Pentru cei care raspund aiurea la subiecte

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by iileana

Perfect ai surprins fenomenul.
Chiar ieri am ramas absolut tablou citind, la un topic la care o fata se plingea de spiritul extrem de materialist al sotului, un raspuns stupefiant "vaaaai ce bine ca barbatu-meu nu-i asa" urmat de o dare de seama de juma' de pagina in care era expusa in amanunt, cu date si cifre, minunata situatiune a repondentei...Tragi-comic...

Exact la acelashi subiect am citit si eu, n-am stiut ce sfat sa-i dau fetei, asha ca m-am abtzinut. Fac glume cind e cazul, cind nu e, mai bine tac.

Oricum foarte interesant subiectul, voi citi tot ce se scrie, dar... mai departe tac

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

vreau si eu adresa subiectului va rog...

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Anderra, este o mare diferenta intre raspunsurile de genul celor la care te-ai referit tu si cele la care se refera subiectul acesta. Dupa parerea mea o fata vesela atunci cand e cazul nu se poate compara cu o jignire in lant. Ce e mai grav: sa vrei sa aduni puncte sau sa nu tii seama de suferintele si durerile celor din jur?! Nici nu se pot compara cele doua situatii.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

natasa, super subiectul. eu merg pe principiul ca daca nu am nimic constructiv de zis mai bine tac. am mai rarit-o cu scrisul la "mamici de ..." pt ca in ultimul timp nu vad decit mesaje de genul: "azi a mincat bebe supa, carnita cu legume si 2 banane ..." sau "vazut pozici. placut. pupici...".

eu timp sa ma uit la pozele tuturor nu am si sincer cred ca daca cuiva ii plac pozele altcuiva ar putea sa isi manifeste sentimentele pe PM, nu in vazul tuturor.

ar fi bun un subiect "nuca in perete" numai ca cei in cauza nu vor recunoaste in veci.

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
*** pt poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala) ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Io am ce am cu subiectele din ultimul timp de la parintii intreaba "la mare la 3 luni", "la o luna pot sa il duc la mare?" "e prea mic pt plaja la 5 luni?" "ce protectie solara folosim?" "ce creme de plaja sunt cele mai bune ?"" ce factor de protectie trebuie sa aiba o crema de soare" "cat trebuie sa stea in apa un copil de ...ani"...si tot asa...

Poate ca un subiect cu La mare, la soare...ar fi suficient...

Si uite cu raspunsei si io aiurea la sub asta...dar nu pt puncte, jur...ca am asa multe ca imi e si rusine cu ele...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Sinziana, eu ma alatur tie, facem galerie impotriva subiectelor subtiri. Avusesem ideea sa deschis alandala subiecte peste tot, ca forma de protest. Nu ar fi impotriva regualamentului sa deschid pe forum orice-mi doreste cordul, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by blue eyes

Sinziana, eu ma alatur tie, facem galerie impotriva subiectelor subtiri. Avusesem ideea sa deschis alandala subiecte peste tot, ca forma de protest. Nu ar fi impotriva regualamentului sa deschid pe forum orice-mi doreste cordul, nu?

he,he, crezi ca numai tie iti vin idei dintr-astea? :) eu vroiam sa-i propun unei fete care se plangea ca nu va ajunge la 4 stelute niciodata sa facem un concurs pana a doua zi, sa vedem daca putem scrie 30-50 de raspunsuri pe la diverse subiecte.
pe pariu ca se poate?

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

sinzi acuma se lucreaza la parintii intreaba.. in sensul ca se incearca sa se adune toate aceste subiecte micute si fara rost intr-un singur subiect mare si grosolan... adica la mare cu bb de 3 luni si de 7 luni si la ... 9 luni .,.. il punem tot la un loc, LA MARE si gata.
Dar stiti regula nu.. ce sa stau eu sa citesc ce au sc alte mamici si sa dau o cautare cand e mai simplu sa postez si sa astept mura in gura...
cititi subiectu index de la parinti intreaba sa vedeti mentalitai pe acolo (nu are rost sa acumulati toate subiectele de dermatita la un loc, sau de nas infundat, sau de "la mare" sau de olita" ca e mai simplu pt mamici sa vina sa posteze si sa primeasca raspuns decat sa citeasca 30 de pagini care deja s-au scris si s-au repetat de enshpe mii de ori cu aceleas info).

Doamne sfinte ... nu fac atac la persoana la nimeni, asa ca sa nu veniti sa imi sariti in cap, dar zau fetelor, o cautare inainte de postare nu ar ajuta... e greoi si enervant sa tot dau la tot al doilea subiect de subiecte identice... dar cu nume diferite

Iar la cei cu problema expusa de Natasa, rusinica... daca nu aveti un raspuns care ar ajuta pe cel in cauza mai bine taceti "Tacerea e ca mierea"

O zi buna

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Io am ce am cu subiectele din ultimul timp de la parintii intreaba "la mare la 3 luni", "la o luna pot sa il duc la mare?" "e prea mic pt plaja la 5 luni?" "ce protectie solara folosim?" "ce creme de plaja sunt cele mai bune ?"" ce factor de protectie trebuie sa aiba o crema de soare" "cat trebuie sa stea in apa un copil de ...ani"...si tot asa...

Poate ca un subiect cu La mare, la soare...ar fi suficient...

Si uite cu raspunsei si io aiurea la sub asta...dar nu pt puncte, jur...ca am asa multe ca imi e si rusine cu ele...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luizza spune:

OOO.... bun subiect la fel ca Lorelai,nici eu nu scriu la mamaici de...ca in 10 pagini citesti de 50 de ori ca am spalat pe jos,sau...plaoua afara sau.....cel mai mult mor cand vad ca una zice ca nu am avut bani frate sa-mi fac petrecere la nunta mi-am pus doar voalul cu ceva dragut ......si primeste un raspuns ....aaa pai lasa draga ca ai fost draguta si asa ,aaaaaa apropo de rochie eu mi-am facut comanda si am dat in avans 500$ ca restu de 1000 ii dau cand ajunge rochia...........
si vai bine ca mi-am adus aminte......mi-am ales si verigheta este cu diamant........

recunosc nici eu nu sunt perfecta poate si eu am mai dat-o in bara dar nici in halul asta .........

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

De unde se vede ca pe forum e ca-n viata, nu? Ca la scoala si ca la birou si ca peste tot unde ajungi sa interactionezi cu semenii tai. Te doare capul? Maaama, pai sa vezi ce MIGRENE am eu!! Ai pierdut autobuzul?!? Neeh, pe mine M-AU IMPINS boii aia de pe scara afara din autobuz si am plecat pe jos ca stiam ca alt autobuz mai vine la jumatea de ora si ce sa vezi, a venit unul la 5 minute, de am zis ca mor!!

etc. etc. etc.

Daca ceva nu merge bine la tine, la ei merge de 10 ori mai rau ... sau merge perfect, ca in exemplele Natasei. Exista ambele extreme si pe mine, sincer, ma amuza. Mi se par niste oameni foarte tristi cei care tin sa se laude cu o durere/ problema mai mare si niste oameni fara tact cei care se lauda cu bunastarea cand nu e cazul.

Cea mai socanta chestie, pe care nu pot s-o uit, mi s-a intamplat in Spania [am fost in Spania, da? s-a notat, da?:p] acum 3 ani. Eram 3 romance intr-un grup mare de cursanti de toate natiile. Eram eu, o colega de-o varsta cu mine si o doamna aproape de varsta mamei. Intr-o duminica mergem la plaja, iar eu de nebuna si cascata stau la soare de ma aleg cu arsuri nasoale de tot. A doua zi cu greu m-am dat jos din pat, dar cel mai tare m-a speriat sa vad ca mi s-au umflat picioarele, aveam niste glezne de elefant! Am intrat in panica, zic pe cine sa intreb, pe doamna de varsta mamei (stiam ca are si 2 copii mari, zic nah, stie femeia). Reactia ei: "au! ce nasol! si eu am stat la soare (isi priveste gleznele impecabile), bine ca n-am patit nimic. Hai, du-te de aici ca nu pot sa vad asa ceva!"

Ok, am zis. Mai usor cu empatia ca dauneaza.

Smilla

Mergi la inceput