In Italia (15)
Raspunsuri - Pagina 27
crini spune:
A, Enn, pai daca ma inciti, atunci va povestesc.
Am ajuns eu in curtea scolii cu 20 min mai devreme de ora intalnirii, chiar radea sotul de mine ca voi fi prima. De unde! Nu mica ne-a fost mirarea cand am vazut ca deja erau adunati vreo 10 in fata intrarii profesorilor.
I-am dat un pupic si l-am lasat liber sa se plimbe prin Buc, ca n-avea rost sa-l iau cu mine, n-am fost cu partenerii. Drept sa spun, dupa ce am intrat in curte, in timp ce ma indreptam spre ei, incepusera sa-mi cam tremure picioarele. Va dati seama, stateau toti cu ochii pe mine si incercau sa ghiceasca cine sunt. Cand m-am apropiat suficient cineva a strigat 'Nicoleta, e Nicoleta' si am inceput toti sa radem si ne-am pupat si a fost randul meu sa le spun numele. I-am ghicit pe toti, in afara de un coleg plecat in clasa a sasea, pe care de altfel nici unul nu l-a recunoscut. Nici el pe noi, dar i-a facut placere sa vina sa ne vada.
Dupa ce ne-am adunat mai multi, venise si diriginta si profesorii asteptati, ne-am retras intr-o clasa si s-a strigat catalogul. Fiecare a povestit ce a facut in timpul asta, pe plan familial si profesional.
S-a glumit si s-a ras mult.
Dupa aceea am plecat la restaurant si am continuat acolo. Nu mai continuam cu laudele unii fata de altii si exclamatiile de ce clasa speciala am fost noi, ce frumos am evoluat si ce mandrii suntem fiecare de ceilalti.
Am stat pana la 1 noaptea, cand a venit sotiorul sa ma recupereze.
Carmi spune:
Pup fetele !
Cri, mi-ai facut un traseu minunat, saru´mana pentru osteneala, l-am salvat si sa vedem ce reusim sa facem.
Pe site-ul ala cu ´video´merg si filme mai maricele, daca nu reusesti iti trimit un program cu care poti micsora filmuletele.
Fabiano e tot mucos, da ceva mai lejer parca. Macar e cooperant si ma lasa sa-i curat nasucul. Nu stiu daca v-am spus, pe mine ma striga ´tata´si pe Daniele ´a-tata´. Cand ma vede dimineata, zambeste cu gura pana la urechi si zice: ´tataaaaaaaa´
Fetelor, la voi e tot cald, nu? Aici s-a mai racorit, e respirabil.
E misto soacra-mea cand o intreb daca e cald in Sicilia imi raspunde: ´a, nu e asa de cald, sunt 34 de grade´
´Tata´lu´Fabiano
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
crista-s spune:
Carmi mersi de propunerea cu programul de micsorat.. voi reusi cu siguranta ca mi-am dat seama acum ca sunt filmulete multe si scurte ( pe care al meu barbat le pune cap la cap acum sa faca unul de "lung metraj" hahaahah asta e daca m-am maritat cu "nepotu'" lu' Sergiu Nicolaescu ). Am murit de ris ca din cite muzici am eu salvate pe calculator a ales o melodie a lui Gigi d'Alessio ca fond muzical, ce-i drept e draguta si are cuvinte foarte frumoase ( deh.. Iglesias al Italiei .. asa mai de "chilotzeala"... )... dar m-a emotionat crezind ca a ales melodia pt cuvinte .. insa cum al meu nu stie sa minta frumos a recunoscut din prima ca nu a ascultat cuvintele ( cum o face frate ca doar e in limba lui materna ?!) ci a ales melodia... oricum e frumoasa...
Carmi am uitat de Segesta ( e tot ca Selinunte ca erau chiar dusmani in vremuri stravechi si se cam bateau intre ei .. ) mai spre Palermo tb sa imi amintesc exact unde sau sa ma uit pe harta si iti zic..
Nico ce colegi erau din generala ?? eu despre cei din generala mai stiu cite una alta.. ca deh macar parintii le-au ramas in cartier... si e mai usor de aflat dar de cei din liceu nu stiu nimic .. si tare imi pare rau. Am scris si pe colegi.ro dar se pare ca nu sunt prieteni cu internetul ca nu mai scrie nici unul acolo... Iar cu fetele din studentie iar tin legatura ca e timpul mai scurt ( eu am fost studenta mai intirziata ... ).
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
tinatache spune:
salutare si multumesc pt raspunsuri, unele au venit pe pm
Am avut o surpriza placuta sa gasim un bungalow intr-un Camping la Monfalcone, azi am platit si maine ii trimit si faxul cu avansul ca sa scap de-o grija. Nici nu stiti ce bucurosi suntem, cu 2 copii mici e un adevarat lux sa stai pe terasa seara, dupa ce se culca ei, in liniste... Abia astept! iar ei si mai mult! Sper sa avem vreme frumoasa.
Pupi si o vara minunata la toata lumea!
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
crini spune:
Da, Cri, erau din generala. E vorba de o scoala centrala, nu de cartier, unde veneau elevi din toate colturile Bucurestiului.
Deci noi nu eram vecini, si nu am putut tine legatura asa.
Povestea un baiat ca la liceu era primul din clasa si nu intelegea cum, ca doar el invata la fel ca la noi, unde era ceva mai jos de jumatate. Cica abia atunci si-a dat seama ce grozavi am fost, cat eram de bine pregatiti, ce inseamna competitivitatea.
Pe mine cei de la liceu ma intereseaza mai putin, ca nu prea erau de calitate, marea majoritate cel putin. Erau inteligenti, nimic de zis (doar eram clasa de mate-fizica, singura pe liceu), dar cu educatia si valorile mai usor.
crista-s spune:
Tinatache .. mare dreptate ai .. sa ii intrebi exact ce comoditati ai in bungalow ca sa stii ce cari cu tine si ce nu.. unele au chiar si gratar propriu in curte .. sa iti iei gratarelul de intins rufe de acasa daca ai loc in masina .. ca e mai comod decit cu sfoara ...
Ahaaa Nico.. eu am fost la 2 pasi de bloc si deci e greu sa nu afli cite ceva despre fiecare chiar si acum dupa 30 ani ... Cu unii ma intilneam in autobuz cind mergeam la servici ... altii au copii mari .. miine poimine bunici hahah Stii cum e ... Cei din liceu ( chiar dca nu era deloc un liceu stralucit )erau super de gasca ..si eu m-am simtit tare bine cu ei. M-am intilnit cu o colega dar care statea la mine in cartier si odata cu alta care vindea capsuni din gradina bunicii ei in piata la mine hahahh erau multi din comunele apropiate.. si cam atit .. din pacate.
Cristina
cicina spune:
Si eu as vrea sa ma intalnesc cu fetele de la generala, dar nu mai stiu nimic de ele si nici n-am cum sa dau de ele. Am facut un apel la WWW.colegi.ro, dar n-am primit nici un raspuns.
cicina
crini spune:
Cred ca nu prea am inteles cum e cu campingurile astea. Zici ca au bungalow-ri, cu canmere normale, baie, tv, aer conditionat- tot ce trebuie? Pai atunci ce diferenta e fata de un villagio?
Ai si curticica la bungalow?
Carmi spune:
Ce fain, sa te intalnesti cu colegii de generala ! Ma intreb daca i-as mai recunoaste...sau ei pe mine
Cri, wow, ce innebunita eram acu´cativa ani dupa Gigi d´Alessio, ii stiam textele pe de rost...acum nu imi mai place, ca e mult prea melancolic si nu-si mai revine. Marea mea iubire ramane insa Renato Zero (cantaret si personaj), l-as asculta si privi fara pauza...Cand traiam in Romania eram colectionara de muzica italiana, de fiecare data imi propun sa-mi aduc cele 450 de cd-uri si de fiecare data nu am cum...asa ca acum, internetul sa traiasca, mai descarc una, alta..
Tinatache, bine ca ai rezolvat cu cazarea, vacanta frumoasa si sa ne povestesti cum a fost !
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
crista-s spune:
Nico n-au aer conditiona .. dar sunt aproape de mare si in general asezate chiar cu vedere la mare deci nu ai nevoi ca lasi geamurile deschise seara. Nici tv nu cred ca au dar asta il poti cara tu de acasa ( iti iei unul mic de voiaj). Au in general veranda si nu stiu dc au sezloinguri din dotare sau alea le cari tu cu tine.. campingul in general are plaja lui, nu cu umbrele sau sezlonguri dar nu e mare lucru caci ori e aproape si deci nu e greu de carat umbrela si salteaua ori se ajunge cu masina si iar e usor. Multe au spatii pt copii ( de joaca) , piscine, bicivclete de inchiriat ... deci tb sa citesti de la inceput ce ofera .--- bar, restaurant si magazin .. daca au gratar in dotare poti sa pui de un gratar... daca n-au iti iei matale d'ala de unica folosinta sau il aduci de acasa hahah ... casutele nu sunt inghesuite ci au parcare privata si spatiu verde intre ele deci loc de joaca in fata casei pt copii in timp ce tu faci rebbus pe veranda. hahaha
In general sunt pomi care fac umbra injur.. diferenta e ca ne fiind hotel nu ai AC , TV , nu e de caramida -- si costa mai putin ...
reeditez ca am uitat sa va zic .. in supermercato sau in un magazin din Corsica nu imi amintesc exact era un cartonas cu pozele mai multor copilasi ( scria ceva in franceza ca sunt disparuti) si era si Denise printre ei , fetita din Mazzara ... am ramas surprinsa ..
Cristina