Piticodromul de sept-oct 2005 (129)
Raspunsuri - Pagina 7
b_irina_c spune:
Eu ma gandesc ca bosoroaga o sa fiu peste 70 de ani asa cum e toata lumea (asta e o perceptie generala pt mine ). Imi amintesc cum la 18 ani gandeam ca la 26 voi fi "batrana" si acum ma vad la fel de tanara ca la 18 , deci in nici un caz nu voi fi bosoroaga la 38-40 (in plus ma uit la parintii mei care au 50 si zau ca nu sunt bosorogi ).
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
norina spune:
Buna v-am gasit fetelor!Sper ca va mai amintiti de mine, desi nu v-am mai vizitat de vreo 3 saptamani . Am intrat doar sa va salut, sa va anunt ca mai exist si ca Teodora este bine. Nu am mai citit nimic, nu mai stiu nimic de nimeni , dar sper ca toti bebeii si mamicile lor sunt ok. Din cauza unei conjuncturi nasoale - soacra in spital si mama bolnava acasa, nu mai am ajutor si trebuie sa ma cam decurc singura, si sunt mereu pe drumuri. Sper ca se vor rezolva toate astea si o sa reusesc din nou sa mai discut cu voi ca tare mi-e dor.....Pana atunci, nu-mi ramane decat sa sper ca va fi mai bine si sa va doresc multa sanatate si sa ne regasim cu bine.Va pup pentru cine stie cat timp.....Teodora Sara (norina)poze
locca spune:
Ioana io cred ca tu de fapt nu vrei cu adevarat sa emigrezi.
Am auzit si eu de teoria aia cu produsul de fetite si de baietei. Si noi am aplicat reteta aia de-ai zis tu ca asa a iesit Miruna dar fara sa ne dorim baiat sau fata neaparat. La noi a fost interesant, dupa ce vorbisem ca in decembrie pas la incercare ca nu vroiam fecioara la un moment dat in timpul perioadei "bune" i-am zis lu' barbate-miu "auzi, stii ce, ia hai sa vedem daca chiar facem o fecioara". Si asta a iesit. Cumva stiam ca o sa se intample, nu ma intrebati de ce.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Simo74 spune:
Bonjour la toata lumea!
Vad ca v-ati revenit serios cu scrisul Asa va vreau! Datorita faptului ca am avut mult de citit din urma, nu mai retin cine ce si cum, dar oricum incerc
Mifloricico am auzit cumva batai de aripi de zanutza? Bine ai revenit! Am vizionat-o pe Ana care este o adevarata domnisoara si seamana leit cu mama ei
GinaM data viitoare sa fie cu ochisori! Bafta multa la conceperea unui baietel
Ete ca apasasem butonul de send fara sa termin ce am de spus...ntz, ntz, ntz
Roxi23 felicitari ptr mersul de-a busilea al lui Darius
Ana Maria Bravo tie ptr bebe 2!
Ruxi esti criminala cu plimbarile tale in zori de zi
Mey dragelor, m-ati capiat de tot cu retele voastre de facut bajetzi. Io una stiam ca depinde de ce cotizeaza husbandul, ca daca domnul isi aduce contributia numai cu cromozomi X, atunci ioc ziziuri. Ai mei, chiar aveau niste prieteni de familie care aveau 7 fete si saracul tata era neconsolat si se apucase sa studieze genetica sa vada ce si cum cu cromozomii, poate gaseste si el un Y pe undeva sa faca un baiat...pana la urma s-au lasat pagubasi.
locca spune:
Simo ... si bunicul meu era cam "singur" cu 3 fete, dar chiar 7 cred ca e crima.
Depinde de ce cotizeaza barbatul, da, dar se pare ca aia purtatori de fetite sunt mai inceti, iar aia purtatori de baieti sunt mai rapizi, asa ca daca hatza-hatza inainte un pic de ovulatie baieteii ajung la tinta, nu gasesc nimic si de tristete se sinucid, iar fetitele vin mai incetisor si ajung taman la fix. Sper ca n-am gresit, Ioana sa ma corecteze.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Simo74 spune:
Ruxi M-am spart de ras cu explicatia ta...extrem de plastica si de altfel extrem de plauzibila. Oare sa incerc sa-i spun de faza asta D-lui Spiru (cel cu 7 fete), tinand cont ca acum bate undeva spre 65?
Hilde traducere please...clisuta este suncuta, nu? De abia astept sa-i spun husbandului ca am clisuta be burta
gabiarama spune:
Hi, hi !
Eu stiu o familie care are 4 fete ,iar acestea la rindul lor au facut copii ... tot fete ! Saracii bunici
Am o idee (cam trasnita, de altfel) vi-l imprumut pe sotul meu celor care vreti baieti neaparat .La el in familie se intimpla un fenomen tare ciudat .Tatal lui a avut nu stiu citi frati si doar o singura sora , acestia la rindul lor au copii in proportie de 99 % baieti (socrul meu are 3 baieti si o fata),care la rindul lor au facut in majoritate covarsitoare ... baieti (par example, sotul meu are 2 "cuci",fratii lui au cite unul fiecare ,iar verisorii lui au toti baieti )
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
cge spune:
Gabi, ai dreptate. Si cu povestea anterioara si cu cea de acum
Neam de neamul celor din familia sotului au facut prima data baieti.
Si Victor a fost la primele ecografii fetita, asa ca era toata lumea bulversata.
Noroc ca a iesit baiat in final, ca altminteri il renegau.
Numai sotul vroia fetita. Noroc ca Anca a iesit ce trebuie.
Oricum ce seamana barbatul aia are. (o citez pe doctorita mea).
Dar subscriu si la explicatia Ruxandrei.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
roxi23 spune:
SIMO multumesc pentru aprecieri!
Irina bineinteles ca ma voi simti cu adevarat bosoroaga la 80, dar cum la 18 ani gandeam"mama ce batrana o sa fiu la 25", la 24 gandesc "mama ce bosoroaga voi fii la 40" si ma simt ca la 18, probabil ca si la 40 voi gandi "mama ce bosoroaga o sa fiu peste 10 ani" si ma voi simti ca la 30. La asta m-am referit si in mesajul anterior.
POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."