe care vrem nu vrem, cred ca inconstient incepem sa le preluam ca si cum ar fi ale noastre si de aici presiunea, de a prezenta numai ce da bine si frumos!!
Lena si t-rex Freya