Concurs de frumusete al aspirantelor optimiste !
Raspunsuri - Pagina 25
Miramar spune:
Luy, Ioana eu nu m-am suparat - doar ca din discutiile purtate PM am fost lasata sa inteleg ca acest subiect contravine cu totul politicilor DC si intr-un final va fi inchis complet, sper sa fi inteles eu gresit desi ma indoiesc, mai ales ca la insistentele mele am fost trimisa la "discutii generale".
Ma bucur insa ca voi vreti sa continuam. Eu una insa nu ma mai bag cred nici la juriu, la concurente nici atat. Sunt foarte ocupata si la birou si cu casa sunt pe ultima suta de metri dar am o gramada de probleme - ma scol zilnic la 7 si ma culc la 12, timp in care alerg intre servici si santier continuu. In plus m-am programat la laparo pentru 25 oct., iar apoi abia ma voi pune pe picioare ca va trebui sa ma ocup de mutat in casa noua. Intre toate aceste activitati...nu prea imi ramane mult timp si/sau energie.
Va pup si va urez succes! Pe cat voi putea va voi citi si voi incerca sa raman prezenta la acest subiect.
...neaparat vreau sa ne revedem insa!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
emaaimee spune:
buna dragele,
eu as propune dk Amely vrea si are timp k sa faca ea parte din juriu,eventual sa fie presedinte.ce zici mamico?
iar dk se ajunge la pag 20 sa se continue atunci cap 2 cum spunea si Ioana.k dk vor exista concurente nu vad de ce ar deranja subiectul,nu?
si pot veni si mamici care mai au copilasi si isi mai doresc k tot aspirante optimiste ar fi.zic eucine stie poate voi fi si eu concurenta.
mie tare mult mi-a placut acest topic.si sper sa mai fie si alte viit mamici interesate de acest concurs si sa nu ajunga la arhiva subiectul.
Ioana
va pup si sa sa auzim numai de cu ingerasi
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
luy spune:
Buna fetelor,
Am aparut din nou... A fost o perioada in care nu am mai avut acces la net, de aceea nu am mai reusit sa dau nici un semn de viata...
Miramar, iti doresc multa putere si sanatate ! Sunt convinsa ca din cand in cand o sa-ti mai faci timp sa mai tragi cu ochiul si la acest subiect, chiar daca nu vei mai avea timp sa te implici activ in mersul concursului. Iti promit ca te vom anunta cand se va incheia editia a doua si vei fi invitata la intalnire
Asadar asteptam noi concurente... kla78 , am vazut ca ai fi vrut sa participi la prima editie... Te invitam sa fii "deschizator de drumuri" la aceasta editie !
Bineinteles, la acest concurs pot participa si actuale mamici care isi doresc sa daruiasca puiului lor un fratior sau o surioara... Ca din punctul asta de vedere tot aspirante ar fi...
Eu o sa raman in juriu, nu am talent in a-mi exprima sentimentele in scris. De asemenea, ma gandesc ca ar fi frumos ca presedinte de onoare sa fie Amely... Stiu ca nu va avea timp de organizarea concursului, pt ca asteapta bebelusul, dar cred ca la momentul cand se va vota poate i-ar face placere sa acorde si ea note pentru concurente. Vom vedea cum va decurge concursul si vom incerca sa luam legatura cu ea atunci.
emaaimee , asteptam declaratia ta !
Pentru Barbye - una dintre noi. Trebuie sa ajuti !
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Doneaza o carte pentru un copil din Basarabia :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77639
Miramar spune:
Uite c-ai avut dreptate Luy - nu ma pot abtine, acum sunt in convalescenta dupa laparo (vedeti povestea la aspirante optmiste). Imi pare rau insa ca va gasesc pe pag. a treia - fetelor chiar lasati subiectul sa moara?! Emaimeee asteptam declaratia, la fel si kla 78 si fete noi.
Va pup si va doresc succes!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
kla78 spune:
feteleor eu n-am scris deoarece am crezut ca nu ne dau voie moderatorii,dar daca se continua "concursul" avizati-ma .si spuneti-mi daca sa scriu aici sau la un capitol nou....abia astept sa-mi dau drumul sufletului!
claudia
Liana30 spune:
kla nu'i problema..te asteptam cu drag..
fetelor va rog sa ma iertati..aunt foarte ocupata...sper ca voi reusi la aal doilea concurs sa ma tin de promisiune..
posibil sa va scriu si eu o mica povestioara..nu promit..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."
"Nimic nu-i imposibil!"
kla78 spune:
MERSIK LIANA fata scumpa....voi scrie maine ca acum n-am inspiratie
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
Amely spune:
Multumesc de propunere, fetele, cu mare drag accept sa fac parte din juriu, nu neaparat ca presedinta. As vrea de fapt ca astfel sa mai raman prin preajma voastra si sa va incurajez!
Kla, Liana abia asteptam declaratiile... sper ca nu ne tineti prea mult pe jar, ok?
Va pup cu mult drag pe toate!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
11+