In Italia (15)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna dimineata la zane !
Cicina, trebuie sa te conectezi la unul din servere, vezi ca ai sus optiunea “server“, iar in stanga sus ai icon de conectare. Apoi ii dai cautare cu ce vrei si el te pune in attesa, imediat ce e vreun user liber, incepe downloadarea. Tu lasa-l sa mearga, ca te anunta cand iti descarca.
Fetele, la noi au inceput ploile, nici asa nu-mi place Am vazut de dimineata pe Rai24News ce temperaturi sunt pe la voi...parca mi-e dor de caldurica.
Pup fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Neata! La noi ploua. Azi dimineata cand sa ies pe usa mi-am dat seama ca e innorat si exista posibilitatea sa ploua, asa ca n-am mai luat sandalele ci o pereche de pantofi mai vechi, care erau langa cuier. Nu va spun ce m-au batut de acasa pana la servici, am picioarele in pioneze.
Si suntem asa putini la servici, parca ar fi vineri dupa amiaza.
N-am chef de munca, se vede, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Buna dimineata ....

si la noi e cam innorat... nu e rau deloc!! eu sunt chiar vesela (ca sunt satula de soare ca de mere paduretze - insa daca stiam ca vine noru' calcam azi nu ma opaream ieri pe calduri... ).
Aseara la tv ziceau ca in urmatoarele 72 de ore temperaturile vor scadea cu 10 grade ( in medie)... adica vine iar anticiclonu' de la nord ( asta de a dat deja buzna pe la Carmi.. si care cica in Suedia a lasat-o pe prietena mea fara telefon si internet...asa furtuna a trecut pe acolo).

Sa va mai povestesc de Corsica .. unde te invirteai si voiai si tu ca omu' sa faci o poza mai "peisajistica" iti sarea in cadru cite un cavou ( d'ala ca o casuta... cu scrisul de genul aici se odihneste familia ... MACABRU!). Pompele funebre la loc de mare cinste in mijlocul orasului pe strada principala plina de magazine care mergeau spre port si spre locul cu restaurante ... posta am gasit-o cu greu probabil ca nu era asa importanta ca si cealalata institutie mai sus pomenita . Cum mergeai pe faleze inalte, sosele mai mult sau mai putin importante gaseai pe linga drum sau pe cite o stinca frumoasa cu vedere la mare cite un cavou .. de unde se trage concluzia ca acolo se pot ingropa mortii unde vrea muschiu' lor ( sau chiar dc regula nu o mai fii valabila acum, tb sa fii fost pina de curind).

ps Nico au ajuns mailurile (2) cu melodiile lui Gigi?? ca sa stiu dc mai pun si altele ..

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

ce activitate, abia mai apuc sa citesc!
Si la noi e racoare si-mi pare tare bine. Fetita nu mai papa chiar asa de des - i-o fi fost sete...
Tinatache, v-ati hotarīt deci pt. Italia? Foarte buna alegere! Vacanta placuta si distractie multa pt. pitici!
Crini, sa stii ca si eu tot de colegii din cls. I-VIII sunt atasata, citind ce-ai povestit tare mi s-a facut dor de ei. Noi ne īntīlneam pe vremuri pe 11.decembrie, ziua de nastere a īnvatatoarei noastre din I-IV.
Īn rest urmaresc cu interes discutia despre masini, ca si noi va trebui sa ne marim volumul

E.

Mergi la inceput

Cri, cam tarzior pontajul de azi, pai se poate? Vezi ca ti-am dat pm.
Voi ce mai cititi fetelor? As vrea ceva frumos si as mai vrea ceva clasic, sa ma mai culturalizez, sa gandesc, nu doar sa umplu timpul. Incerc sa fac o lista cu carti absolut de citit.
Am deschis un subiect pe tema asta la 'Zona artelor' dar nu prea raspunde nimeni. Poate aveti voi idei.

Mergi la inceput

....si pentru par condiscio dupa faza cu cimitirul peste tot si ceva de bine ... chiar super bine .. la tot pasul gaseai "pepiniere" ( asa se zice asa scriu ca nu imi amintesc exact cum era scris ) adica niste locuri minunate de unde puteai sa cumperi legume si fructe proaspete direct de la producator... mult mai bune si mai ieftine decit la supermercato.
Inghetata nu am apucat sa maninc cu toate ca erau inghetate si asa artizanale insa treceam pe acolo cind eram inainte de masa, abia intoarsa pe terra ferma dupa 1 zi de calarit valurile, mereu cu costumul ud pe mine si plina de nisip ... deci nu se facea sa ma duc sa cumpar inghe' din buricul tirgului unde erau numai fitze de fitze lume care intoarsa deja de la plaja, spalata si odihnita bintuia prin oras.

Apoi nu stiu cum o fii pe plaje in Italia poate e aceeasi moda si aici ca acolo .. dar multe doamne si domnisoare in rochite super feminine cu bretelute sau fustite . Pina si "uritele" care in general erau : tunse scurt ca baietii, faceau plaja topless , nu prea aveau ce arata si deci se dezpuiau ca sa atraga privirile celorlalti , nu le deosebeai de sotii sau fii lor mari de la spate purtau rochite feminine pe drumul spre plaja ... Cum ziceam doamnele frumoase care nu aveau de ce sa atraga atentia erau in general in costume intregi ( care si in It sunt la mare moda din cite am inteles de la tv..).. Eu ar fii tb sa fiu respectoasa si sa ma dezbrac pe ascuns, pe plaje pustii si sa ascund suncile in costum intreg dar nu era chip cu Fabiuta ca ma bombanea daca nu puneam "2 piese" ... oricum pe mine in mijlocul marii nu era ca ma vedeau prea multe persoane .. sau prin golfuletele unde oricum eram singuri si ne balaceam dupa ce termina el cu scufundarea.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Cristina, ce conteaza ce-i la moda, cu cum te simti bine tu, cu sunci sau fara la fel. eu in ultimii 3 ani am pus pe mine 10 kg, mult e adevarat dar e varsta cand nu le mai poti da jos, pentru ca nu sant din mancare(de altfel nu exagerez cu mancatu, chiar daca sant o gurmanda)ci din hormoni.
Tare mult mi-ar place vaza cu vacantele impreuna, dar cum ti-am spus al meu e exagerat in privinta asta, nu accepta ca poate fi o mare placere a mea ci ca e periculos pentru faptul de timpi, respiratie, si depresorizare, parca m-as duce la 50 m . Ufa.. mai bine faceam cand am fost in Tailanda.
Mersi Carmi, mai incerc cu Emule.
Si aici a plouat, a rinfrescat, ce bine asa ca se poate dormi bine.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Cri, mi-a placut descrierea toaletelor . Se īntreba cineva pe Femina intim daca se mai poarta rochite, uite ca da! Si mie-mi plac vara tinutele feminine, anul asta īnsa pot purta numai haine care se īncheie cu nasturi īn fata...
Crini, tu ai de gīnd sa citesti toti clasicii enumerati pe listuta? Ma sperii...
Uite, pt. īnceput eu īti propun Mīndrie si prejudecata de Jane Austen (epoca victoriana), o autoare clasica care-mi place f. mult.

E.

Mergi la inceput

Enn, si mie imi place mult Jane Austen, am citit 'Mandrie si prejudecata' de vreo 3 ori. Si 'Ratiune si simtire', 'Emma', 'Persuasiune', 'Manastirea din Northingam'.
Mai recomanda-mi ca vad ca avem gusturi comune!
Nu stiu daca toti, dar vreau sa incep sa ciugulesc si ceva din literatura franceza, ca pe-acolo nu prea am dat. In afara de Hugo, care nu mi-a placut.

Mergi la inceput

pontajul tirziu asa e .. dar pt ca eram tot eu cea care a scris ieri ultimul mesaj .. si asteptam sa va miscati si voi ca eu aici pe baricade de la 6:30 de altfel.

Nahh apropos de carti .. Enn tu ai citit Lolita la Teheran ( parca am vazut eu mai demult la discutia cu cartile ... ) merita ?? ca la noi la biblioteca nu o are si tb sa mi-o ceara de la alta biblio sau sa ma duc eu pina acolo ... si nu vreau sa ma trambalez si sa o duc inapoi doar rasfoita hahahh

a. pai conteaza ce e la moda .. cum nu..asa numai pt clatit ochii ca eu oricum ma imbrac cu ce am

Cristina

Mergi la inceput