Concurs de frumusete al aspirantelor optimiste !
Raspunsuri - Pagina 23
melutzica spune:
Felicitari din inima tuturor fetelor si in sepcial lui Amely care ne-a arata la toata ca se poate .Am fost ffff surprinsa sa vad ca ma numar printre castigatoare insa pt mine toate dar absolut toate declaratiile sunt pur si simplu deosebite!!Mi-as dori din suflet sa merg si eu la intalinrea voastra dar,data fiind distanta....Oricum va imbratisez cu mult drag pe toate si va pup dulce
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
Amely spune:
Mel..., si sper sa ne vedem cat de curand, cu prima ocazie cand vei veni in Ro
Ora 17.30 este ok si pt. mine fetelor. Ramane sa vedeti si voi daca puteti veni, eu sper sa fim cat mai multe. Azi am sa vorbesc si cu Ioana, sa o intreb ce parere are. Chiar asa, ce-o fi cu ea de n-a mai scris nimic?... sper ca totul e in regula.
Va pup cu drag pe toate.
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
Liana30 spune:
Amely, Picca, Tabi, Cathy, Melu, Piticul si toate celelalte participante! FELICITARIIIII!!!!
eu o sa fiu sambata in Buc.
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."
"Nimic nu-i imposibil!"
Amely spune:
Liana, poate reusim sa ne vedem sambata, dar sa vedem cum facem, ca am un parastas...
Am uitat sa va zic, ne-a trimis Miramar diplomele, sunt su-per-be!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
Miramar spune:
Fetelor eu nu pot sambata -plec din Bucuresti. Liana 30 iar nu ne vedem Sper ca te-ai facut bine!?
Nu dau de Tabitha - nu am adresa ei de e-mail, as vrea sa-i trimit diploma.
Ioanaaaa unde essti? Sper ca e totul ok, am vazut ca ai facut IAA acum cateva zile.
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
kla78 spune:
FELICITARI CASTIGATOARELOR!!!mi-au dat lacrimile cand am citit scrisoricile voastre.imi pare rau ca nu am avut net sa pot scrie si eu mesajul catre bb pe care-l astept de atata timp.
va pupcesc!
claudia
Amely spune:
Fetelor, am vorbit ieri cu Ioana , a fost foarte ocupata, de asta nu a mai scris, dar ne asteapta azi la 17.30, chiar era bucuroasa. Eu pot veni, dar cum va spuneam, nu pot ramane mai tarziu de ora 19. Deci, ramane asa?
Kla
Pup fetele
Pozici cu noi
My baby development
Miramar spune:
In concluzie ne vedem azi la 5.30 la restaurantul Ioanei. S-au anuntat Luy, Marusca, Amely, gazda noastra Ioana si cu mine.
Mai vine cineva???
Abia astept sa ne vedem!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Miramar spune:
S-a petrecut si marea intalnire. Pe o ploaie cu bulbuci si o aglomeratie infernala des intalnita in traficul bucurestean ne-am intalnit la restaurantul Ioanei, bineinteles Ioana initiatoarea subiectului si gazda noastra, Amely castigatoarea noastra, Marusca si cu yours truly Miramar.
A fost placut - am petrecut cateva ore minunate in compania unor fete deosebite. Mi-a facut placere sa va cunosc - sunteti frumoase cu toatele atat la suflet cat si la chip. Sper sa ne mai revedem si data viitoare sa venim mai multe.
Luy imi pare tare rau ca nu ai ajuns, abia asteptam sa te cunosc.
Acum cred ca subiectul ar putea fi inchis, pentru a pastra traditia Amely castigatoarea concursului ar trebui sa deschida cap. 2 al concursului care sa inceapa cu superba ei declaratie. Te asteptam Amely.
Aaaa, era sa uit imi cer scuze tuturor celor care au asteptat acest lucru - in viteza lucrurilor am uitat sa iau cu mine laptopul si de aceea nu ne-am conectat.
Va pup pe toate! O duminica placuta!
emaaimee spune:
pup toate participantele la concurs si membrele juriului.
premiu va veni curand:un bb mic si dulce pt fiecare.
o seara buna.
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII