Rahova sau apropiere..... (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

monica - multa sanatate la printesa! si tie insanatosire grabnica.
pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetele,
saru' mana de urarile de bine...eu chiar ma simt muuult mai bine, putin obosita ca astia mici mi-au tusi la "dublu" aseara in cap...alex mai putin dar ruxi saracutza......sper ca in noaptea asta sa ne odihnim cu totii
va pup pe toate
noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna!
Am fost plecati 2 zile din Bucuresti, de-aia n-am mai semnat condica pe-aici. Ne-am intors aseara tare obositi si stresati de drum.
Eu sunt bine, mai am vreo 8 sapt. si sper sa-mi tin bebele in brate. Cristi deja incepe sa aiba emotii
La multi ani tuturor celor cu numele de Ilie sau Ilinca, daca aveti rude cu acest nume sa va traiasca si multa sanatate!

32 I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna ziua la toata lumea!
Ne-am intors si noi de la mare de duminica. Doua zile am dormit si oricum nu am avut net pana azi ca asa-i pe la mine.
A fost f. frumos. Lui Tudor i-a placut in apa, a inotat de mama focului. Singurul lucru deranjant a fost ca nu puteam manca si eu la masa cu toata lumea. Eu si sotul mancam pe rand pentru ca micul tartor nu sta linistit la el in carut. In rest ne-am simtit bine.

Pup pe toata lumea!
Sanatate multa la puiuti!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE
Raspunsul la MA-MA este TA-TI

Mergi la inceput

buna fetelor,
ei da...asa mai zic si eu, alta viatza...am dormit azi noapte de-am rupt
andrea-ea si lexi bine ati venit acasa...si la noi tot asa este...mancam cu randul...hai sa nu o speriem pe lexi
cristina voi ce faceti?
noi suntem bine, chiar am mancat binishor azi asa ca nu am de ce sa ma plang
va pup

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Salutare si de la noi. Azi e prima zi de munca a sotului meu dupa concediu si prevad ca va fi o zi grea ca Ale s-a invatat cu el si il striga toata ziua, la pranz adormea cu el, la masa il chemam sa o "vada cum papa", plus ca ma mai scapa si pe mine putin.... Dar asta e, ne invatam noi singurele iar.
Lexi ieri am vazut pt prima data bebelusul unei vecine care are 20 de zile. Vaaaai ce micut mi se parea , in conditiile in care la nastere a avut 3600 si Ale a mea abia avea 3 kg la o luna. Am venit acasa asa intr-o stare, pe de o parte nu imi venea a crede ca si Ale a fost asa mica, pe de alta mi-e dooooor de perioada aia. Trece asa repede timpul, bucurati-va de fiecare clipa. Iar emotiile...se duc, asta ii si spuneam alui meu, ca acum parca mi-ar fi fost frica sa il iau in brate pe bebe, dar asa a fost si a mea...insa am uitat noi.
Sa aveti o zi buna, fara tuse, mucisori si fitze la mancare.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata tuturor.
Aissa, si mie mi se parea miiiic de tot nepotelul nostru cand m-am dus sa-l vad prima oara (avea vreo 2 ore) si mi-era frica sa-l si ating. Cred ca la fel o sa reactionez si cu bebe, dar trebuie sa ma invat.
La mine azi e prima zi de lucru dupa concediu. De la 1 august intru insa in prenatal. Adevarul e ca nu prea mai am forta sa fac mare lucru, desi ma cam dau viteaza
Andre_ea, bine ati revenit de la mare. Monica, nu ma sperii ca m-au speriat altii destul inaintea voastra

32+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Azi in loc sa ma ocup de mancare am stat pe net sa pun poze. Va invit sa urmariti albumul La mare

Tot de la mare:
www.dropshots.com/day.php?userid=82637&cdate=20060721&ctime=025829" target="_blank"> Inot Desi nu se vede bine, da din picioare de mama focului.
Si www.dropshots.com/day.php?userid=82637&cdate=20060721&ctime=025829" target="_blank"> Pot sa ma ridic singur in picioare

Si ca bonus: www.dropshots.com/day.php?userid=82637&cdate=20060721&ctime=025829" target="_blank"> Stiu eu unde e locul stecherului

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mami de Dudau, vii in parc? Eu ies pe la 6...aman momentul ca am impresia ca e cam cald.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

buna fetele,
noi suntem bine, aproape le-a trecut de tot tusea la amandoi(sper sa nu mai revina)cel putin lui alex nu-i mai dau nimik chiar daca revine ca am bagat la chimicale in el de l-am zapacit...azi noapte au dormit super bine amandoi, au si papat astazi binishor asa ca nu am ce sa le reprosezd-ra ruxi i-a mai aruncat lui alex niste nisip in cap...dar deh...asa e cu surioara mai mica(zice alex)
andrea-ea ce m-am mai distrat la filmuletzul cu stecherul......ce nebunatic este tudorica...Doamne ce bine merge in piciorushe...l-am vazut pe malul marii...bravo, ai baiat mare.
cristinadaca ti-e dor...ce mai stai......facem galerie pentru bb 2?...si eu cand am nascut-o pe ruxi ziceam ca alex nu a fost niciodata asa de mic
lexi, chiar daca simti ca ai forta eu zic sa nu o irosesti sau sa faci pe viteaza ca poti sa faci anumite lucruri...ai grija de tine si de bb, stai linistita...cat mai poti
mia, anculina, vio, dory, andreap(daca am uitat pe cineva nu )...si mai dati cate un semn de viatza

monica

Mergi la inceput