Piticodromul de sept-oct 2005 (129)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana eu as vrea sa mearga mai mult in 4 labe , dar el nu ii trebuie sa circule prin toata casa, tinut doar de 1 manuta. Si cand isi da drumul singur eu inghet toata... Mi-e teama sa nu cada si sa se sperie si sa-i fie frica sa mai plece singur. cand vrea sa circule vine la mine (ca la ta'su nu se duce ) si ma ia de mana si ma trage dupa el .

Codruta eu ma dau in leagan cu el (ca deh... si mie imi place si asa am o scuza sa ma dau huta in parc cu copii ). Pe topogan il dau singur si il tin (intr-adevar asta e cel mai obositor ca tot trebuie sa-l ridic la nivelul capului meu).

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Irina, si pe mine ma trage Miruna tare-tare sa o duc prin casa! Nu stiu de unde are atita putere. Tot asa, doar de o minuta vrea, nu cumva sa-i sterbesc demnitatea.
Codruta, teoria care o prezinti tu e valabila pentru facut fetite. Eu am aplicat-o si s-a dovedit adevarata. Deci: pentru fetite: inainte cu 2-3 zile de ovulatie; pentru baieti: doar in ziua ovulatiei. Daca nu stii cind e ovulatia si prestezi inainte, iese fetita.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana zau ca trebuie sa ne intalnim, poate pleaca amandoi de manuta si scapam si noi putin .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Da Irina, ar fi fain; mai tii minte cit am ris cind Miruna se ridica sprijinindu-se de fundul lui Vladut?
Codruta, am recitit ce ai scris, tu nu te refereai la facut baietei, ci la copii in general; numai ca si eu si Gina am prefera sa fie baietel urmatorul bebe (daca se poate).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Neatza la fete !
Ioana, aici e f. simplu sa calculezi cat te costa copilul. Noi facem cumparaturile pt. el o data pe luna (sa vezi gramada de borcanase), iar ma-sa ii ia toale online, asa ca ma uit pe doua facturici si gata ! Adica pana in 100 de euroi. Daca-i mai iau si toale (da n-o fac in fiecare luna, ca are gramezi, oricum), vreo 170. Iar noi primim ´alocatie´ pentru el cam 147 de euroi. Asa ca ne-am scos´, nu?
Kid, ca tot ma intrebai de saltea, ca e prea sus, cred ca te-a ´auzit´ Fabiano, aseara escalada cu drag si spor, noroc ca l-am vazut la timp. Azi mutam salteaua mai jos.
Codruta, eu sunt vesnic recunoscatoare ´creierelor´care au inventat pampersii, masina de spalat si mancarea la borcan pt. bb.
Nu ca n-ar manca si facut de mine, da totusi borcanasele sunt de baza.
Pup fetele,

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana si Gina, va tin pumnii ca socoteala de acasa sa fie si cea de la ecograf cand va fi cazul.

Oricum m-ati intrecut, si eu planific totul, dar sexul copiilor zau ca nu l-am planificat. Bine ca a iesit ok fara planificare

Dar eu sunt convinsa ca si pentru voi ca si pentru mine sexul viitorului bebe conteaza acum, cand il veti tine in brate nu va mai conta deloc, il veti iubi la fel de mult indiferent ca va fi cu cuc sau nu.

Am mai actualizat si noi albumele comune.

O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Fetelor nu imi mai incap in piele de fericire! Darius merge de-a busilea! Manca-l-ar mama de flacau!\Si papa lapticul cu biberonul singur!
NANADANA multumesc pentru aprecieri! mAMA CE PROGRESE A FACUT ANTOINE!
MADDY SA TREACA MAI REPEDE DUREREA!
SI PENTRU ALEX(KID) pentru progresele facute!
Hildegard si eu as vrea sa merg in Croatia...am vazut niste poze si niste filmulete de acolo si taaaare mi-a placut! Si cam cat costa sa inchiriezi o vila?
Dat fiind ca eu nu am decat 24 ani...si eu consider ca la 38 o sa fiu bosoroaga...dar gandesc asa doar pentru mine, facand comparatie cu varsta pe care o am acum...Nu cred ca ar trebui sa va suparati fetelor...asa scriem noi astea mici...
IOANA eu m-am incumetat sa calculez cat cheltuiesc cu infantul lunar si m-a luat cu lesin...vreo 2 zile am avut o stare...sper sa fac fata peste 15 ani...cand o sa vrea muuuuult mai multe!
GABI mi-a placut povestioara. Asa voi face si eu azi
ANCRIS CEI 1,8 MIL NU II MAI POTI LUA...EWU STIAM CA TREBUIE SA II RIDICI PANA FACE COPILUL 6 LUNI!
admirat frrumusete de fetita JESSICA

eU MANCARE LA BORCANAS NU I-AM DAT SI SPER SA NU FIE NEVOIE SA II DAU...SPER SA II POT DA TOT CE TREBUIE PROASPAT...MACAR POANA SE VA FACE MAI MARICEL....NU ARUNCATI CU ROSII!

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."

Mergi la inceput

Carmi, te-ai scos.
Cristina, multumesc. Sigur ca o sa il iubim la fel de mult indiferent ca e fata sau baiat, sanatos sa fie, tot copilul nostru este, doar ca am prefera sa fie baiat.

Am inceput sa ma gindesc ca o sa ramin ca fata batrina care a avut multi petitori la viata ei, numai ca tuturor le-a spus nu; daca ar fi stiut ca ultimul era ultimul, ar fi raspuns da - asa si eu cu emigrarea: tot zic nu la oferte, pina n-o sa ne mai ia nimeni dincolo ca sintem prea bosorogi.

Mergi la inceput

Roxi, nu putem arunca cu rosii nici daca am vrea - pentru ca nu avem "Smile" pentru asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ioana, daaaaaa, asta e metoda pe care vreau si eu sa o aplic (cea cu monitorizarea). Cand am fost la 6 saptamani (eu am fost harnica) la control la Tutunaru, l-am instiintat ca pe viitorul bebe il fac cu monitorizare. O sa vin la monitorizare sa imi zica el cand ovulez. El nestiindu-ma cu probleme a facut niste ochi!!! Imi imaginez si de ce. La primul control, cel de dinainte de bebe, m-am dus la T. prima data (nu-l stiam pana atunci, l-am ales de pe Net, traiasca netul) si l-am intrebat daca e totul ok si daca pot sa ma apuc de bebe. A zis ca da, si ca sa vin cand am depus ceva acolo (in burta adica). Peste 40 de zile m-am dus ca floricica si era deja depus. Asa ca nu ma stia cu probleme.
Cand i-am explicat ca vreau monitorizare sa fac baiat, a inceput sa rada de mine si a zis ca se baga la experiment, sa vedem daca iese. Asa ca la iarna sau la inceputul anului viitor, ma prezint la monitorizare, nu mai fac fete in vacanta (ca data trecuta). Eu teoretic stiam cum se fac baietii dar am gresit. Nu-mi pare rau, dar data viitoare voi fi mai atenta!

Si eu tin cu Italia! Forza Italia!

Mergi la inceput