Concurs de frumusete al aspirantelor optimiste !
Raspunsuri - Pagina 9
Liana30 spune:
n'am!!!
si sunt singura..si nimeni nu ma vrea
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
Ioanatugs spune:
Liana30 si mie mi-e dor de tine! Acum tu ca presedinta juriului ce esti, cred ca ar trebui sa faci si tu o mica declaratie de dragoste pentru bebelusul tau! Asa ca demonstratie, nu in calitate de concurenta! Cred ca ar fi frumos sa ne exprimam dorinta nostra cea mai apriga !!! Hai... te rugam......!!!http://photos.yahoo.com/ioanatugs
Ioanatugs spune:
Liana30 deci te asteptam cu declaratia ta pentru bebe, sau nu???
Miramar tu ce parere ai, nu ar fi frumos ca si membrii juriului sa faca declaratii de dragoste pentru viitorii lor bebelusi? Bineinteles ca nu vor fi notate, ci doar apreciate de spectatori si concurente! Eu cred ca ar fi foarte frumos!!! Eu deja mi-am facut declaratia de dragoste, cu cateva pagini in urma, asa ca am scapat!
http://photos.yahoo.com/ioanatugs
Miramar spune:
Ioana nu stiu ce sa spun - eu una de exemplu nu cred ca as reusi sa pun in cuvinte tot ceea ce simt, altele poate nu vor. Eu zic asa cine vrea inclusiv membrii juriului sa faca da, bineinteles declaratii ce nu vor fi insa punctate dar sa nu facem din asta o chestie obligatorie. Promit sa incerc chiar si eu ceva, nu stiu insa daca voi si reusi...
Mariaa spune:
Buna fetelor,
eu sunt din Timisoara, insa ma voi afla in Bucuresti intre 06-10 sept. Daca nu-i prea repede mi-ar place sa ne intalnim in zilele alea, sa va vad cunosc si eu :)
Miramar...minunat...
O saptamana stralucita sa aveti !
Mariaa
Liana30 spune:
dragele mele o sa va dezamagesc..
inca nu pot sa scriu povestea..poate odata..o voi scrie cine stie?
astept incontinuare propuneri..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
pisix spune:
Fetelor da' v-ati pus serios pe treaba !
Va multumesc pt gandurile frumoase, sincer nu mai stiu ce-am "declarat" pe DVD-ul ala dar nici nu vreau sa ma uit la el, in primul rand ca ...doare dar si pt ca ne-am propus noi sa lasam anumite amintiri pe care sa nu le revedem mai repede de 5 ani sau daca dam de necaz si revederea lor ne-ar resusucita.
Honey-moon face parte din aceasta categorie...
Tare draguta ideea voastra cu concursul, a iesit ceva nostim si in acelasi timp de o incarcatura emotionala speciala !
PisiX
Miramar spune:
Maria - pe 7 sept sa ne vedem (ca in weekend cred ca s-ar supara sotiorii nostrii daca i-am lasa singurei.
Dar atunci mut termenul limita pentru concurs pe 1 sept.
Astept restul juriului sa-si dea cu parerea.
Ioanatugs spune:
Fetelor, nu v-a cerut nimeni sa faceti declaratii, v-am intrebat doar, nu e nici o obligatie, doar placere! Cine din juriu simte nevoia sa se exprime astfel, o poate face, noi celelalte doar vom admira si aplauda.
Liana30 nu m-ai dezamagit, iubita!
Miramar hai sa vedem ce zic si celelalte fete, mie i-mi convine sa fie dupa 15 sept., dar daca ramane inainte, atunci poate chiar pe 6 sept. pt. ca si Mariaa va fi in Bucuresti atunci. Eu voi boteza un baietel la inceputul lunii septembrie si dupa 15.09. voi fi mai libera.
http://photos.yahoo.com/ioanatugs