Rahova sau apropiere..... (19)
Raspunsuri - Pagina 4
Dory232002 spune:
Buna fetele!
La noi o mica noutate: Alexa a inceput sa manance ceva mai bine, de 2 zile nu mai primeste in timpul zilei nici strop de lapte si ca urmare nu are incotro decat sa manance cate putin(ca ce e mult strica) din ceea ce-i dau.
Voi cum mai sunteti?
Aissa, Ale papa mai bine, sau la fel?
Monica, ce fac copilasii, se simt mai bine?
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
monica-elizabet spune:
buna fetelor, saru' mana de urari si incurajari se pare ca Doamne, Doamne le-a auzit si alex a fost mult mai bine azi noapte(in sensul ca nu a mai avut decat 2 accese de tuse si destul de scurticele unul pe al 24 si altul pe la 6 dim) dar oricum am putut sa ne revenim cu somnul si el si eu...ruxitza a dormit la ea in patutz singurica toata noaptea si dupa ce si-a baut lapticul pe la 7,30 a sarit in pat la noi cu un chef nebun de joaca...dar am potolit-o eu repejor si am mai dormit toti 3 pana la la 9,30.
ei azi au mancat chiar bine, sa nu-i deochi de dimineatza am cam tras de ruxi ce-i drept cu fructele dar la pranz mi-a papat un castronel de supa si o fripturica de pui...dar nu a vrut nici un fel de garnitura...am lasat-o cum a vrut ea...macar sa manance.
va pupacesc pe toate sa aveti o noapte buna si linistita
monica
aissa spune:
Dory cand o sa mai manance Ale o sa fie minune...exceptie de la regula asta clar. Azi a bagat bine fructe, prost restul.
Monica pupam Alex, sa fie bine!
Noi nu mai mergem la munte, ne-a sucit prognoza proasta si nehotararea.
Cristina si ghighiloi
Viovio spune:
Vio face bine!Si Bya la fel...doar ca nu maninca....
Fetelor,ce sa zic...credeam ca ne-ati uitat.
Eu sunt tot pe fuga,ca de, acum sunt "cu afaceri" si in plus noptile...tot la serviciu le petrec.
Concediu nu am avut si nici macar nu mai visez la asa ceva pina la anu.
Bianca e o rizgiiata (a cui o fi vina? ),care face numai ce si cum vrea ea.Si daca nu...suportam consecintele,urlete si tavaleli pe jos.Continua sa isi pastreze silueta si eu inca mai visez la ziua cind 5 mese pe zi va insemna ceva mai mult decit 15-20 de lingurite.Nici macar lapte nu mai bea la fel de mult....
Pupacim pe toata lumea,poate ne si vedem prin parc,si sper sa semnez si eu condica mai des.
Si in continuare vreau "listuta" ca nici nu mai stiu cite suntem.....
Aissaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA
"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."
monica-elizabet spune:
cucu...n-am somn...astia mici dorm de rup si eu nu pot sa dorm...am baut o cafelutza pe la ora 16(am avut niste invitati si daca i-am servit pe ei am baut si eu una...) si cum nu-s obisnuita cu asa ceva acum fac noapte alba
vio, ma bucur ca sunteti bine...asta cu mancarea deja vad ca devine regula generala la copilashi
cristina, la munte chiar e aiurea sa te duci si sa ploua...lasa mai bine va duceti intr-un we cand se anuntza vreme buna
va pup pe toate
monica
aissa spune:
Ma simt super aiurea....mai ales la soarele care e acum in Bucuresti. Dar abia o patisem la mare unde am pierdut 3 zile, eu le tot spun ca una e sa anunte soare si sa ploua, caz in care ar fi doar ghinion, si alta sa ma duc cand astia anunta ploi torentiale. Oricum bagajul e facut de aseara, insa ce m-a determinat sa renunt desi stiu ca am suparat multa lume au fost comentariile alui meu sot care chiar nu-si aveau locul. El nu stie sa incurajeze omul, desi stie ca m-a speriat ploaia de pe autostrada (unde cat de cat aveam loc sa opresc) nu intelege de ce zic ca ma tem sa ma prinda rapaiala la munte pe serpentine. El ar fi stat ca si la mare linistit chiar daca ploua ca nah, aprovizionarea cu bere era facuta. Eu insa care am alergat dupa Ale in ditai hotelul de mi-a iesit sufletul nu am nici un chef sa ma duc sa ma enervez pt numai o zi....mai ales ca eu si la dus si la intors as fi avut si raspudnerea drumului si dacanu sunt linistita nu e bine.
Oricum...cand se intorc fetele daca aud ca a fost soare ma oftic de moarte...
Uite...as avea inca timp pana la 8...of ca daca era nor acum mi-era mult mai usor .
Cristina si ghighiloi
anangel_lexi spune:
Buna fetelor!
Noi suntem in continuare in plimbari, ieri ne-am repezit pana la tara iar maine plecam la Brasov pentru 2 zile, la bunicii mei. Abia astept sa-i vad ca n-am mai fost din noiembrie la ei.
Voi ce mai faceti, cum suportati caldurile? Eu simt ca ma topesc ca inghetata la soare...
31+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
noi am tras o fuga azi la zoo, prichideii s-au distrat de minune, ruxi a stat ea ce a stat in carutz ca mai apoi sa ne zapaceasca si pe mine si pe sotz(care asa cum spui si tu cristina cum da putin de greu cum zice ca nu mai mergem niciodata nicaieri...dar eu ma supar putin pe moment si-mi trece repede...asta-i norocul lui hi hi... si el uita repede si cum are putin timp liber ne intreaba unde mergem...acum chiar il cred ca avut zilele astea de munca ca la balamuc si vroia si el putina relaxare...dar de unde cu astia mici asa ceva nu se poate)
am cam intarziat un pictuz cu masa de pranz si din cauza ca era tarziu si din cauza ca au papat tot felul de prostioare dulci pe-acolo si ce nu le e de obicei foame...dar acum lipsea de tot
lexi, plimba-te si relaxeaza-te ca mai e putin si vine bb...distractie placuta.
cristina, pana la urma ce ai facut? ai plecat?
va pup pe toate si pe copilashi
noapte buna
monica
Dory232002 spune:
Buna dimineata,
Cand ma laudam si eu ca a inceput Alexa sa manance mai bine.... a doua zi a luat o pauza, iar lapte!
De vineri seara este la mama, ieri am fost dimineata la ea, aseara am trecut sa-i mai las niste pampersi, azi sper sa se indrepte vremea ca sa iesim cu ea pe undeva, iar diseara iar ramane la ai mei ca avem noi ceva treaba dimineata.Fetelor, stiti ce ca este tare greu cand o am acasa, dar parca si mai greu cand nu o am, stiti cum se spune:"rau cu rau , dar mai rau fara rau".
Eu reusesc din ce in ce mai rar sa scriu, dar sa stiti ca intru macar 5-10 min. pe zi si va citesc.
De 2 seri am ajuns acasa numai pe la 12 noaptea si bineinteles ca eram rupta de oboseala: vineri seara am fost la o pizza si am ajuns acasa pe la 11.45, iar aseara am fost la ziua cumnatului meu si iar am ajuns la 12.30 acasa.
Pupici si ca aveti o zi buna.
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
monica-elizabet spune:
seara buna fetelor,
si noi am vrut sa mergem la pizza dar cu micii teroristi dupa noi era cam greu asa ca am facut-o eu acasa si au mancat si astia mici de s-au lins pe degete...inclusiv d-ra ruxi care tine la silueta dar acum a facut si ea o mica exceptie...daca eu tot fac misto de ea ca e grasutza se duce la cantar si-mi arata...aaa...aaa...
cristina, ce-i cu tine de nu mai zici nimik?
va pup pe toate, noapte buna
monica