Concurs de frumusete al aspirantelor optimiste !

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

CamiM multumim pentru felicitarile facute concurentelor noastre!
Miramar, Liana30 toate a-ti plecat in concediu??? Distractie placuta si sa va intoarceti cu forte proaspete si cu bebici la purtator!!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ioana, sa stii ca nu ma sustrag de la indatoriri, dar si eu sunt in concediu, mai am inca o saptamana... Bine, n-am rezistat sa nu caut un Internet cafe si sa nu intru sa vad ce mai faceti...
O sa revin cu forte proaspete (abia astept !) si o sa vad ce idei imi vin pt diplome. De asemenea, eu sunt de acord cu inceputul lui septembrie, daca vreti sa ne intalnim. Sper doar sa avem timp sa ne organizam pana atunci, sa se intoarca toata lumea din concediu si sa avem multa inspiratie ( si noi trebuie sa avem, nu numai concurentele).

Mergi la inceput

Luy ai mare dreptate!! Distractie placuta si tie si sa revii cu forte si idei noi! Poate...si-un bebic!!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Stau si ma gandesc cum sa ajungi mai repede la mami si tati... si nu reusesc sa am inca un raspuns... ce lipseste... ca noi trei sa fim impreuna pentru eternitate... poate ca asa ne e scris, sa fim departe pentru o perioada de timp... si sa ne iubim prin vise... Avem nevoie de tine... Vrem ca in fiecare zi langa noi,si sa adormim cu tine... si a doua zi, dimineata sa fii tu cel langa care sa ne trezesti cu zambetul tau... Vream ca tu sa reprezinti visele noastre, vream ca tu sa fi motivul pentru care sa traim si sa muncim, vream ca tu sa fii TOTUL pentru Mami si Tati al tau care te asteapta si inca mai spera ca vei aparea cat mai curand in viata noastra.Te iubim si te asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Stau si ma gandesc cum sa ajungi mai repede la mami si tati... si nu reusesc sa am inca un raspuns... ce lipseste... ca noi trei sa fim impreuna pentru eternitate... poate ca asa ne e scris, sa fim departe pentru o perioada de timp... si sa ne iubim prin vise... Avem nevoie de tine... Vrem sa fi in fiecare zi langa noi,si sa adormim cu tine... si a doua zi dimineata,sa fi tu cel care sa ne trezeasca cu zambetul ... Vream ca tu sa reprezinti visele noastre, vream ca tu sa fi motivul pentru care sa traim si sa muncim, vream ca tu sa fii TOTUL pentru Mami si Tati al tau care te asteapta si inca mai spera ca vei aparea cat mai curand in viata noastra.Te iubim si te asteptam!

Mergi la inceput

Lucia_1 bine ai venit in concurs!Superba declaratie!! Esti concurenta cu nr.12, care sper sa-ti aduca mult noroc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Draga mea fetita,te-am visat de atatea ori.Te stiu cum arati,ai ochii mei mari si parul frumos al tatalui tau.Iti plac povestile si de-abia astepti sa te faci mare,sa mergi la scoala,sa inveti limbi straine si sa iei premiul intai.Mami promite sa iti faca coronite frumoase din flori la fel cum ii facea si ei bunica atunci cand era de varsta ta.Esti o fetita zglobie,ne-am jucat si am ras de atatea ori impreuna.Cred ca ai venit in vis sa ne jucam impreuna pentru ca stiai ca imi este foarte dor de tine si ca am adormit plangand.Tu stii ca mami te asteapta in fiecare zi .Tu stii ca tati te iubeste si vei fi fi printesa lui.Promit ca n-o sa fiu geloasa.O sa ne jucam impreuna si o sa ne plimbam.O sa avem grija de tine.Vei avea o viata frumoasa.Pana cand te hotarasti sa vii langa noi te rog sa ma mai vizitezi in vis.Poate asa va fi mai usor.Poate asa nu imi va mai fi atat de dor de tine...

Mergi la inceput

Piticul bine ai venit printre concurente!! Doamne i-mi este atat de greu sa fiu obiectiva, sa ma abtin si sa spun doar la urma, care declaratie a fost cea mai frumoasa!! E f. greu sa faci parte din juriu, cand fetele scriu declaratii, care mai de care, mai frumoase si de suflet! Pot sa-ti spun doar: superba!!! Esti concurenta cu nr.13 si i-ti doresc, sa-ti poarte noroc acest numar. Mie mi-a purtat mereu: in data de 13 s-au casatorit ai mei si mama a aflat ca e graviduta cu mine, in data de 13 am intrat la facultate,...multe amintiri frumoase cu nr.13, asa ca i-ti doesc sa-ti poarte noroc si tie!

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Ioana,multumesc pentru cuvintele frumoase.A fost chiar ce simteam aseara.Imi pare rau ca uneori trec zile intregi si eu parca am murit,parca sunt amortita, nu mai simt, nu ma mai bucur,nu mai rad.Imi visez fetita(uneori fetitele-eu vreau doua fetite)si ma trezesc buimaca intrebandu-ma daca a fost vis sau aievea.

Mergi la inceput

Piticul sa stii ca uneori oamenii viseaza viitorul lor, asa ca poate e de bine! Uite si eu i-mi doresc o fetita si un baietel, dar i-mi apare in vis doar un baietel, uneori doi baietei. Eu am visat-o pe o prietena de mea graviduta si in acelasi timp eram eu gravi, dar nu stiam, iar ea, cand i-am povestit, a ras de mine. Dupa doua saptamani a aflat ca e graviduta si in prezent are un baietel minunat, de 5 ani. Eu cred ca visele sunt de multe ori prevestitoare, asa ca nu-ti pierde speranta!

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput