In Italia (15)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Iri si pe tine, ca esti primitoare. Si multumesc de urare.
Noi avem un apartament langa mare, la 3 km de Agrigento, Porto Empedocle se numeste oraselul. Vad ca esti din Messina, frumos la tine acolo. M-am cam plimbat prin toata Sicilia, mie-mi place mult, innebunesc de drag cand vad plantatiile imense de maslini. Si nunta am facut-o tot acolo, amintiri superbe. Mai am trei saptamani si vin la mare, abia astept.

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Neata si de la noi,
Ce ma plangeam ieri ca nu doarme missa mea, parca m-a auzit ca nu se mai opreste... Ieri dupa ce a dormit cam pe unde a apucat, s-a mai culcat pe la 5 pm cand am ajuns acasa si s-a mai trezit pe la 8 sa manance.Deja ma si vedeam facand noapte alba...dar nu, s-a culcat missa frumos pe la 10 seara si s-a mai trezit azi de dimi la 10 ( doar s-a trezit sa manance la 6h30!!!).La 11 a mancat de pranz si a inceput sa se frece asiduu la ochi...si acu' iara doarme! Io ar trebui sa fiu multumita ca asta vroiam...dar oare nu e prea mult?

Iri, vai am citit de Ale ...ce somnic dificil a avut! De atat de multe ori pe noapte se trezea??? Alaptai? Si acuma cere apa sau ceai noaptea? La noi e cam asa: miss se trezeste in plina noapte disperata ca si-a pierdut tetina, io ma duc si, pt ca mi-e atat de somn incat nu am putere sa stau sa o adorm la loc la ea in patut, o insfac si ne culcam amandoua pe canapea. Nu mai misca si nu mai cere nimic pana dimineata!

Cristinuco, vai, acu' am vazut lista ! Multumesc frumos ca ne-ati trecut si pe noi! Haioasa rau faza cu picnicul in mijlocul sufrageriei! Si pe muzica de pasarele...

Cami si eu vreau sa iti urez bun venit desi sunt cam noua pe aici, de fapt am cam sosit in acelasi timp!

Petro, azi esti mai bine?

Ca tot vorbiti voi de vacante si bagaje, pai uite ca asa imi dau eu seama ca peste 3 saptamani plecam si noi...ehe, pe coasta de azur de care mi-e un dor teribil fetelor. Cris promit ca nu incep sa ma plang si aici .

Ma scuzati ca m-am intins atata, mai ales ca daca incep sa vorbesc despre missa mea nu ma mai opresc!

si o zi buna!

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Alina... am citit povestirea despre nasterea Amaliei, foarte frumoasa...
Tot mai doarme mititica?

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Arrivederci.. am intrat numai sa va salut cu batistuta .

ps.. azi m-am delectat cu harta Corsicii ( faceam traseul ca un "ajutor de sofer" constiincios ce sunt), numai denumiri italiene cred ca nici nu imi voi da seama ca sunt in alta tara ...

paaaaaaaa si multe

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Criii, drum bun si distractie multaaaa!!!

Dragele mele, va anunt ca aseara am cunoscut-o pe Nico+sot+2 copii minunati... am petrecut,zic eu, o seara foarte placuta si ce pacat ca locuim asa departe...sper din suflet ca se vor mai ivi ocazii.
Urmeaza poze.

In alta ordine de idei, s-a stricat aerul conditionat aici in birou, deci deja de la ora asta se plezneste de cald. Cred ca imediat dupa pranz voi pleca acasa, e imposibil de stat asa.

O zi buna.

Iri, mami de Ale

Mergi la inceput

Hei, scularea italiencelor dragelor!
Pai se poate, a plecat stapana si nimeni nu mai zice nimicuta? Lasa ca se intoarce ea...
La voi tot canicula e? Daca da, veniti la mine ca e racorica, adica sunt doar 21°c, cu soare si vant. Uf, mi-e dor deja de canicula...

Iri, ne bucuram ca ti-a placut povestioara noastra...cand imi aduc aminte ce bine a fost...in spital, zau era ca la 5 stele, pe cuvant
Da sa sti ca eu tot astept poze cu suporterul azurean, ca daca nu, nu cred!

Va pup si cred ca ne mai auzim doar luni, ca dupa masa plecam la Franta noastra draga ca sa ne incarcam iar bateriile

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Alina, in albumul 4, ultimele 2 poze sunt noi.
Distractie frumoasa in Franta! (da si tu o tura pe la stapana in Corsica si zi-i ca aici se trage chiuluuuuuul)
Vive la France...e 14 iulie, nu?

Iri, mami de Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Noi suntem bine, Dorita a fost super-punctuala, s-a nascut pe 12. la 9:30, dīndu-i lui tati timp sa-l duca pe fratior la cresa. Am nascut īn apa, a fost f. bine, iar acum totul okay.
Sotul i-a scris lui Cri pe gmail, i-a trimis si poza, dar se pare ca ea plecase deja...
Va pup pe toate si mai revin zilele astea, cīnd apuc sa mai si citesc.
Enn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Enn, felicitaaaaari! ce ma bucur ca sunteti bine!Sa va traiasca Dorita!
sa pui poze si aici, sa le vedem si noi!
Cristina a plecat in vacanta, au mai venit 2 fete noi(o olandeza si o nemtoaica cu sot italian), Iri cica nu e bronzata , restul nu prea stiu.
eu fac pachete si printre ele mai scriu aci.
Carmi, La multi ani! sa fiti fericiti si sa va iubiti!
Vio

Mergi la inceput

Rapid ca am pus mana pe calculatorul lui soacra-mea!
Doar sa o felicit pe Enn pt micutza punctuala! Ce nume frumos!

Si o mica corectura pt Vio, nu sunt olandeza ci frantzuzoaica exilata in Olanda!

Va pup si ne auzim dupa we!

Mergi la inceput