In Italia (15)
Raspunsuri - Pagina 28
crini spune:
Cri, ma gandeam eu ca nu e la fel. Vad ca tu tot zici sa iei de-acasa tv, umbrela, scaune. Pai hai sa-ti spun eu cum am plecat cu masina plina ochi, fara toate astea, doar strictul necesar pentru 4 persoane ca haine, plus un pachet de pampersi pentru cel mic, caruciorul de voiaj, carti si jocuri ca sa stea cuminti in masina, cate ceva de rontait, sa nu ne oprim la tot pasul si un bax cu apa, care la noi se termina urgent. Uitam sa spun ca masina e destul de mare, un SW. Dar asta e, suntem multi.
De-aia caut eu ceva care sa aiba deja comoditatile, sa nu fie nevoie sa le car dupa mine.
Si mie imi place Gigel, ati putea sa-mi trimiteti cateva cantece de-ale lui? Sau macar sa-mi ziceti de unde sa le descarc.
Carmi, eu in Ro am o colectie de discuri clasice, nu cd. De fapt ar trebui sa spun aveam, ca am inceput sa le aduc incoace, cate 10 la fiecare drum, in bagajul de mana. Mi-am cumparat si pick-up, ala din tara l-am lasat acolo.
Carmi spune:
Crini, pe Gigel il poti descarca cu programele pe care le gasesti pe www.emule.it, www.imesh.com, www.kaaza.com (nu va ganditi la prostii). Daca nu te descurci, iti descarc eu si-ti trimit, da zi-mi azi, maine.
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
cicina spune:
Carmi, explica-mi si mie pasii pt Emule, ca tot am incercat si nu reusesc, ma pune in coada si apoi nu pleaca.
cicina
crista-s spune:
masina plina ??? "ciocu' mic si joc de glezne " ca nu stii cum era masina noastra .. bine ca n-avem copii ca trebuia sa ii lasam incuiati in casa ca ei nu mai incapeau in masina . Dar exista scaune tip pescar care se string cit 2 umbrele d'alea cu miner tare ca si grosime si tot asa de lungi, deci le poti pun e chiar si in masina jos la picioarele copiilor. Umbrela la fel e subtire si mai iei un cort de plaja se stimge mic de tot ca sa il pui in curtea bungalowului sa se joace copii in el .. vor fii mai incintati decit de orice alta jucarie. . O sa incerc sa iti trimit si eu ce am pe aici. ( de gigi vorbesc haah ). Si obligatoriu portbagaj pe masina ca e sfint ( la noi in el a incapaut barca dezumflata si care cintareste vreo 30 kg + cortul, cortul bucatarioara , scara de la barca, fundurile de la crt si toate uleiurile si prostiile lui fabio . In portbagajul din spate erau motorul de la barca, buteliiel de aer ( 15 si 18 l) + 2 genti imense gen alea ale vu-compra... pline una cu aparatura de scufundari si si nu numai ( fire , cabluri , tot ce era electric pt cort)iar alta numai costume , masti, pinne si alte minuni gemn butelia de aragaz + scaunele si masa. In masina in spate erau aragazul, dulapul lui, sacii de dormit, pernele , colacul ala care in italia e obogatoriu in barca si vestele de salvare ... gentile (2) cu cratiti, farfurii si prostii.. gentile frigo .. si pe unde se mai puitea 2 gentute mici de hainute inghesuite bine de fabio dupa ce eu le calcasem cu grija. Si ca sa nu fie nebunia deajuns 2 bidoane mari in care se punea benzina pt motor care nu stiu ce au avut ca le-a murdarit omul meu si astea la rindul lor au murdarit parte din hainute de a tb sa spal in 1 zi ... apa + sandvizuri.. si mai lipsea un ciine legat cu sfoara la coada masinii si eram cu satra deja !!!!
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
cicina spune:
Cat de mult te inteleg Cristina cu privire la bagaje, dar ce masina aveti? Noi din an in an vedem ca nu avem loc (chiar daca santem in doi)am schimbat masina de am ajuns la una de 7 locuri, am demontat ultimile doua si asa in sfarsit, E LOC.
cicina
crini spune:
Aveti barca... ce frumos! Si barbatu meu ma tot bate la cap sa ne luam.
Daca ai ceva disponibil trimite-mi te rog, ca vad ca de la servici nu ma lasa sa ies pe emule.
O sa incerc si de-acasa, dar ce-i in mana...
crista-s spune:
barcutza ... un gommoncino de 2.5 m pe care il umflam la inceput de vacanta si il mai dezumflam la sfirsit. E infioarator de greu sa il dai jos de pe masina si sa il catzeri iar sus in fiecare zi ( e greu cca 30 kg). In plus nu de multe ori ai loc cu masina pina la scivolo ala pt barci ca sa fie usor de carat si deci sa vezi ce muschi cind mergi cu piciaorekle pe nisip sau bolovani ca sa ajungi la apa. Lasa ca pun poza sa vezi cum arata de ziceai ca suntem tigani ahaha .. in plus in ultima zi ne-a oprit o barca mare ca de guardia costiera franceza dar pt ca nu avea voie fabio sa se scufunde fara autorizatie in un loc in care se mai scufundase si cu o zi in urma ca cica era parc.. asta e .. ghinion .. nu stia ca altfel cum ne-am cumnparat autorizatii in Sardegna ne luam si aici.. in plus se uita la barcuta si tot intreba unde e iachtul hahahaha ca doar nu stam 2 persoane in o barca asa mica .. ( ma ochise chiar daca eu ma balaceam in apa ca sunt mai balena cu fundu' mare... ). Dar nu costa mult sa inchiriezi o barca si daca are motor pina in 20 cai nu ai neviuie de carnet de conducere pt ea .. Fabio are si carnet dar noi avema motoras micut.. care pirie ca o Mobra si mai scoate si fum .. hahaha si care ne-a costat 20 la suta din valoarea lui numai cu reparatiile in al 2 lea an de viata ... Nu avem garaj ca ne-am lua un gommone mai mare cu carut . Fabio a avut numai asa ceva pina acum.. si l-a dat de pomana ca nu avea unde sa il tina si cu cine sa mai faca vacante ( nu mai spera sa ma intilneasca pe mine .. ).
Cicina masina e un Mercedes.. dar e incapatoare ea de fel .. avem noi multe nebunii de carat ca altfel ar fii ok. Anul trecutv a fost mai rau caci cosrtul era casuta si deci aveam 32 saci imensi mari si grosi cit mine numai pt el. acum e cit o gentuta mica de voiaj ( bine ca l-am schimbat).
Cristina
cicina spune:
Cristina, si noi anul asta am vrut sa luam o barca, dar avem aceeasi problema ca voi, nu avem loc unde s-o depozitam (fara garaj). Cu toate ca mi-ar place pentru ca locuim pe marginea unui canal si mai toti fac plimbari si dau la peste. In plus, noi mergem an de an in Delta la noi.
Noi avem un Sangyong cu motor mercedes si intra multe, de se fac pat scunele.
cicina
cicina spune:
Si cu scufundarile e visul meu d-un an si-o vara, tot il cical pe-al meu dar nu ma lasa, zice ca-s prea batrana si n-are chef sa-mi faca funeralii de acum.
cicina
crista-s spune:
pai poate ar tb sa mergem impreuna in vacante eu cu al tau sa stam in barca si sa innotam in jur si voi 2 tu si Fabiutza ssa va riscati in adincuri ..
barca .. parerea mea un gommoncino mic pe care sa il umfli ca noi, sa il pui pe suport de barca sus de masina si cind il transporti il bagi in portabjul de deasupra ... e bun .. in corsica era de vinzare un gomon mare si mai vechi numai cu 2000 euroi si cred ca iti dadeau carutu' gratis .. loc sa ai sa il parchezi .
na ca mi-a venit stapinu' si eu nu sunt gata cu masa .. aoleoooooooo ...
pe miine!!!
Cristina