In Italia (15)
Raspunsuri - Pagina 30
crini spune:
Din incultura mea imi permit sa intreb, cartea se numeste 'Lolita la Teheran' sau e vorba de 'Lolita' lui Nabokov, pe care Enn a citit-o cand era la Teheran?
crista-s spune:
se numeste Lolita in Teheran parca .. si nu mai stiu de cine e scris ceva cu I su N ( Initialele.. hai ca sunt cu capul.. caut si zic exact).. e o autoare cu un numa mai ciudat ..
stai ca am gasit Lolita in Teheran de Nafisi Azar uite www.internetbookshop.it/ser/serdsp.asp?isbn=8845918815" target="_blank">aici
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
crini spune:
Am zis eu ca habar n-am, am ramas 'fuori' cu literatura, nici n-auzisem de cartea asta.
Dar vreau sa miliorez si am deschis subiect sa ma ajute altii. De ce n-o raspunde nimeni?
dana7mi spune:
Multumesc Cristina!
Astazi am avut ultima vizita, mai am 10 zile pana la nastere, incepe perioada de monitoraj ... in teorie sarcina este la termen si as putea naste in orice moment.
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1%3B0%3B28/st/20060811/dt/6/k/0116/preg.png
www.romania-italia.net
crini spune:
Nastere usoara, Dana! La ce spital mergi? Iti incep monitorarea cu 10 zile mai devreme de termen?
crista-s spune:
Dana iti tin pumnii si sper din toata inima sa fie mai racoare zilele astea( asa cum se tot prevesteste) ca sa nu iti fie prea greu. Oricum stau cu ochii pe forum sa ne dea Vasile de stire cind o fii ziua cea mare .. Nastere usoara!!
Nico cartea asta de care zic eu nu e literatura clasica ci ceva chiar f nou .. scuza-ma ca n-am citit cu atentie ( berleuca cuim sunt eu de fel ... ) dar imi amintesc ca a pomenit-o Enn ( sper sa nu vorbeasca gura fara mine) si ai vazut ce de mai cuvinte de lauda erau pe paginuta aia ...
Cristina
dana7mi spune:
Va multumesc!
Voi naste la V.Buzzi, prima vizita pt. monitorizare o am pe 7.08, insa depinde si cum ma voi simti in aceste ultime zile.
www.romania-italia.net
crini spune:
Ai un medic care te urmareste acolo? Cum ai luat decizia?
Te intreb pentru ca si eu am avut baietelul tot acolo.
Inca o data iti doresc numai bine, sa nu ai nevoie de ajutor.
Cri, nu vine nici un cantecel?
crista-s spune:
n-am trimis inca nimic .. ca acum pun pozele din Corsica si imi tine webshotul ocupat calculatorul .. asa ca m-am gindit sa nu mai deschid si altceva ca si asa merge ca ochiu' mortului...
azi stau aici catarata pe net toata ziua ( profit ca am cu cine vorbi ca sa uit de foame si sa nu mai maninc pina nu vine sefu' pe seara )
Cristina
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by crini
Ai un medic care te urmareste acolo? Cum ai luat decizia?
Te intreb pentru ca si eu am avut baietelul tot acolo.
Inca o data iti doresc numai bine, sa nu ai nevoie de ajutor.
de curand a nascut la Buzzi o prietena si o colega ... eu mai intai m-am dus la Mangiagalli (la recomandarea unei prietene care a nascut cea dea 2-a fetita, insa acum 5 ani; prima a nascut-o la Buzzi si a fost dezamagita - acum 6 ani) ... la Mangiagalli un dezastru, mai ales cu programarile, de altfel si vizitele erau superficiale ... am mai facut alte 2 vizite (la Mangiagalli nu aveau disponibilitate pt. vizite!!!) la un ASL ... dupa care am ajuns la Buzzi (cel putin aici nu aveau probleme cu programarile) ... intre timp am apelat si la un medic ginecolog privat. Nu stiu daca am facut o alegere buna, la urma urmei cred ca toate spitalele sunt la fel si sa nu ai nevoie sa ajungi prin spitale. O alta prietena mi-a recomandat Niguarda, insa am ales Buzzi ca este si aproape de casa. Sa speram ca totul va decurge normal ... am cerut sa fac anestezie peridurala ... m-am lamurit si cu aceasta, nu cred ca mi-o vor face ... sa sper ca nu va fi nevoie.
www.romania-italia.net