In Italia (15)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Enn, felicitari !
Vio, multumesc de urari ! Fabiano ne-a facut azi un dar frumos, a mers pt. prima data in 4 labutze
Cristina, vacanta frumoasa iti doresc !
Weekend placut, fetelor !

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Enn si Dora...
Va imbratisam cu dragoste si asteptam cu nerabdare poze!!!!

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna fetelor,

In primul rand, ENN felicitarile mele pentru bebita Dora.Astept si eu poze si bravo ca ai facut nasterea in apa. Am auzit ca e usoara. Fetita cum e? Plangacioasa, mancacioasa?

CRISTA distractie placuta acolo unde esti si ca de obicei vom astepta pozele si povestirile tale.

Deci, fetelor.........atunci am plecat foarte nerabdatori acasa. Dar am incepčut drumul cu piciorul stang. Uitasem o geaanta acasa si ne-am intors inapoi. Pe urma, tangenziala a fost foarte aglomerata incat am facut 30 km intr-o ora jumate. Am innebunit. Pe urma, Alin s-a simtit foarte obosit si deci in Austria la Viena ne-am oprit si am dormit 3 ore. La vami, inclusiv cea romana, nu am avut nici un fel de problema. Nici macar nu ne-am dat jos din masina. Am ajuns acasa cam in 28 de ore. De Luni vreau sa va spun ca ma trezeam la 8,00 si ma intorceam seara la 21,00 sau chiar mai tarziu. Atata ce-am mai umblat si inca mai am de umblat. Mi-am scos si rochia si e splendida. Imi scoate foarte in evidenta bronzul pielii. Azi, dupa atatea zile de alergaturi sunt mai linistita. M-am trezit la 10,00( bine ca ma culcasem la 2,30).
Bunica mea m-a recunoscut. Are momente cand vrea sa plece. Dar isi aduce aminte foarte multe lucruri. Noaptea mai are vedenii.........ba ca sa inchidem geamul(si geamul e inchis), ba ca este cineva in camera( si nu-i nimeni), ba ca se aud voci............si sta cu ochii in tavan pana pe la 2 noaptea. Asta e.
Vremea pana mai azi a fost canicula. Azi chiar e racoare.
Ok, va pupicesc si sa ne "auzim"cu bine.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Multumim mult pt. urari
Am pus si primele poze pe blog, caruia va trebui sa-i schimbam titlul
http://www.deneske.blogspot.com

Eu-s bine, ma refac repede, doar f. obo ca are icter si o alaptez de fiecare data cīnd o prind treaza, ca trebuie sa primeasca cīt mai multe lichide.

E.

Mergi la inceput

Enn, ce scumpa e mititica ta!
Refacere rapida iti doresc,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Enn, felicitari, ai o fetita minunata...si ma bucur enorm ca tu esti bine, asa de rapid (eu am avut o experienta critica, inainte si dupa nastere, asa ca ma minunez ori de cate ori vad ca cineva se repune pe picioare atat de repede). Ai grija de voi, acum sunteti 2-2 (fete si baieti)...Sa mai scrii cand ai timp.
Va imbratisez.

Si un mare Buna Dimineata tuturor fetelor!

Carmi, asadar in curand vii in vacanta... Nico tocmai a plecat de la Giardini Naxos, va va povesti in curand cum a fost vacanta.

Iri, mami de Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Neata Italia!
Ne-am intors de la francezi si veste proasta...nu am gasit-o pe Crista ...ehe, cine stie pe unde se distreaza patroana :))

Iri, nu am apucat sa iti zic, am tras cu ochiul la suporterasul tau si...m-a dat gata! Nu stiu daca tati e roman sau italian dar Ale cel ochios ma duce cu gandul la un jucator de fotbal italian ...Sa nu il deochi ca tare frumos mai ti-e baiatul!
O poza imi place la nebunie, cand era bebe si dormea pe burtica...haioasa rau!

Enn, ce bebelina reusita aveti! Bravo inca o data si sa fie sanatoasa!

Hai ca acuma va las, ma duc sa ma autoscolez cu olandeza asta

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Alina, e grea olandeza? Eu imi imaginez ca da, chiar foarte grea.
Multam de aprecieri, Ale e un nazdravan de prima clasa. (Taticul lui este italian.)

Ma intorc si eu la lucru.

Iri, mami de Ale

Mergi la inceput

Buna la fete !
Iri, da, abia astept sa vin in Sicilia. Unde iti pot vedea nazdravanul in poze?
Eu sunt suparata, Fabiano al meu a dat cu ceafa de patutul de lemn, a plans rau, saracul. Acum e bine, in sensul ca nu mai plange, da e marait. Of, of, ca n-am fost atenta...

Carmi

Mergi la inceput

Carmi, sper ca Fabiano e ok!
Pozele cu Ale le gasesti aici mai sus, unde este "casuta". Eu le-am vazut pe ale voastre , foarte foarte frumoase.
Cand va afla Cri unde vii in vacanta... ea este indragostita de Sicilia si mai ales de zona ta.

Iri, mami de Ale

Mergi la inceput