Pentru cei care raspund aiurea la subiecte
Raspunsuri - Pagina 2
Natasa spune:
Witchie, moderatorii nu pot educa si nici nu pot sterge mesaje aparent inofensive (am doua vile, trei masini, un copil care vorbeste trei limbi straine de la 5 luni si un barbat perfect :)), asta e clar. Dar din cind in cind, nesimtitilor din jurul nostru mai trebuie sa li se dea peste bot, fara suparare. De prea multe ori oamenii de bun simt pleaca privirea in fata lor pentru ca nu se coboara sa le raspunda cu aceeasi moneda.
Mik spune:
Tot eu :
Pariez pe-o inghetata mare, ca macar una din fetele cu maniere de felul asta (ca sa nu spunem fara) o sa dea buzna si o sa ne explice ca ea spune numai lucruri foarte interesante, foarte juste si izvorite din inima.
Mik.
iileana spune:
quote:
Originally posted by Witchie
Eu nu vad nici o rezolvara in afara de autocenzura si recitirea mesajelor inainte de a apasa pe butonul "Trimite un raspuns"
Asta-i rezolvarea idealista.
Una realista ar fi amenajarea unui coltisor numit "ca nuca-n perete" in care sa se colectioneze (dupa tipicul de la "de pe forum adunate...") asemenea raspunsuri deplasate. Si, poate, in timp, lumea va invata sa se auto-cenzureze, daca nu din bun simt, macar de teama de a nu ajunge la gazeta de perete....
...desi si asta-i o solutie cam securisto-comunista....
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Natasa spune:
quote:
Originally posted by Mik
Tot eu :
Pariez pe-o inghetata mare, ca macar una din fetele cu maniere de felul asta (ca sa nu spunem fara) o sa dea buzna si o sa ne explice ca ea spune numai lucruri foarte interesante, foarte juste si izvorite din inima.
Mik.
Si eu astept cu interes, nu se poate sa nu apara :) O sa ne dam cite o inghetata reciproc :)
iileana spune:
quote:
Originally posted by Mik
hi hi, pariez pe doua inghetate medii ca nici macar nu se vor recunoaste in descrierea Natasei, vor aparea in schimb sa-si dea cu parerea ca "daaaaa, aveti dreptate, am observat si eu la altele asemenea maniere incalificabile"
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
ana maria spune:
quote:
Originally posted by Field_mouse
Daca un om este tampit si lipsit de tact (nu, totusi, mai degraba tampit), si nesimtit pe de asupra - n-avem ce face!
Ma deranja acest lucru f. mult inainte - cand eram cu bebeii mei cu caruciorul in parc - fiind gemeni, erau putin subdezvoltati dpdv fizic (de ex., au inceput sa stea in fund la 8,5 luni si altele) si ma stresau groaznic (am ajuns sa merg si la o mie de medici, care mi-au confirmat ca am copii perfect sanatosi)...
Eu sunt mai bleaga de caracter, nu stiu sa ripostez, sa ma cert, etc. (si mi se pare asta injositor). Dar cand cineva ma scoate din sarite - vai de mama lui!!! Gaseam si eu punctul slab (al mamei, nu al copilului respectiv, ca n-as putea) si incepeam - vai, dar ce te-ai ingrasat dupa nastere, vai cum sa n-ai studii superiare, etc (de fapt, mi s-a intamplat de 2 ori cu niste persoane care tot comparau odraslele lor nascuti la termen, la 4kg si ceva, din niste parinti ca 2 elefanti cu gemenii mei, fara nici macar sa fie intrebati!!!). Nu e frumos, dar daca asa au inteles, ce sa fac?! Un om nesimtit are nevoie de un raspuns pe masura, ca doar "pe limba lui" intelege.
Acu' sunt imuna la tot felul de magari, dar ma doare si pe mine sufletu' cand citesc un post de la o mama disperata, din care de la o posta se vede, ca ea cauta sustinere morala si primeste un pumn de sare pe rana!
Asa pateam si eu cu puiul meu care s-a nascut prematur. Binevoitorii tineau sa-mi spuna "Are 2 luni ?" cand el sarbatorise deja 6. Si apoi... " ouau al meu la 6 luni avea 10 kile!!!" (cand al meu abia masura fro 6 kilute). iar acum aceleasi persoane imi spun ca Victor merge, face, drege... fiindca el e mai mare (s-a nascut cu aproape 2 luni mai devreme). Asta da satisfactie...
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Chuny spune:
Ha, ha ! Si eu pun pariu ca o sa vina Madame X sau Y sa spuna ca, de fapt, voi sunteti geloase si invidioase pe viata lor perfecta.
Sibylle saptamāna 27
Pozele mele Poze noi
Chuny spune:
Ah, si mai cred ca mesajul trimis ieri fetei gravide cu pb cu casa ar fi fost ok, daca nu era incheiat cu "ce bine ca barbatul meu nu e asa". Dar poate ca persoana nici nu si-a dat seama de ce zicea si ca data viitoare se va gandi de doo ori inainte de a mai lansa astfel de exclamatii.
Sibylle saptamāna 27
Pozele mele Poze noi
Elise spune:
sustin "nuca in perete".
... si cre' ca ar trebui deskis si un subiect: "cine are o viata perfecta" - in care cine vrea sa se pupe singur pt barbatu' mirific, kupilu de 10 kg, purcoiul de bani samd.
Ce, n-ar fi amatori?
Sau e doar kestie de antiteza?
Elise
ina_nz spune:
Mesajele de care spui tu natasa sunt de genul anuntului de mica publicitate:
Tanar, musculos, vorba putina, destept, cu loc de munca stabil, doua masini in fata portii, vile la munte si la mare, nu caut nimic, vreau doar sa ma laud
Ina