Concurs de frumusete al aspirantelor optimiste !

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Eu am lipsit motivat, asa cum bine stiti. M-au tinut in spital si m-au operat de SEU, desi... Dar mai bine tac.

Iubitul meu bebelus, timp de o saptamana mi-ai luminat viata, m-ai facut sa fiu mai buna, mai intelegatoare, mi-ai dat un rost in viata. Si totusi nu a fost sa fie de data asta. Daca am gresit eu cu ceva, iarta-ma. Si sper ca ingerasul de Sus sa te fi luat in bratele lui. Te-am vazut pe caseta... Si am plans... Si apoi m-am gandit ca cine stie, DD vrea sa ma mai puna putin la incercare. Si cred ca are tot dreptul. O sa stept sa-mi revin si voi incepe iar sa te caut cu disperare. Asteapta-ma, te rog! Voi veni sa-ti ofer tot ce am eu mai bun mine, dragoste, si intelepciune, si sanatate, o viata linistita... Iti voi da totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

moldoveancooo cred ca te vom scoate din juriu..meriti sa participi la acest concurs chiar daca nu te vom cunoaste niciodata..chiar daca va fi nevoie sa te pierdem..stai asa doar cu nickul de Tabitha...nu de tot pentru ca vom cunoaste o o tipa super ..stii tu ce zic..
fetelor va astept cu propunerile..spuneti voi daca nu am io dreptate

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Liana30 mi-ai luat-o inainte, pentru ca si eu vroiam sa-i propun Tabithei sa fie concurenta, pentru ca merita asta! Tabitha tu esti pentru noi un exemplu de vointa si optimism, care gaseste mereu calea pentru mersul inainte!! Tot respectul pentru asta si nu uita ca te iubim mult! Deci si eu i-ti propun sa fii concurenta, ramane totusi la alegerea ta! Felicitari pentru declaratia ta si i-ti spun sincer, ca eu nu as fi in stare sa scriu una mai frumoasa. Mai ales daca as fi trecut prin aceleasi focuri ca tine, felicitari pentru sufletelul tau frumos!!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Liana: Ioanatugs: Pentru ca am trecut prin ce am trecut, cred ca mi-a fi greu sa fiu obiectiva ca membru al juriului, asa ca voi trece la statutul de participanta, asta daca ma acceptati. Nu ma astept sa castig nici un premiu. Astept ca DD sa faca o minune cu noi cu toate. Asta va fi premiul nostru, al tuturor. Si va fi o zi cand se va intampla. Pentru fiecare in parte. Eu cred ca fiecare din cele care scriem aici, precum si fiecare din cele care nu scriu aici, fie ca nu au curaj, fie ca nu au auzit de acest subiect, fiecare deci va fi castigatoare. In felul ei. Va pup dulce si va multumesc ca existati. Sper ca in 2-3 zile sa inchid acest capitol din viata mea, cel al unei posibile SEU, sarcina care oricum a fost eliminata, si sa va ajut atat cat pot eu prin ceea ce stiu si prin sprijin moral.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Fetelor ce cautati pe pagina a treia?? Am plecat si eu in delegatie 2 zile si voi.....

Tabitha - bine ai venit la participante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Miramar bine ai revenit Ai vazut ce concurente "frumoase" avem???

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Tabitha sint alaturi de tine cu tot sufletul ......
Sper ca asta sa fie ultima incercare la care te-a supus DD si sa-ti dea in curind ingerasul iubit ...

Va pupic pe toate!

Mergi la inceput

Superbe Ioana! Ia uite-le asa sunt fetele noastre:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Fetelor ma iertati ca ma bag si eu asa .. ca musca in lapte dar ma gandesc ca si eu am fost o aspiranta anul trecut pe vremea asta eram cel putin si DD mi-a aratat ca cineva acolo sus ma iubeste si acum am papusica mea pe care o iubesc tare, tare mult!! Ce voiam sa spun de fapt este ca eu una va declar pe toate castigatoare!! Sunteti superbe.. si n-am vazut nici o poza dar aveti suflete frumoase si nu va pot dori ca premiu decat sa vina puii mici asteptati de voi cat mai repede!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Multumim CamiM!

Fetelor plec in concediu maine pentru o saptamana, sper ca pana ma intors sa am multe declaratii de citit.

Liana, Ioana aveeti grija de fete!

Mergi la inceput