viata in germania (37)
Raspunsuri - Pagina 17
Himmelsduft spune:
Andreia, ma bucur ca a ajuns.
Am vazut fetele in reclamele de saptamana viitoare, ca la MiniMal sint in oferta hainute de balerine ptr copii, poate e cineva interesat.
blackpanterro spune:
Multumesc mult fetelor pt primire si raspunsuri.
Didi, ne gandim de mult la Heidelberg, mai ales ca avem o baza militara acolo ce are in interior un hotel de 4 stele la preturi extrem de rezonabile....deocamdata insa e greu sa obtii rezervare si vrem mai mult excursii de o zi pt ca Aidan e cam dificil in alte locuri decat acasa peste noapte.
Laura, multu mult de informatie, o sa venim azi dupa ce facem cumparaturi.
Ieri am fost in Elvetia la Zurich.A fost ok, nu cine stie ce, foarte aglomerat si multe magazine peste tot, imi amintea de Manhattan.
Maine mergem la castelul Lichtenstein, am auzit ca e ca in povesti...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
livia spune:
Fetelor cum se zice la dictie in nemteste????(cumva aussprache?)Stiti unde s-ar face cursuri d´astea?(gen- cum fac actorii ca sa pronunte corect!)-sau ceva in genul asta...
Multumeeeesc!
aschiutza spune:
Livia poate: Sprechtechnik? Unii mai folosesc si Stimmenbildung, da asta e mai mult in teatru sau in canto.
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Multumesc mult fetelor pt primire si raspunsuri.
Didi, ne gandim de mult la Heidelberg, mai ales ca avem o baza militara acolo ce are in interior un hotel de 4 stele la preturi extrem de rezonabile....deocamdata insa e greu sa obtii rezervare si vrem mai mult excursii de o zi pt ca Aidan e cam dificil in alte locuri decat acasa peste noapte.
Laura, multu mult de informatie, o sa venim azi dupa ce facem cumparaturi.
Ieri am fost in Elvetia la Zurich.A fost ok, nu cine stie ce, foarte aglomerat si multe magazine peste tot, imi amintea de Manhattan.
Maine mergem la castelul Lichtenstein, am auzit ca e ca in povesti...
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
Hä? Ce cumparaturi ati facut azi? Unde a fost deschis?
Eu am fost azi la castel cu mama si cu fetita, a fost super! O sa pun niste pozne!
Helbi,bine ai revenit, bafta fetitei!
Daca mania persecutiei ar fi o muzica - unii ar fi o discoteca
DidiAlex spune:
blackpanterro,sotzul tau e militar american detasat aici nu? Si la noi in oras sunt o multime de baze/centre militare si la scoala din 15-17 cursante 5 erau din State.
Cum sunt magazinele americane? Noi de regula comandam inghetata, dar nu am reusit sa ajungem. Am inteles ca sunt mai ieftine decat cele germane.
DidiAlex spune:
Tot io..anu trecut am trimis un scan la un curs de gramatica germana. Ma chinui de doua luni sa il gasesc si sa il trimit unei fete pe DC dar ma las pagubasa si va intreb daca il mai are cineva si poate sa mi-l reply-eze .
Multzam anticipat!
Himmelsduft spune:
Helbi, mersi mult de mail. Sa-ti traiasca printesa, ca e o dulce. I-ai confectionat tu cornul (sau cum s-o chema pe .ro Schultüte) de scoala?
O saptamana usoara va doresc fetelor si vreme buna ca se pare ca v-om avea timp frumos saptamana asta.
helbi spune:
quote:
Originally posted by Himmelsduft
Helbi, mersi mult de mail. Sa-ti traiasca printesa, ca e o dulce. I-ai confectionat tu cornul (sau cum s-o chema pe .ro Schultüte) de scoala?
O saptamana usoara va doresc fetelor si vreme buna ca se pare ca v-om avea timp frumos saptamana asta.
Bist du traurig? (Esti tu trist?)
Hast du Sorgen? (Ai tu griji?)
Soll ich dir mein Lächeln borgen? (Sa iti imprumut zambetul meu?)
Hilft es dir und bringt's dir Glück (Te ajuta si iti aduce noroc)
Gib's mir irgendwann zurück! (Da-mi-l cindva inapoi!)
Him, Scultüte si-a facut-o singura in gradi! Eu doar am umplut-o!
blackpanterro spune:
Laura, noi facem cumparaturi la baza americana, este deschis tot timpul chiar si duminica :)
Am fost la expozitie si mi-a placut foarte mult, micuta, dar foarte draguta.Au depus un efort cred sa construiasca bizonii aceia din dovleci si corturile.Am si cumparat dovleci pt Haloween si alte chestii de decorat.
Didi, da e american cu ordine aici.Mai avem 3 ani in Germania.Apoi sper sa mergem in Japonia 2 ani si apoi iasa din Marina ca ne-am cam saturat de multe chestii legate de meseria asta....
Magazinele la baza sunt exact ca in State si vand aceleasi produse pe care le gasesti acolo, in felul asta americanii se simt mai ca acasa.
E mai ieftin decat in magazinele nemtesti...in primul rand pt ca cumperi in $$$ si in al doilea rand militarii nu platesc taxe pe produse.
Poti sa mergi oricand in baza daca cunosti americani ce au legitimatie militara.Dar nu poti cumpara, trebuie sa ii dau pers respective bani sa cumpare pt tine pt ca la casa trebuie sa arati legitimatia.
Am fost la castelul Lichtenstein ieri, a fost foarte frumos dar micut.Privelistea de acolo de sus a fost extraordinara.