Concurs de frumusete al aspirantelor optimiste !

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ce faceti fetelor??? Nici o concurenta, nici un membru al juriului nu mai da pe aici??? Vrem noi candidate???

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

stai ca sunt io in trecere..sunt inca in concediu...da e vai de voi cand voi ajunge acasa!!!
propuneri ioc..n'am gasit nimik!!!inca astept..
va pupacesc pe toate!!fuggg..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna, fetelor ! M-am intors din concediu... Asadar ma prezint la datorie ! Ioana, faci tu o scurta recapitulare ? Cand se incheie concursul ? Cand vreti sa ne intalnim ? Tre' sa ma mobilizez si eu cu diplomele, n-am uitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Cum mai stam cu concursul?

luy, Ioana , pupici multi.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Puiul meu iubit,
A mai trecut o luna din nu stiu cate, fara ca tu sa intri in viata mea. Cred ca Golgota mea este sa te astept, sa te visez, sa lupt pt a te avea. Cineva acolo sus ma pedepseste, poate pt o vina care nu imi apartine, si pt asta sufletul meu este pustiu. Ma afund in noapte si in lacrimi. Trec desertul meu, urc Golgota mea, si par sa nu se mai termine si simt cum incetul cu incetul peste sufletul meu se asterne o noapte adanca. Nu mai simt nimic, parca totul in mine incepe incet si sigur sa moara. Incerc sa ma ridic, dar mereu ceva ma departeaza de tine, si trebuie mereu si mereu sa o iau de la capat.
Te visez, iti vorbesc, simt cum cresti in mine in fiecare zi. Iti simt fiecare miscare si fiecare bataie a inimii tale micute. Simt cum ma iei de mana si cum te cuibaresti in bratele mele pt ca nimeni si nimic sa nu iti poata face rau. Nu te pot avea decat noaptea, atunci cand sufletul tau micut se contopeste cu al meu, atunci cand toate grijile si toata durerea mea dispar pt cateva clipe, adevaratele mele clipe de bucurie.
Orice ar fi, oricat de multe deserturi si Golgote voi avea de depasit, iti promit ca mami te va gasi intr-o zi. Iti promit ca la un moment dat nu vei mai fi un vis frumos de cateva clipe. Iti promit ca nu vei mai fi un suflet micut care isi astepata randul acolo sus pentru a lua drumul fericirii. Iti cer doar sa ai rabdare, asa cum mami si tati au, si orice ar fi sa nu incetezi sa ne iubesti, pt ca noi te iubim si te dorim atat de mult.
Pana cand ne vom revedea, ai grija de tine ingerasul meu, pt ca atunci cand va veni vremea noi vom avea grija de tine.
Si chiar daca nu voi avea niciodata sansa sa te strang in brate, nu vreau sa uiti ca tu vei fi mereu copilasul meu, iubirea mea si alinarea mea. Nu ma uita si vino la mine in fiecare seara. Mami te asteapta pana la sfarsitul lumii.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Catty bine ai venit in concurs, frumoasa declaratie pentru puiul tau!! Ai nr. 14 in concurs, multa bafta!!!
Fetelor vedeti ca am reactualizat prima pagina, acolo sunt trecute toate concurentele, despre data, inca nu stim sigur, sa se intoarca din concediu, toate fetele din juriu si o sa stabilim impreuna cu voi o zi anume, pentru intalnire!!

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Ioana - m-am intors. Doar ca sunt foarte prinsa la servici. De altfel si acum sunt plecata intr-o delegatie. Parca spusesem ca ne intalnim undeva pe la inceputul lui septembrie? Sau ma insel eu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Cathy bine ai venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

IOANA, multumesc frumos. Asta simt in fiecare clipa. Este atat de greu, dar voi stiti la fel de bine cum este. Nu am facut-o special pt concurs, ci in speranta ca Cineva Mare de acolo de Sus va citi si imi va da o sansa.
MARIMAR, multumesc pt urari.
Cred ca pe 29 septembrie de abia voi fi la Bucuresti la histero, dar nu este nici o problema. Va intalniti voi si vb pe mes. Dar sa stiu si eu cand anume. Bine?

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Catty, nu am cuvinte... doar . M-a busit plansul instantaneu... dar e superba declaratia ta... Iti doresc din toata inima sa invingi Golgota, oricat de greu ar fi, si din varful ei sa privesti lumea strangandu-ti puiul in brate...

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput