Concurs de frumusete al aspirantelor optimiste !
Fetelor, odata cu noile modificari pe forum mi-a venit o idee de un subiect la care sa participe toate aspirantele la titlul de mamica, indiferent de varsta, religie, tara in care locuieste! Spunea cineva, ca este uneori foarte multa tristete pe forum si are mare dreptate! De multe ori caut un subiect in care sa citesc ceva care sa ma deconecteze, sa-mi schimbe starea, dar sa fie legat si de dorinta cea mare a tuturor fetelor de aici - bebelusul mult visat! Avem multe subiecte pline de informatie, foarte utila noua si de aceea vreau sa va propun si altceva! Bineinteles daca si moderatorii nostri sunt de acord! Iata despre ce este vorba: propun sa facem un CONCURS DE FRUMUSETE AL ASPIRANTELOR LA TITLUL DE MAMICA!! La acest concurs nu frumusetea exterioara conteaza, ci frumusetea sufleteasca si dorinta de a aduce pe lume un copil. Cine vrea sa participe trebuie sa faca o declaratie de dragoste pentru viitorul ei bebelus. Va trebui sa formam un juriu din fetele care nu intentioneaza sa participe si o lista cu toate candidatele care vor sa participe. Pe ultima pagina a acestui capitol fetele din juriu vor da o nota pentru fiecare declaratie si cea care va avea punctajul cel mai mare va iesi castigatoarea capitolului respectiv. Apoi daca v-a placut ideea si doriti sa continuam, va urma un alt capitol cu un alt concurs si o alta castigatoare, bineinteles. Ideea e inca noua, asa ca, daca are cineva vreo propunere, o astept cu cea mai mare placere.
La prima editie a iesit castigatoare Amely:
[Premiul I si titlul de Miss viitoare mamica - AMELY: "Dragul mamii îngeras, mi-e asa de greu să exprim tot ce simt, tot ce as vrea să-ti spun atunci când ne vom întâlni, într-o zi... Fiindcă si tu mă cauți, stiu asta cu toată fiinta mea. Te visez adesea, în visele mele te-am sărutat de sute de ori, te strâng la piept si plâng... si nu mă mai satur de fericirea de a te putea tine în brate... Iar în zori mă trezesc cu sufletul pârjolit de dorul tău. Mi te-am închipuit de atâtea ori: mic, fragil, cu un chip de heruvim si un zâmbet care ar putea schimba lumea... Lumea mea.
Să-ti spun cât te iubesc, e prea putin. Dar iti promit că vei simti asta din prima clipă când vei intra în viata mea, iar zâmbetul tău va fi mai valoros decât tot aurul din lume. stiu că atunci când ne vom întâlni, întregul univers ne va aparține, iar steaua mea norocoasă va zâmbi, căci îsi va fi împlinit menirea.
Pe curând, dragul meu, până când ne vom întâlni..."
Incepe editia a doua a concursului :
CONCURENTE aspirante la titlul de "Miss viitoare mamica"
1. Kla78
2. Liana30
3. Annitha_cl
JURIUL:
1. Amely (presedinta juriului)
2. Ioanatugs
3. Luy
Raspunsuri
Delfinas spune:
Ioana eu cred ca e foarte buna ideea ta, asa ca ma bag si eu.
Declaratia pe care o fac viitorului meu bebe:
"Ingeras, eu si taticul tau, te asteptam sa ne conturezi mai frumos viata, sa dai un sens lucrurilor, sa ne aduci zambetul pe buze sa ne ajuti sa fim cu adevarat o familie, cu bune si cu rele. Promitem, amandoi, ca vei fii cel mai iubit copil din lume si cel mai rasfatat. Te asteptam cu bratele larg deschise".
Pozele mele
http://foto.neogen.ro/delfinas1/1
iepumic spune:
Ioana, grea tema ne dai!
Declaratia catre bebeul meu care o sa vina intr-o zi(sau bebeii,cu voia lui Dumnezeu):
Ca multumire pentru minunea pe care a facut-o Dumnezeu ca mi-a dat viata vreau sa Il ajut sa mai faca inca una si de aceea am ales sa fiu mamica ta. Voi face tot posibilul sa te ajut sa fii un om in adevaratul sens al cuvantului, asa cum i-ar placea lui Dumnezeu si sa intelegi ca tu esti parte dintr-un lant de minuni care nu trebuie sa se opreasca la tine si ca trebuie sa il continui si tu, facand alti copii si educandu-i in dragoste de Dumnezeu si de oameni. Tu esti speranta mea, a lui Dumnezeu si a omenirii si de aceea menirea mea este sa te nasc si sa te educ pe tine in spiritul acesta, ca tu, la randul tau, sa intelegi menirea ta si lasi ceva frumos si sfant in urma ta, asa cum eu te las pe tine in urma mea. Daca iti voi gresi, va fi din prea multa dragoste si prea multa grija, daca te voi certa o voi face de dragul tau insa voi fi mereu langa tine pentru un sfat, pentru a plange pe umarul meu sau pentru a ne bucura impreuna. Hrana dragostei si fericirii mele va fi licarul fericirii din ochi tai si zambetul inocent si incandescent de pe buzele tale.
Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
Ioanatugs spune:
Delfinas, Iepumic superbe declaratii de dragoste! Dar nu spun care mi-a placut cel mai mult, pina nu vine ziua votarii celei mai frumoase fete! Asa ca deocamdata pot sa va spun, ca mi-au dat lacrimile cand le-am citit!!
Lista e deschisa: participa cine doreste si puteti veni si cu sugestii noi pentru concurs. Nici eu nu stiu prea multe!
http://photos.yahoo.com/ioanatugs
Liana30 spune:
Ioana e minunat!!!si eu vreau!!
cand voi avea mai mult timp o sa vin si eu aici!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
Ioanatugs spune:
Liana30 ma bucur ca-ti place si te asteptam cu drag! In ce postura intentionezi sa vii: in cea de concurenta, sau vei sa fii in juriu? Oricum esti bine venita, dar eram curioasa
Liana30 spune:
Ioana ar fi o onoare prea mare pentru mine sa fac parte din juriu!!!
gandeam cu voce tare!!!!
nu ca mi'ar placea
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
Ioanatugs spune:
Liana30 pai, aici totul e posibil! Tu ai toate atuurile si pentru o persoana cae sa faca parte din juriu si pentru o candidata, depinde la ce te hotarasti! Alegerea e doar a ta! Oricine vrea sa faca parte din juriu e binevenit, chiar asta e problema, ca nu vrea nimeni!!Le e frica, sau nu place subiectul?? Candidate avem, doua la numar, dar e un inceput si ce declararii de dragoste pentru viitorul lor bebe au scris!! Frumoase nu?? Ma gandesc sa scriu si eu una, chiar daca nu pot participa si eu, doar asa ca sa-mi pun imaginatia la contributie! Tu ce parere ai?? Stii ca intotdeauna ti-am cerut parerea ta!
Tabitha spune:
Daca nu se baga prea multi in juriu, ma bag eu, ca si asa nu pot sa particip in calitate de concurenta (stiu unii de ce...) Astept decizia initiatoarei acestui concurs.
iepumic spune:
Iarta=ma, Tabitha, daca indraznesc prea mult dar m-ai facut curioasa: tu de ce nu poti fii candidata? Daca nu vrei, nu raspunde, nu ma supar si sper ca nici eu nu te-am suparat cu intrebarea asta.
Ma bucur ca se relanseaza concursul, ma cam dezumflasem cand am vazut ca nu mai scrie nimeni aici.
Ioanatugsici multi pentru initiativa! Iti multumesc.
Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
Tabitha spune:
iepumic: eu nu pot fi candidata deoarece fac IA cu donator, si as vrea sa nimeni din cei care ma cunosc in realitate, in viata de zi cu zi, sa stie acest lucru. Daca mi-as pune aici pozele, exista riscul ca ceea ce eu tin ascuns fata de familia, prietenii mei, sa devina cunoscut. De aceea pt. mine cel mai bine este sa raman "no face". Si stai linistita, nu m-a deranjat deloc intrebarea ta.