In Italia (15)
Raspunsuri - Pagina 15
crista-s spune:
Enn ai reparat masina si ai fugit la doctor deja ? ca azi e data limita .
acum stiu dupa ce inghe' sa ma uit : asta cu laptaria (sper ca asa se traduce .. eu sunt anti-talent la franceza nu stiu decit sa numar pina pe la vreo 5 si cu chin si jale pina la 10).
saracu Montoya s-a lasat de curse .. ia cititi www.tgcom.mediaset.it/sport/articoli/articolo318265.shtml" target="_blank">aici
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
pet.cost2005 spune:
Ciao! Am revenit!
alina - eu plec in Romania pr 22 iulie. Si vom sta o luna. Ne vom duce, desigur, la mare (la Mamaia) si ... pe unde om mai vedea ...vizite la rude, etc. Iar la intrebarea cu somnul copilasilor ... nu sunt in masura sa-ti raspund deoarece nu am copii ... sunt aspiranta mamica ... da' vad ca zburatoarea aia (a se citi barza) nu se abate pe-aici deocamdata. Mamicilor (iri a mai ramas ... ca enn e putin "ocupata" iar nico e in concediu)... la apel!
Tu cu vacanta cum stai? Sau cu mutatul nu aveti timp de vacanta?
iri - nu-i nimic, nu-ti face probleme! Vad ca acu' m-a luat si pe mine o durere de cap ... da' la mine e explicabil, din vina uratilor! Tie, ti-a mai trecut? Voi cand si unde plecati in vacanta?
Ma duc sa ma intind putin ca nu sunt tocmai in forma. Ne mai auzim! Ciao-ciao!
Petro
iriale spune:
Alina, multam de aprecieri... Cat despre somnul copiilor, eu sunt una patita rau rau de tot, caci Ale a fost cumplit din punctul acesta de vedere, in fiecare noapte se trezea de mii de ori, nu exagerez, nu dormea nici ziua, a fost un chin. Acum , in ultima vreme, si-a mai revenit, adica noaptea se trezeste maxim de 2-3 ori si doarme si cand se intoarce de la gradinita. Ma gandeam ca treptat sa il dezobisnuiesc de somnul asta de dupa-amiaza, caci seara se culca prea tarziu, si la miezul noptii, ceea ce nu mi se pare un orar indicat pt un copil.
Petro, ar fi trebuit sa merg la Paris, dar nu se mai poate. Am concediu in august, voi ramane in Messina, deci plaja, plaja, plaja. Ma mai gandeam eu sa dau o fuga intr-un sfarsit de saptamana undeva mai pe la racoare (adica munte), dar uite ca de cate ori fac planuri marete se intampla ceva si... gata, s-au dus.
Aici a plouat, fulgerat si tunat rau de tot, s-a facut si mai frig. Ce vreme aiurea, ori 35 de grade, ori caderi din astea bruste de temperatura.
Si pe urma ma mai vait ca ma doare capul.
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
iriale spune:
Maine ma intalnesc cu Nico!
Iri, mami de Ale
Carmi spune:
...fetelor, ma primiti si pe mine la voi?
Eu traiesc in Germania, da gandul meu e la minunata tara a sotului meu, Italia. Acolo ma simt eu bine si acolo as trai, daca as putea alege...Pana una, alta, ma multumesc cu vacantele anuale petrecute in Sicilia, la mare.
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
crista-s spune:
Bravo Iri si Nico.. deci pina la urma tot va betiviti ... Sa faceti pozeeee!!
Carmi bine ai venit .. pai ce aici se face cerere de inscriere ? macar daca tot faci sa fie " cu dop" de Passito ca sa raminem in tema zilei : ridicarea in slavi a siciliei ... terra d'amore ... dupa parerea mea ... ca de azi dimineata visez numai asta cind ar tb sa fiu cu mintea la caprele si oile corsicanilor
continui aici .. sa iti traiasca baietelul .. ca e super dragalas ... in poza "smekerash" e supeeer!!
Si poate voi mamici de bebei dragalasi poate "trage-ti cu piciorul" si pt noi astea fara bebei .. si cine stie afla coana barza de adresa noastra ( vorbesc aici numai in numele meu si al lui Petro .. ca miresicile mai au vreme sa se gindeasca la bebei ).
Cristina
viorela hoff spune:
pusilici fetitele,
noi azi sarbatorim 3 anisori de casnicie, si tu Cri, cam tot atatia nu?
am fost scurt la Mc Don, intre 2 drumuri, am umplut o masina cu pachete pt. maine si acuma stam pe balkon si savuram bere rece!
la noi e fain, e cald si bine.
ieri iar l-am avut pe ala micu un brate, e greu fetelor dar e asa de dulce!
rade tot timpu si gancureste, dupa aia a inceput sa caste de somnic.
il chema Lorenzo (aviz italiencelor peste vreo 20 de ani de posibile relatii amoroase cu un austriac).
Petro si Cri concediu fain, bucurati-va ca se apropieeeee!
Iri, cred ca esti deja neagra de atata plaja!
Enn, stiti ceva de ea saraca, ma gandesc ca aici e asa de cald, trebuie sa ii fie tare greu!
wow, cate musafire suntem, din Olanda si din De!
Carmy, ce fain cu sotu italian, noi suntem fani Italia, eu nu eram chiar asa dar m-a molipsit sotul meu!
cica el in adolescenta, in fiecare weekend lua gasca cu motociclete si petreceau in Italia!
ce fain, adolescenta mea se petrecea pe vremuri triste si cenusii!
eu mai scriu asa cum pot, printre impachetari, abia asteptam sa ne mutam, mama mi-a promis ca vine in vizita la noi in August, Doamne da-i, ca tare greu se hotareste la ceva.
v-am pupacit pe toate
Vio
Carmi spune:
Cristina, Vio pentru primire.
Vio, multi ani fericiti si de-acum incolo !Noi ii implinim (3 ani) poimaine.
Cristina, multumesc pentru aprecieri la adresa infantului meu. Eu iti urez sa-ti vina barza cat mai curand, uite, mie mi s-a intamplat cand nici nu ma mai asteptam...si nu mai sunt tanara deloc, ba dimpotriva
Pup fetele,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
crista-s spune:
Neata ' la toate fetele!!!
Vio La Multi Ani fericiti !!!
Deci v-ati sarbatorit be balconas .. frumos. Noi facem 3 ani in noiembrie ( asa ca nu putem sa ne riscam cu sandvisu' pe balcon ). Insa am citit pe forumul italian o idee de aniversare cu un picnic surpriza facut in casa ( si aia saracii tot iarna se sarbatoreau ) asa ca ma bate gindul sa mincam pe paturica in mijlocul sufrageriei ..
Carmi La multi ani! si voua chiar daca anticipat dar eu nu mai dau pe aici miine ...
Este o caldura aici ca am toate geamurile deschise si parca te arde aerul cind iti trece peste nas...Iar pe mine m-a mincat nu va zisc unde sa fac niste focaccia .. asta e nu mai pot da inapoi ca am deja aluatul aproape crescut deci voi pune cuptorul in functiune . Aseara era putin mai racorica dar afara .. in casa chiar si cu geamurile deschise parca nu avea puterea sa intre adierea .
Fetelor eu zic ca Enn naste sau a nascut ca ieri n-a trecut pe aici ...
Cristina
iriale spune:
Dragele mele, "vechi si noi", Buna Dimineata...
Asadar bine ai venit Carmi, ohooo, deci iti place Sicilia...unde anume va petreceti vacantele? Si La Multi Ani pentru aniversarea voastra!
La fel lui Vio, La Multi Ani... cat despre cat de neagra sunt... am fost o singura data la plaja, asa ca sunt tot Alba ca zapada... poate in we aceesta sa mai merg, of...ba a plouat, ba am fost cu alegerile, ba cu alte prostii de-ale noastre, femeiesti...
Cri, gata bagajele? Te puuuuuup si sa memorizezi fiecare secunda, ca sa avem dupa aceea povestiri pentru cel putin 2 luni.
Azi, cum ziceam, vin Nico & Comp la Messina! Am pus aparatul digital la loc de cinste, sper sa nu uit sa facem poze...
Enn...???
Petro si Alina... trezirea!!!
Iri, mami de Ale