In Italia (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Fetelor dragi, va multumim!

Ar fi multe de povestit, dar sunt cam īn criza de timp, asa ca ma rezum la esential: lamīita s-a transformat īn piersicuta, a luat si īn greutate, deci suntem pe calea cea buna.
Fratiorul e tare īncīntat de surioara lui, īn fiecare dimineata aduce scaunelul din baie, īl pune līnga leagan, se catara pe el si ne anunta victorios: Dora i-a zīmbit lui Dénes! Mai dificil e cīnd vrea sa se joace cu ea, dar va creste micuta si se va schimba si asta.

Ma bucur c-au venit mamici noi cu copii, pozele n-am apucat sa le vad, doar cea cu Iri + Nico. Si cea cu Ale la mare, super!

Danangie, tin pumnii ca de acum incolo sa mearga totul struna pina la nunta.
V-am din mers,
E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Iri, am intrat in casuta ta cu poze. Ale e foarte frumusel si expresiv, sa-ti traiasca. Iar tu, (banuiesc ca esti bruneta cu parul lung care apare in poze cu Ale)semeni a sicilianca get-beget, complimenti !
Fabiano e bine, a mancat bine si a dormit. Pare sa nu mai aiba nimic, Doamne-ajuta, ca tare m-am speriat...
Am uitat sa va spun ca in Sicilia o sa mergem la 2 nunti (nu e vara fara asa ceva), una pe 10 si una pe 11. Cine-o fi inventat nunta in august, la 45 de grade, nu stiu, da eu cedez nervos. De data asta o sa ne retragem mai devreme, avem motiv, si anume Fabiano.
Fetelor, peste tot s-au scumpit biletele de avion, sau numai nemtii sunt in top? Anul trecut am venit amandoi (Fabi era in burtica) cu 242 euroi dus-intors, de la Köln la Catania, anul asta costa 750 de euroi. Asa ca am ales sa debarcam la Palermo, cu 600.
Apropo de zboruri, cine sta pe langa Roma/Milano, de pe 15 ianuarie wizzair zboara la Bucuresti si Arad. Intrati pe www.wizzair.com . Sunt preturi minime.
Pup fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Fetelor, cam tarziu, dar vreau sa fac parte si eu din gasca voastra, ca ma simt tare singura pe aici.Nu cunosc nici un roman prin preajma, poate e cineva de pe DC ca sta in Padova?

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna CICINA,

Eu sunt in Milano.............de fapt, la 8 minute de Milano. Esti singura in It? Eu din fericire am frati, cumnati si nepoate.....
Mai povesteste-ne de tine..........cand se va intoarce CRI te va trece si pe tine pe lista.

In rest, pregatirile de nunta merg...........saptamana asta sunt mai lejera.....nu mai am de alergat asa de mult. Abia astept sa treaca evenimentul ca sa-mi iau o piatra de pe inima.

O zi buna

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Cicina, bine ai venit in grupul nostru cel vesel!

Dana, ce emotii cred ca ai...si de-abia astept sa vad poze de la marele eveniment.

Azi sau maxim maine cred ca o vom "revedea" pe Nico, sper ca si Enn sa ne mai salute din cand in cand (haioasa transformare din lamaita in piersicuta ), Carmi e in pregatiri de vacanta + nunti, Petro - la fel (vacanta, dar fara nunti), Cri o fi la pescuit, Vio cu mutatul, Alina intr-o continua plimbare din Olanda in Franta si inapoi...iar eu singura-singurica pe aici...

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Cicina, eu sunt “musafir“ aici, da fetele sunt f. dragute si m-au primit bine, asa ca iti spun si eu bun venit !
Iri, chiar ca sunt in pregatiri de nunti, imi tooot strofok creierul cu ce sa ma imbrac...
Dana, inteleg ca te mariti, felicitari ! Cand e evenimentul?
Ma duc la smotru, in weekend avem musafiri, vine vara mea din Belgia cu bb al ei mai mare cu 12 zile decat Fabiano. Abia astept sa vad cum se vor distra verisorii mici.
Pup fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Bunaaaaaaaaaaaaaa,
Iata-ma reintoarsa din vacanta. Mi-am citit mailurile de munca, alea mai importante, nu toate, si am venit fuga sa va salut. Noi am avut o vacanta superba, nu-mi vine sa cred ca s-a terminat.
M-am intalnit cu Iri, care e o draguta si-o finuta, si mi-a facut cu adevarat placere sa ne cunoastem pe viu.
Ma apuc sa citesc din urma si revin.

Mergi la inceput

Nicooo, bine ai revenit! Si ce pacat ca ai plecat...
Intre timp mi-am dat singura permisiunea de a adauga in albumul meu nr.4 o fotografie cu noi doua, daca nu esti de acord, o scot imediat.
Imi imaginez ce chef de munca ai...
(te-am tot sunat ieri pe nr. tim, dar era mereu inchis)
Te pup.

Iri, mami de Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

hei Italiencelor! Ce mai faceti!
Puteti munci pe caldurile astea?

Iri ca ma intrebai de olandeza, uf, urata si grea rau...vezi ca ma mai plang pe la fetele de la Olanda
De ce zici ca esti singurica? Pai hai aici ca nici eu nu am companie Unde mai pui ca eu nici nu muncesc....inca!

Mey io nu inteleg Crini e Nico? Sa ma scuzati dar sunt noua pe aici!

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Alina, ai intuit exact: Crini e Nico.
Am iesit ceva mai devreme sa imi cumpar o curea, e un cald ingrozitor afara. Iar la pranz vom merge, zic eu si colegii, la masa la un restaurant chinezesc din imprejurimi. Buuuun, mie tare mult imi place mancarea lor.
Tu, Alinel, ce faci? pregatesti pranzul? Si printesa mititica? Ale al meu e la gradinita, cred ca acum mananca, iar peste o ora, o ora di jumatate, se duce tati sa il ia si merg amandoi acasa. Eu ajung mai tarziu, pe la 5.

Nico, tot citesti de zor?

Iri, mami de Ale

Mergi la inceput