viata in germania (37)
continuati...
Freia si Alexa
Intram in legalitate
www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema
Raspunsuri
aschiutza spune:
Fetelor cu bebei si care va faceati griji pt vaccinuri, uitati un articol care pare interesant: http://www.spiegel.de/wissenschaft/mensch/0,1518,425524,00.html
------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Carmi spune:
E interesant. Mai ales ca-s atatea controverse pe tema asta...
Multumesc,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
karmyna spune:
Buna fetelor!!!!
Am shi eu o problema...
M-am uitat cu cateva seri in urma la o werbesendung shi am descoperit ceva...Dar mai vazusem publicitatea de vreo 2 ori pana acum shi m-am hotarat sa va intreb shi pe voi....
Este vorba de un set pentru ingrijirea fetei un set de 4 produse plus o crema maska...
Multe persoane sunt foarte multumite de aceste produse--PROACTIVE SOLUTION asa se numesc
Sunt bune cica impotriva cosurilor...in reclama spun ca aceste produse folosesc shi starurile PUF DADY shi JESICA SIMPSON...
http://www.erlebnisladen.de/cgi-bin/topshop/iboshop.cgi?showd950!0,,9901751
am gasit aici ceva despre aceste produse...
Shi acum va intreb pe voi daca a folosit cineva dintre voi aceste produse..
Sunt cam scumpe --un set costa 59,90 uro..plus versand...care tine cam 2 luni acest set...
Astept un raspuns..
o zi buna va doresk
va pupicesc
http://photos.yahoo.com/crista_222000
Lauraa spune:
Die Weltmeister der Herzen!!!
Am fost azi in Stuttgart!
A fost superb!!! Inca se mai aud artificiile!!!
Locul III!
Foarte onorabil!
Fericire maaaareeeeeeeeeeeeeee!!!
BRAVOOOOOOOOO!!!! BRAVOOOOOOOOOO!!! BRAVOOOOOOOOO!!!
Au fost niste saptamani minunate!!!
Mama de Lara Celine
DidiAlex spune:
Aschiutza,multumim de articol. Noi anu asta am facut de 2 ori MMR.
Karmyna, io nu folosesc produse No Name si mai ales nu am incredere in astea care promit marea cu sarea. Cu toate ca daca sunt intr-adevar asa de bune as deveni cea mai frumoasa din tzara(Glumesc, evident)
Ai putea sa ti le cumpari si sa ne da-i si noua de veste peste 2 luni.
livia spune:
fetele inca odata va cer ajutorul...
mama vine la mine si mai are nevoie de bani(150 euro/5 zile) daca are invitatie?
multumeeeesc de lamuriri!
ps:am facut invitatia si am legalizat-o la notar...m-a costat cca.10 euro.
vikinga spune:
Da livia unii vamesi intreaba si de bani chiar daca are invitatie. Acum depinde si cu ce vine. Daca e cu avionul mai multe intrebari pun romanii, nemtzii mai putin. Oricum invitatia conteaza cel mai mult, da' ceva bani tot tre sa aiba cu ea. Nu-i ia vamesu la numarat euro cu euro da' poa sa o roage sa-si desfaca portofelul. Vezi ca invitatia trebuie tradusa si legalizata in ro.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
livia spune:
multumesc de informatieeeeee...
eu am facut o invitatie aici in care scrie siŽn nemteste siŽn romanaste asa ca nu mai trebuie sa o traduca in ro...cred...nu?
pup!
ana_st spune:
Va salut si eu nemtoacelor
Nu v-am mai scris de mult timp pt. ca sotul meu a avut un accident si am cam stat mai mult cu el. Acum e bine si speram si noi ca la sf. lunii sa ajungem in ro. (ar fi trebuit sa mergem la inceputul lui iunie).
Va doresc vacante placute si o vara fumoasa in continuare