Piticodromul de sept-oct 2005 (129)
Raspunsuri - Pagina 5
Gina M spune:
Las' ca o trece si asta Nanadana
Intareste-ti nervii si tot inainte.Poate-or fi si un pic turmentati de!N-ai incotro..
POZE NOI
diana_n spune:
fetelor,
Petrut vomita dupa fiecare masa. De la regurgitat (ceva mic in coltul gurii) si pana la jet, dar asta a fost doar de 2 ori. Nici nu mai stiu cand a inceput, cred ca mai mult de 1 luna, cam de cand am inceput sa-i dau iaurt. Sotul a avut ideea sa scoatem iaurtul si intr-adevar a fost mult mai bine, apoi iar i-am dat unul la 3 zile, la 2 zile. Iar probleme, iar l-am scos. Insa tot varsa, mai ales sucul (cu multa apa) pe care il dau intre mese
Mai are cineva probleme de genul asta? Mi-e frica sa nu fie acid reflux, cred ca inseamna arsuri. Fetele din State, am tradus bine?
Diana si Petrut (3 oct 2005)
Gina M spune:
Fetelor m-am gandit ca ar fi cazul sa pun si eu poza cu micutza Jessica la albumul bebelusilor de 9 luni.
Asa ca i-am pus palaria pe cap,l-am rugat pe sot sa-si mai ridice privirea din cele "haartoaaage"/ sa mai faca o pauza si uite asa, i-am prins imaginea ACEASTA
POZE NOI
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
Nu avem nimik special de raportat, doar ca se vede incisivul lateral. Cred ca va iesi si un alt dinte, ca ne trezim noaptea plangand.
Noi papam Almette cu smantana sau iaurt, cu rosii. Tare mult ii place cand ii dau sa pape chestii care le poate tine ea in mana. Asa repede papa acuma un biscuite. Il tine in manuta si musca din el si imediat l-a treminat. Eu sunt super stresata sa nu se inece cu bucati mai mari de mancarica (mai ales ca deja macam bucati, nu bucatele)!!!
Sper sa castige Italia in finala!!!!!
Referitor la praji' urgente. Pepe a facut si musuroi si Kilimanjaro (super rapid si super bune ambele)
Gina, foarte frumoasa e Jessica. Cu palaria, e o adevarata domnisoara .
nanadana, chiar ca e deja mare Antoine, daca se catzara asa
deeapui, asa facea si Petra cu scasnitul, dar acum s-a pototli.
Gabi ...cred ca voi aplica si eu metoda asta pentru o zi...
Ioana, algoritmul tau am sa i-l prezint si lui Pepe, sa vedem si cat va tine
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
locca spune:
Buna dimineata
Ma taie o lene de nu va pot povesti. Pushtiul s-a trezit la 6 si la 7 eram deja pe strazi (nu l-am dus de la 7 in parc sa nu se sperie definitiv gardianul, si-asa noi deschidem parcul in fiecare dimineata).
Gina, imi pare rau... data viitoare.
Dana frantuzoaica, wow! felicitari pt. micul catzarator.
Diana de la americi, sper sa nu fie ce zici tu acolo. Nu stiu ce sa zic, noi nu avem probleme de-astea, nu mai regurgiteaza de pe vremea cand traia exclusiv cu lapte.
Matei al meu nu prea mananca din manutza lui proprie . Daca ia ceva in mana mai intai arunca si apoi ar vrea sa ia de pe jos si sa bage in gura si nu prea il las sa faca asta.
Eu una nici nu vreau sa ma gandesc cati bani se duc pe fundul copilului, si-asa de fiecare data cand ies la cumparaturi nu stiu cum naiba se face ca tot pt. el ajung sa iau cate ceva, chiar daca e vorba doar de o jucarie ieftina sau un tricouas.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
nanadana pentru Antoine cataratorul!!!
Codruta si eu ii dau almette cu smantana si ii place tare mult. Si rosia ii place, se face ca un porcusor la gurita .
Diana nu stiu ce e cu voma dupa masa... Mai bine intreaba medicul...
Va ziceam cum se spala bb dupa ce papa ma spal pe limbuta.
Mai fetelor avem copii mari... Eu ma tot minunez de Vladut cate stie sa faca. Sotul e de-a dreptul extaziat... E clar ca nu tre sa ma mai refer la el cu bb (ca a depasit faza asta ). Ieri a mai adaugat un cuvant in vocabular: iarba (ceva de genul "aba"). Mami e tare mandra de el .
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Gabi, super tare povestea.
Deea, ok, te asteptam.
Gina, noi ne apucam in octombrie, ca si in 2004 (atunci "s-a prins" in noiembrie). Pina atunci iau suplimente si vreau sa merg la monitorizarea ovulatiei la eco (se zice ca daca in ziua ovulatiei, cresc sansele sa fie baiat).
Codruta, mi-ai dat idei, ii dau si eu Mirunei Almette sa vad ce parere are.
Miruna nu vrea sa cedeze la mersul catel. Isi da drumul de ce se tine, sta mult in picioare singura, apoi se gindeste cam cit are de mers, face un pas si apoi baga in viteza a 4-a din pozitia catel. E foarte comica.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
codruta_grg spune:
Eu ma gandesc la cati bani se duc pe pampersi, dar ma gandesc si cum ar fi fost fara ......... Tare rau pentru mine (sau daca n-ar fi fost nici masina...)
Irina si noi bagam cu nenedent in fiecare zi. Scoate limba sa i-o spal
Intradevar, copiii sunt ca un burete. Doar o zi am exersat cu ea cum sa faca "pupic" cu degetul la gurita sau unde-i becul, sau "tic-tac-arata ceasul", sau "pute ciorapul-duce piciorul la nas" (astea din urma reuseste sa le si spuna, nu numai sa arate) sau Suzeta-sa vedeti cum se chinuie sa zic, si iese ceva de genul"td....ta".
O gramada de lucururi a invatat in ultimele 3-4 saptamani... Nici nu mai stiu cate....
Ne dam in fiecare si de vreo 10 ori pe tobogan (Ma urc cu ea in brate si ne dam impreuna). Cum plec de-acolo si o pun jos sa umblam, se intoarce si directia tobogan....sa vedeti ce plange cand plecam...Phuuuu eu sunt rupta de oboseala cum o tot urc si cum umblam, dar asta e....
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
codruta_grg spune:
Fetele care vreti copii, eu zic sa faceti de 2 ori pe zi ca astfel nu ratati momentul ovulatiei. Succes!
Editez: macar o data
&
Ioana75 spune:
Dana frantuzoaica, felicitari lui Antoine! Si la mai mare!
Ruxandra, lasa ca are timp sa manince din mina toata viata, ce atita graba.
Codruta, si eu vreau sa cistige Italia cupa.
Gina, tare frumoasa e Jessica cu palarie.
Diana, imi pare rau de Petrut.
Antonia, pe unde umbli? Sa nu crezi ca n-am observat ca n-ai venit ieri pe la noi.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)