curatenia in casa

curatenia in casa | Autor: mazzel

Link direct la acest mesaj

Vreau sa va intreb de cate ori este normal sa facem pe sapt curatenie in casa, ma refer la aspirat, spala pe jos, bucataria, baie,buda, schimbat asternuturi, ma rog, chestiile astea.

Sau voi faceti doar 1 data pe sapt? Mie mi se pare ca nu e niciodata destul de curat, nu stiu, ori am facut eu o fixatie, as vrea sa fiu mai relaxata..
Si nici nu-mi place sa fac sa fiu sincera.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Alina, ia mai ia-ti tu un job dupa-masa, ca sa vezi ca se poate face curatenie si o data la doua saptamani . Acuma s-a implinit sorocu' la mine, asa ca am sters-o la frecat ;)

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

cred ca exagerez , dar nu stiu cum sa spun, parca la mine cat fac tot mai multa mizerie se face!

Mergi la inceput

si nu stiu cum naiba, sunt aci paianjeni, de aceia cu corpul mic si picioare mari, ii urasc, nu pot nici sa-i omor, ii aspir zilnic si maine iar apar pe la colturi, isi tes si panze, zici ca eu nu fac curat cu anii .

de unde naiba apar nu stiu, si cu otrava nu pot imprastia ca am caine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Mazzelu, iejti maniaca
Io dau cu aspiratoru atunci cind e cazu sa-mi pun papuci in picioare ca sa pot pashi Oricum nu conteaza, ca ai mei plozi fac mizerie la doo minute dupa ce-am facut io curat Bucataria o curatz cind e nevoie, io oricum nu gatesc mult, iar baile la fel, poa sa fie la 3 zile dupa ce le-am curatzat deja, sau poa sa fie o saptamina, da toaletele le spal des shi dau cu spirt pe capace, ca se asheaza Bogdanelu

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu fac curatenie in casa o data pe saptamana.

curatenie generala, cu spalat de geamuri, perdele si alte chestii din astea, fac odata la 3-4 luni, cand chem femeia la curatenie.

14+

Nunta noastra

Mergi la inceput

sunt maniaca
plus ca la mine cine intra imi cara toata mizeria in casa, iese sotulica afara in sosete si-mi aduce pe talpi toata mizeria, vad ca paianjenii cu cat ii belesc mai mult cu atat apar mai vartos, , dar si eu is maniaca, cred ca m-am dilit cu totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

MAZZEL - Tu stai tot timpul acasa?
Ce-ti faci atatea griji?!
Oricum se pune la loc in scut timp! Eu spre exemplu, stau in sosea. Pana termin toata casa s-a pus la loc.

Fa o data pe saptamana, in rest, pastreaza ordinea atata cat se poate si gata!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Eu incerc sa pastrez curatenia, dar fac si curat:) cam o data pe saptamana dam cu aspiratorul si o data pe saptamana spalam in baie, bucatarie, etc... Daca totusi se face murdarie in bucatari, spal si de mai multe ori. Asternuturile le schimb destul de des, numai in camera mare nu le scimb prea des ca nu doarme nimeni acolo, dar cand imi vin oaspeti automat au lenjerie curata apoi o bag la masina:)
Nuprea ne omoram noi cu curatenia, concluzia e ca mai mult ne luptam sa o intretinem:)
Dar cand ne apuca, nu ne mai oprim usor, de exemplu sambata trecuta ne-a apucat sa scoatem covorul si mochetele afara la spalat, batut..., apropo, noi stam la etajul patru:), deci iti imaginezi ce-a fost pe noi...plus de asta am luat si copilul jos cu noi sa "ne asiste" :) Si uite asa ne-am facut treaba...
Sincer: daca nu am chef sa fac curatenie nu fac deloc! :)

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

eu cu aspiratorul dau si de doua ori pe zi ,ca face fii-mea si barbatu' mizerie.
de spalat pe jos ,spal cam de 2 ,3 ori pe saptamana.
baia de 2 ori pe saptamana si asternuturile le schimb saptamanal.
geamurile atunci cand ma deranjeaza la ochii .
nu prea ma omor asa cu frecatul . sa fie curat cat sa ma simt bine in casa, nu farmacie.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

eu fac mai rar decat ar trebui - profit de faptul ca nu avem musafiri nepoftiti ca sa ma prinda pe picior gresit . Aspir rar de tot ca nu se vede pe mocheta noastra - 1 data la doua saptamani . In bucatarie fac zilnic curat ca e mica si se murdareste . baia o curat ca lumea 1 data pe saptamana iar oglinzile din baie , chiuveta si toaleta zilnic sau o data la 2 zile. Geamurile nu le spal niciodata ( adica le spal 1 data, de 2 ori pe an deci niciodata )lenjeria de pat o schimb la 2 saptamani de lene - ca dupa 1 saptamana ar fi civilizat.
Nu prea avem praf aici ca ploua des asa ca si praful il sterg doar cand aspir si e cam tot atata praf cat aveam in ro dupa 2 zile de nesters praful.

Michelle

Mergi la inceput