Rahova sau apropiere..... (19)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
aissa spune:
Monica abia astept si eu sa o duc pe Ale la Zoo, uite ca tot zic si nu am ajuns. Am fost la munte pana la urma si bine am facut ca regretam altfel pentru ca a fost super, in afara de faptul ca Ale tot nu a mancat, insa au alergat copiii si au urcat, au fugarit cateii, striga Ale la o vaca muuuuuu de mai avea aia un pic si ii raspundea . O sa pun si poze dar inca nu le-am descarcat sa sortez din ele. Revin maine, sunt obosita, va pup!
Cristina si ghighiloi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
monica-elizabet spune:
bravo cristina, ma bucur ca v-ati simtit bine...abia astept pozele
noapte buna
monica
aissa spune:
Neata...acum se incarca albumul asa ca in cateva minute o sa le puteti viziona.
Cristina si ghighiloi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
N-am mai plecat la Brasov de frica vremii urate si a frigului plus o nenorocita de durere de burta (crampe stomacale) care nu-mi da pace de vreo saptamana incoace. Nici de mancat si de baut ca lumea nu mai pot din cauza durerii asa ca mi-e vesnic foame si sete. Nu stiu ce sa mai fac sa-mi treaca...
In rest toate bune. Azi mergem sa ne uitam dupa patut si carucior ca sa ne hotaram ce si de unde vom lua. Abia astept.
Pupici tuturor. 31+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
cgaby spune:
buna.
n-am mai scris de mult p-aici. va mai citesc din cand in cand, dar nu am mai scris.
de mers in parc la sebastian n-am mai fost de mult...
stef acum e cu gradinita, eu la serviciu...asa ca mai rarut in parc.
pupici tuturor si multa sanatate.
monica-elizabet spune:
helooo...
acum ma duc sa ma uit la poze...imi merge netul cam greu dar sper sa mearga
pupici
monica
aissa spune:
Fetelor dupa ce ca parcul nostru era super-mega-ultra dotat , dimineata la locul de joaca dinspre Vulcan nu mai era decat un singur leagan, iar la ala dinspre blocuri erau 2 rupte varza, alea de un loc legate cu sfoara sunt scurtate, inodate de o mie de ori, Ale urla la mine uta-uta si nu am unde sa o dau. Sa dea naiba ca imi vine sa nu mai calc pe acolo, si asa m-a cuprins lenea dar nici nu ai ce face.
Andre_ea nu s-o fi intors? A retinut cineva cat sta la amre? Ca de pelcat a plecat pe 7.
Cristina si ghighiloi
monica-elizabet spune:
buna fetele,
lexi, cum te mai simti?
cristina, am vazut pozele, pup frumushica de ale...imi pare rau ca nu are unde sa se dea in parc in leagan...cred ca cea mai buna solutie este un leagan din ala de plastic si mers cu el dupa tine si agatzat in parc de bara
cgaby, ma bucur ca ai mai intrat si pe la noi
noi nu suntem prea bine, alex aproape ca nu mai tuseste delok in schimb a inceput ruxi sa tuseasca dar culmea ca nu este la fel ca la alex...la ea a inceput direct tuse productiva de se ineaca saraca de ea cand ii vine sa tuseasca...ba de doua ori mi-a si vomat pana acum cred ca de scarbasi s-a nimerit sa o apuce si dupa ce mancase
eu am avut o migrena azi dimineatza de am zis ca mor(am vomat si eu)...nu-mi trecea durerea de cap cu nimik...si mai aveam si de facut mancare(supa si fripturica la cuptor)...nu ma durea asa de tare cand m-am trezit si de-aia m-am apucat ca altfel...o lasam pe maine...noroc cu sotul ca a iesit el cu amandoi afara si a stat dupa ei...eu am mers doar asa cica sa ma aerisesc
va pup pe toate, sa aveti o noapte buna
monica
aissa spune:
Monica am leagan din ala dar:
- ala imi mai lipseste la cate car dupa mine
- nu ajung sa il atarn singura
- Ale oricum vrea si in celelalte leagane....
Imi pare rau ca nu te simti bine, imi pare rau ca tuseste Ruxi, va pupam si sper sa va faceti bine repede.
Andre_ea....cand vii? Vreau poze si impresii de la mare, de la drum, sper ca Tudor s-a comportat acceptabil.
Cristina si ghighiloi