viata in germania (37)
Raspunsuri - Pagina 16
blackpanterro spune:
Wow, multumesc mult pt site.Nici nu stiam, vad ca sunt o gramada de restaurante romanesti - yoohoo.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
DidiAlex spune:
blackpanterro,pt o plimbare placuta iti recomand Heidelberg-ul.Este super! la noi intra in traseul de protocol, iar prietenii nostri din State au fost incantati.
tinatache spune:
ma rugase cineva mai demult sa-i spun despre o firma care face mobila pt copii, in special paturi etajate, din module. Am aruncat catalogul si acuma nu-mi amintesc nici sa ma tai cum se numea! Mai stie cineva??
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
apropo paturi pt copii, ia uitati-va aici:
http://www.bader.de/index.asp?action=deeplink&orig=google&cid=1368&popup=no
imi plac paturile la nebunie dr cum naiba sa fac un pat supraetajat cu masina jos si roz sus??
helbi spune:
Vin si eu cu o intrebare pt prietena noastra GENIA.
Dupa cum stiti ei s-au mutat din Italia in DE. Au stat o luna in Bremen, urimind ca de zilele astea sa se stabileasca in Frankfurt. Si-au comandat electrocasnicele de la Quelle, au primit confirmare scrisa ca azi sa fie in Frankfurt ca le vor fi livreate si........NIMIC!!!! Nu au fost sunati, au suant ei sa intrebe ce se intimpla si li s-a spus nonsalant ca frigiderul va veni peste 2 sapt, iar restul electrocasnicelor, daca am inteles eu bine, martea viitoare. Ei au batut azi drumul special aia ca sa ia in primire aparatura. Sorul ei si-a luat special concediu si.........n-au rezolvat nimic. La frigider au renuntat si au cumparat pe loc azi unul, dar celelalte le vor sosi chipurile marti......
Intrebarea ei este: poate sa faca ceva, oo reclamatie impotriva celor de la Quelle? Exista ceva de genul "protectia consumatorului?". Ei vor trebui sa plece din nou in Bremen simbata, urmind sa revina marti.........alti bani, alta distractie-................
Credeti ca o putem ajuta cu o informatie, ceva? Eu nu am trecut prin asa ceva, dar cred ca cei de la Quelle ar trebui sa plateasca daune morale, precum si macar drumul oamenilor, dat fiind ca iau convocat aici, si nici macar nu au avut bunul simt sa-i sune si sa le spuna ca nu vor livra azi nimic.
Astept o sugestie din partea voastra, ca sa o sun sa-i spun ce sa faca.
Multumim anticipat!
Alina spune:
La multi ani,Andreia!Sa fii sanatoasa si fericita!Petrecere frumoasa miine!
Cred ca tre'sa sune la Kundendienst.Eu am avut probleme cu Quelle toamna trecuta(am povestit atunci de masina de spalat vase)si dupa reclamatie a fost ok,mi-au anulat primul Rechnung si am primit si reducere 50 euro la reparatie+piese.
Blackapantero ,bine ai venit la subiectul nostru!Imi place f mult numele baietelului tau.
Un oras fain de vizitat este si München,doar locuim aici si iti zic cu siguranta ca e fain,merita vazut!
Alina
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Wow, multumesc mult pt site.Nici nu stiam, vad ca sunt o gramada de restaurante romanesti - yoohoo.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
salut Adriana,
si eu sunt in Stuttgart,de fapt nu chiar in oras ci la 10 km,in Ludwigsburg, orasul baroc. Maine se deschide la noi in oras cea mai mare expozitie de dovleci din lume, in gradina palatului. Merita sa vizitati! Faceti 20 minute cu S-Bahnul de la Stuttgart hauptbahnhof liniile S4 sau S5 spre Ludwigsburg. De la gara se ajunge destul de repede la palat.
www.bluehendes-barock.de
Pe langa expozitia de dovleci puteti vizita "gradina cu povesti" http://www.bluehendes-barock.de/Marchengarten/MGheute/RundgangMG2/rundgangmg2.html unde va puteti da cu barcuta pe un rauletz, puteti merge cu un trenuletz, este si un locde joaca frumos. Daca locuiti in Stutgart nu puteti rata Ludwigsburgul si in special Blüehendes Barock
Daca ai alte intrebari "rund um Stuttgart" nu te sfii!
Daca mania persecutiei ar fi o muzica - unii ar fi o discoteca
tinatache spune:
La multi ani Andreia! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa, sa te bucuri de printesa ta si sa fiti fericite inca 100 ani!
panterra, bine ai venit la noi! Ieri discutau colegii mei de servici despre nordul germaniei, ca ar fi superb, mai ale Sch...- Holstein ca are un nume complicat de mori:))
helbi, pt prietena ta: eu as suna la Quelle si as cere cu cineva mai de sus, sa vezi ca altfel se discuta treburile. sa faca un pic de scandal si sa inmoaie. Eu am patit cu Neckermann asa, dupa ce am asteptat nu mai stiu cat ii sun si imi spun ca de fapt mobila repsectiva nici nu se mai fabrica!
tu ce mai faci? ce-ti face operatia? cum te descurci cu fata si cu scoala si cu toate?
Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius
Alina spune:
quote:
Originally posted by tinatache
panterra, bine ai venit la noi! Ieri discutau colegii mei de servici despre nordul germaniei, ca ar fi superb, mai ale Sch...- Holstein ca are un nume complicat de mori:))
Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius
Schleswig-Holstein e bundeslandul vecin cu Danemarca,e intre Nord See si Öst See.E foarte fain dar cam departe de-aici .
Alina
Himmelsduft spune:
Andreia! Multa sanatate si numai bucurii!
Blackpanterro, bine ai venit!
Weekend placut la toate si sper ca si la voi e soare,
Him
helbi spune:
Va multumesc pt urarari si va doresc si eu numai bine.
Am sai transmit Geniei sfatul vostru si pser sa obtina ceva de la Quelle.
Cristina, incerc sa ma descurc si cu scoala si cu teme si cu serviciu, dar si cu casa........Alerg de nebuna, dar sper sa fie cu folos. O sa mai vb pe privat. Cu ochii sper sa fie bine. Dr a fost in concediu cit am fost eu libera, si acum nu am timp sa ajung la control. Sper sa reusesc in urmatoarele 2 sapt. Te pup.
Him, merci mult pt mail. Scolarita e bine, constiincioasa, face teme, i-i palce la scoala. Sper sa o tina asa!