Concurs de frumusete al aspirantelor optimiste !

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Intr-adevar a fost o seara foarte placuta, cea de vineri, chiar daca a cam plouat, si asta fiindca am cunoscut niste fete deosebite, finute si vesele, pe Miramar si Marusca. Pe Ioana o cunosteam deja, chiar mi-era dor sa o revad Am povestit, am papat buuun de tot si ne-am impartasit experiente cu dr-i. Imi pare rau ca nu au putut veni cat mai multe fete, dar... speram sa vina data viitoare

Dragelor, eu as deschide cu mare placere un nou capitol al "Concursului de frumusete..." daca as sti ca se mai doreste continuarea lui... Dar poate ar trebui sa il deschida tot o aspiranta, eventual cu o mana cel putin la fel de norocoasa ca Ioana, sau poate tot ea...? Eu nu pot promite sa ma ocup de lista, participante, juriu etc... asa de bine cum a facut-o ea, si ii multumim din suflet

Asteptam opiniile voastre

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!!
Ce mai faceti?? Eu cred ca sunt multe fete care vor dori continuarea acestui subiect, pentru ca sunt multe aspirante si ar fi o preocupare placuta!!
Va multumesc pentru vizita facuta la mine, sper ca v-a placut!! Am discutat bineinteles despre copii si medici(i-am disecat pe toti cu experienta noastra) si ne-am simtit bine impreuna!! Ne face mult bine cate o iesire de acest gen si mereu avem impresia ca ne cunoastem de mult timp!!
Eu propun ca urmatorul subiect, sa-l deschida Miramar, pentru ca a fost cea mai activa membra a juriului, si-i sta foarte bine!! Voi ce ziceti?? Cine o voteaza pe Miramar???

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna fetelor,

Imi vine sa plang de necaz citind postarile vostre despre cum a fost intalnirea de vineri... Mi-am dorit foarte, foarte mult sa ajung ! Si nu am banuit nici o clipa ca nu voi putea ! Adica ma gandeam ca numai daca se intampla, Doamne fereste cine stie ce nenorocire nu voi ajunge, dar altfel nu vedeam ce m-ar fi putut impiedica sa ajung. Si totusi... A fost ceva ce n-am luat in calcul... Organismul meu a clacat si joi si vineri au fost 2 zile de zacut... Si nici nu am avut cum sa intru sa iau legatura cu voi, nu am net acasa, nu am avut nici un nr de telefon...
Asteptasem intalnirea cu voi cu multa emotie... Dar... nu am reusit... Am vrut sa va cunosc, sa va vad "in carne si oase", sa felicit castigatoarea noastra, pe Amely, sa o vad cum se bucura cand primeste diploma ( Miramar, crede-ma ca nu am vrut sa te las balta !!!)... Am vrut sa o cunosc pe Marusca, a carei declaratie a fost si ea atat de frumoasa... Am vrut sa-i multumesc personal Ioanei pentru incurajarile pe care candva, intr-un moment greu pentru mine mi le-a adresat... Am vrut sa vad daca Miramar e asa cum mi-am imaginat-o, pentru ca eu zic ca am facut echipa buna cu ea ...
Offff... si nu m-am ales decat cu regretul ca nu am fost acolo...
Ce mai pot sa spun acum ? Nu-mi ramane decat sa sper ca va mai fi o "data viitoare" si ca atunci voi avea bucuria de a va intalni...

In legatura cu continuarea concursului, daca Amely cedeaza privilegiul de a deschide capitolul 2 al concursului unei aspirante si o propune pe Ioana, iar Ioana o propune pe Miramar ... Ce zici, Miramar ? Te incumeti ? Eu sunt aici si va sustin pe oricare dintre voi !

Va pup pe toate !

Pentru Barbye - una dintre noi. Trebuie sa ajuti !
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Doneaza o carte pentru un copil din Basarabia :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77639

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Luy imi pare atat de rau ca ai fost bolnavioara. Sper ca acum esti bine, sau macar mai bine. Uite de la mine

Sunt emotionata ca ma propuneti pe mine ca deschizator de drumuri o sa deschid atunci un nou capitol. Sper sa fie cu noroc. Va pup pe toate si abia astept sa ne reintalnim.

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Uraaaa! Dea Domnul sa fie cu mult noroc, Miramar! Mie primul capitol deschis de Ioana mi-a purtat noroc! sper ca urmatorul sa va poarte si voua! Fetelor, voi fi alaturi de voi pana veti intra toate in Odisee! nu scapati nici una, promit!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

8+

Mergi la inceput

Gata fetelor va astept la capitolul 2.

Rog moderatorii sa-l inchida pe aceasta. Si-a implinit menirea!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusca spune:

Buna fetelor: am reusit sa mai intru si eu sa scriu. Am fost foarte ocupata cu vizita unui sef de afara pe care a trebuie sa-l plimb prin diverse locuri :)
Oricum a trecut:

Vreu sa le multumesc fetelor cu care m-am intalnit , parca este altceva sa te intalnesti cu cineva si sa dicuti de aceleasi probleme deoarece pana acum toate prietenele mele au copii si vorbim numai de copii lor.

Luy: daca vrei sa ne intalnim , nici o problema. Iti trimit pe PM mobilul meu. Si eu sunt Bucuresteanca si ne putem vedea oricand.

Nici eu nu credeam ca mai ajung. Am avut programare la coafor si vroiam sa plec numai dupa ce m-a vopsit deoarece se facuse tarziu si traficul era infernal, dar nu m-a lasat tipul care ma tunde:)

Marusca

Mergi la inceput

Se pare ca acest subiect contravine politicilor DC. La "Generatia despre copii/Teme specializate" trebuie sa vorbim doar despre problemele noastre si sa cautam rezolvarea lor. Imi pare rau dar asta este explicatia pe care am primit-o la insistentele mele. Ma bucur ca am putut macar temporar sa ne bucuram de acest concurs. Sunt convinsa ca ne vom intalni la alte subiecte si poate chiar si, din nou fata in fata.

Va sarut si va urez succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

eheheeei, Miramar, hai sa nu ne lasam descurajate... Am vazut ca ai deschis capitol nou si a fost inchis, am fost si eu surprinsa si dezamagita ca nu ni se da voie sa deschidem capitol nou pentru editie noua a concursului ... DAR nu ni s-a interzis sa continuam concursul ! Trebuie doar sa ne conformam regulilor impuse de administratorii acestui site...
Eu zic ca merita sa mergem mai departe cu acest concurs, am vazut ca deja sunt fete doritoare sa participe... Atunci de ce sa nu continuam ? Uite de la mine sa-ti mai treaca supararea si ... uite si un bonus ca-mi esti simpatica:
Sa gandim constructiv, nu vreti ?
Propun sa modifice Ioana prima postare de la inceputul acestui capitol in asa fel incat sa se anunte ca se organizeaza editia a doua si sa apara si declaratia de dragoste castigatoare a primei editii ( Amely, asta-i pentru tine : )

Va pup pe toate !

P.S.- Marusca, sper ca intr-o zi ne vom intalni... Cine stie, poate va fi chiar mai curand decat ne imaginam acum ...

Pentru Barbye - una dintre noi. Trebuie sa ajuti !
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Doneaza o carte pentru un copil din Basarabia :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77639

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

ok fetelor, sa incepem deci a doua editie, am modificat prima pagina!!
Sa incepem un nou concurs de frumusete al viitoarelor mamici!! Asteptam noi, sau vechi concurente si membre in juriu!!
Miramar dupa ce incheiem acest capitol, pe al doilea il vei deschide tu, cu siguranta!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput