curatenia in casa
Raspunsuri - Pagina 4
pepenash spune:
Iepumic, si eu am schimbat mai multe menajere pana s-o gasesc pe actuala, iar pe ea mi-a recomandat-o o prietena care, la randul ei, si ea tot la o prietena o avea. Deci, la chestiile astea, se merge pe recomandare. Eu o las singura in casa pe a mea, nu mi-a disparut niciodata nimic si sunt si multumita de ceea ce face. Dar prima data cand a venit am stat cu ea si i-am explicat ce si cum vreau (deh, fiecare are pasarelele ei).
Roxali spune:
Trebuie sa recunosc pana sa plec in Italia nu prea le aveam cu curatenia sau ...poate ca nu ma interesa prea mult.Cand ajunse-i ici, sa te tii , de dimineata curatenie generala, dupa pranz "luna" bucataria (matuat si spalat pe jos)si seara indentic...ca de a m-am molipsit.
Acum am molipsit-o si pe mama degeaba incerc sa-i schimb ideile ca nu-i merge si mai sta si dupa baietzoi....bunicile.

iepumic spune:
Carolinah, multumesc oricum.
Pepenash,la cat timp vine la tine, o data pe saptamana? Intreab-o daca mai poate lua o familie....daca vrei, bineinteles!!! Pupici.
Iepumic 
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
karmyna spune:
buna fetelor...
acum cu timpul de afara se face mai mult praf in casa ....iar pe geamuri pe dinafara nici nu mai spun cum se pune polenul de la flori...
eu fac de 2 sau 3 ori curat pe saptamana...cu aspiratoru,spal pe jos ,baia,toaleta bucataria camara ..lenjeriile o data la 2 sapt le schimb...etc...
soacramea zice ca la mine e ca la farmacie...pe bune asa zice..
va pup
http://photos.yahoo.com/crista_222000
an-k spune:
io cat as face nu se vede. Termin si intra taifunul bianca e la loc. Pardon curatenie este. Ordine nu e niciodata. Si daca mai pun cate hartoage si prostii sunt pe biroul sotului
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
amarantina spune:
Yo am schimbat mai multe femei de-astea care faceau curatenie. Cele mai multe faceau asa, de ochii soacrei - ma disperau. Pana am dat de cea care vine acum. Nene, asta face tot timpul curatenie generala. Prima oara cand a venit yo am ramas marcata. S-a apucat mai intai de camera lui bb si dupa vreo ora m-am dus sa-i spun ceva. Cand intru, ce vad: toata mobila in mijlocul camerei (inclusiv un dulap pe care nu-l misca nici draq din loc - nu stiu cum a reusit ea), carpetele pe geam si ea spala pe jos de zor. N-am mai spus nimik, m-am retras socata. In living, la fel - mobila mutata, sters peste tot. Aceasta femeie face lucruri care nu le-am facut eu niciodata: scoate tavita unde se pune detergent din masina de spalat si o curata; sau ia toate cosmeticele din bai (si sunt nenumarate), le sterge pe fiecare si le pune la loc respectand in mare pozitia lor initiala. De geamuri ce sa mai zic: le spala cu 3 ape si apoi cu spray de geam, iese pe pervazul exterior sa spele plasele de tantari si rulourile, etc etc. Pe hol am 2 plafoniere unde se mai aduna praf: lunar le demonteaza si pe astea si le sterge. De altfel o pun sa schimbe si becurile la ele, ca dac-ar fi sa stau dupa barbati-miu... O platesc destul de mult pe femeia asta, dar acum ca m-am obisnuit cu o curatenie perfecta si perpetua, nu ma mai intereseaza aspectul banilor.
hanako2004 spune:
si eu sunt cu curatenia in fapta
zilnic dau cu aspiratorul pe zi de 2 sau chiar 3 ori si spal pe jos de fiecare data
..insa emilica aranjiaza din nou 
saptamanal fac curatenie generala si la 2 saptamani spalam perdelele si giamurile
al meu sot este cu igiena in fapta...nici sa respir nu ma lasa
wc zilnic il spal si la baie la fel ..deoarece catelusul nostru are gradina lui de zi si iesirea in gradina este din baie
si face baia varza ..mai ales pe timp de ploaie cere afara si se balaceste in noroi si apoi se tavaleste prin baie
cu scuturatul covoarelor nu am treaba ..am scapat am niste carpetele ce le pariez zilnic si sunt ok..mai putin cele de jos unde emilica are grija sa le coloreze
spor la treburi
pozici de la potezul lui finutul nostru gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ohashi_irina/album?.dir=/2c5c
irina &emilica2005.01.06

POZICI NOI
EMILY comoara noastra
poze

Happiness_4_us spune:
Avand in vedere ca suntem doar noi 2, am program de curatenie sambata dimineata. Iau casa la puricat insa duminica deja stai si te gandesti cand s-a facut curatenie ultima oara. Si eu sunt obsedata cu curatenia, al meu chiar imi spune Bree Van deCamp din Femei disperate!

.
Stau si ma intreb: cand o sa am copii ce oare am sa fac? Sper sa devin imuna la fazele care acum ma calca pe nervi.
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
Mara76 spune:
Amarantina, cate camere ai si cati bani ii dai? Presupun ca vine saptamanal?
Scuze de offtopic, fetelor! ![]()
nushulica spune:
eu in general fac sambata curatenie toata casa avem 2 camere dta cu aspiratorul sters praf schimbat lenjerii spalat rufe inclusiv facut mancare pt saptamana urmatoare...geamurile le sterg la pasti si la craciun si atunci aduc o femeie
perdele nu am...am jaluzele baia si bucutaria o fac si in cursul saptamanii daca trebuie si de spalat pe jos la fel
cateodata ma mai apuca sa mai scot de prin dulapuri si sa fac o curatenie generala asa...de ex ieri am facut bucataria luna am frecat dulapurile cuptorul tot
dar asta ma apuca rar![]()