toxo si cmv
Raspunsuri - Pagina 3
mihaneb spune:
irina,
cred ca nu prea ai de ce sa-ti faci probleme, pentru ca infectiile sunt mai vechi de 10 saptamani, cat are sarcina ta. Deci ai anticorpi. Din ce am auzit eu, dr. Cretu e foarte buna. Parerea mea e ca poti merge pe mana ei. Dar tot ma enerveaza ca te-a speriat. Nu cred ca emotiile de genul asta fac bine in sarcina. Eu zic sa stai linistita si sa te bucuri de perioada cat esti graviduta. Eu ma gandesc cu nostalgie la acele vremuri, desi am avut probleme serioase (toxoplasmoza IGM pozitiv). Am facut zeci de analize si tratamente. Asa ca stiu bine ce inseamna un astfel de stres. Bebelusul meu e sanatos si, de-acum, mare. Face, in curand, un an. Numai bine, sarcina usoara si un bebe asa cum ti-l doresti tu!
Mihaela
irinabobe spune:
multumesc mult mihaela. maine dimineata am programare la dr cretu sa vad ce zice cu aceasta a doua serie de analize. daca parerea ei e ca trebuie intrerupta sarcina nu stiu va trebui sa vad ce medic mai pot gasi pt inca o opinie.
10+
mihaneb spune:
Irina, repet:stai linistita. Ma indoiesc ca o sa-ti recomande asta. Nu vad de ce ar face-o. S-ar putea sa-ti spuna sa repeti IGM pentru citomegalovirus, dar din moment ce infectia e mai veche de 18 saptamani, s-ar putea sa nu-ti ceara nici asta. Nici CMV, nici toxo nu-ti mai pot afecta sarcina. Oricum, o sa te convingi maine. Bafta!
mihaela
monalac spune:
alexsa,schimba doctorul...despre lemnete se stie ca e rudimentar,e impotriva analizelor si multe gravide au avut probleme din cauza asta...
mychydutza spune:
am si eu trimitere de la ginecolog la inst Cantacuzino pt. toxo, CMU, listeria, rubeola si chlamydia. stie cineva ca cat costa toate. pe siteul lor am gasit ceva dar CMU n-am vazut. a mai facut cineva acolo?
+15
mihaela
poze
alehiam spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
am si eu trimitere de la ginecolog la inst Cantacuzino pt. toxo, CMU, listeria, rubeola si chlamydia. stie cineva ca cat costa toate. pe siteul lor am gasit ceva dar CMU n-am vazut. a mai facut cineva acolo?
+15
mihaela
poze
cred ca e vorba de CMV- citomegalovirus nu de CMU:
Citomegalovirus -Ac izotip IgM ELISA 400.000 ROL
Citomegalovirus - Ac izotip IgG ELISA 400.000 ROL
Irina ma bucur ca s-a rezolvat problema ta cu bine...
Mad, 12+
mychydutza spune:
am fost azi la Cantacuzino si mi-a dat urmatoarele preturi care m-au cam bulvrsat:
toxoplasma-80ron
listeria- 47.5 ron
CMV-130 ron
chlamydia- 120 ron
rubeola- 80 ron
in total cam 4.5 mil. asa de mult costa. a mai facut cineva analizele astea? mi se pare enorm si inainte de a le face vroiam sa intreb si eu unde le-ati facut voi....................si cat ati dat pe ele. merci mult!
+15
mihaela
poze
irinabobe spune:
la ecoparadiagnosis e cam 5o ron analiza. adica toxo igm+50 ron, toxo igg-50 ron, etc. depinde pe care vrei sa le faci. vezi ca au si site unde au preturile afisate. doar pui www. si ro.
11+
giaserbu spune:
Eu am facut toate aceste analize sapt asta la Romar,ce-i drept in Galati,dar din cate stiu au sediu si in Buc si am dat 3.100.000 si rezultatele peste 10 zile lucratoare!Mentionez ca pt.toate am facut si pt.IgG si IgM....Cam mult,ce-i drept,dar decat sa am cine stie ce dubii....Oricum,nu sunt 4,5 mil!!!
8+