Credit nevoi personale
Raspunsuri - Pagina 3
ankalaura spune:
Aaa, si am uitat inca doua aspecte:
- banii ii obtii in 24 de ore, cam asa
- in caz ca uiti o plata, te anunta imediat, nu dupa 30 de zile, ca sa intri automat in evidenta biroului de credite - eu am avut o peripetie cu un bancomat, am crezut ca am facut tyransferul (nu cerusem chitanta), transferul nu se facuse, n-am verificat soldul, m-am trezit cu notificare dupa vreo 14 zile, a doua zi am platit. M-am dus la banca, mi-au spus ca in perioada respectiva si-au schimbat softul, si ca nu trebuie sa imi fac griji, si asa a fost.
Si in afara de asta, la bancile la care am intrebat, mi-au spus ca la Biroul de Credite intri in evidenta daca intarzierea este mai mare de 30 de zile, si daca se refera la credite de peste 10 mii de euro. Asta nu stiu daca e asa, n-am verificat
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare
irinabobe spune:
ankalaura te rog spune=mi si mie care e treaba cu punctajul la bonitate la bcr. adica concret cum te ajuta. si noi am mai avut credit la ei , deabia l-am lichidat si avem si cardul de salariu tot la bcr. recunosc ca am lucrat bine, nu m-au pus pe drumuri aiurea cu diverse acte, am lichidat creditul chiar mai devreme si nu am platit penalizari iar adeverinta ca nu mai am nici o restanta la ei am primit-o in 10 min spre deosebire de bancpost unde am un card de credit pe care vreau sa il lichidez si deja am facut 3 drumuri degeaba.
Dory232002 spune:
La Hvb , daca ai prime, sporuri, diurne,care sa apara pe fluturas se iau in considerare si se face media la ultimele 6 luni, rezultatul va fi luat in considerare ca un salariu si in functie de el iti acorda creditul, daca vrei mai multe informatii trimite-mi unmail la : dory232002@yahoo.ca.
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
ankalaura spune:
Orice banca iti ia in considerare sporurile si orice alt venit, atata timp cat este "alb"
Irina - la voi cred ca nu e cazul, daca spui ca ati avut deja credit la ei si aveti si salariile pe card tot la ei.
Insa de exemplu o persoana necasatorita, poate obtine puncte facandu-si un card de debit - primeste un pucnt. Primesti punct daca ai proprietate, pierzi daca ai persoane in intretinere, si tot asa....
Cand am facut eu creditul, primul de care vorbeam, nu eram casatoriti inca dar aveam un copil, aveam casa noastra dar nu ni se puteau cumula veniturile... punctele suplimentare cat sa obtin creditul le-am obtinut pt ca aveam depozit la ei si card. Atunci am obtinut 27 de milioane, pe cand Raifessen imi oferise 10 milioane. A contat. Iar exemplu de acum, e cu BRD care mi-ar da 90, fata de BCR care imi da 110
dianaiulie2009 spune:
SI EU MERG AZI SA DEPUN HARTIILE PENTRU UN CREDIT DE NEVOI PERSONALE LA BCR . Nu am nevoie decat de adeverinta de salatiu a mea si a sotzului si obtin creditul in 2 ore . Mai am un credit ipotecar la ei pe 20 de ani .
Am fost si la Carpatica sa ma interesez , acolo am nevoie de cel putzin 1 girant , plus ca ei mi-au calculat ca as mai putea scoate , pe langa cel ipotecar , doar 20 mil.lei , iar BCR -ul mi-a calculat o suma de 210 mil .lei . Cam mare diferenta , nu ???
Si eu sunt multumita de BCR , mai putzin de faza cu cresterea dobanzilor !!!
albumele noastre
Gaby spune:
Buna, revin cu o info care sper sa ajute: La o analiza de credite, noi, la un moment dat, am plasat pe primele locuri creditul de la romexterra bank.Aici gasiti credit de nevoi fara garantii sau girant pentru maxim 20.000 de euro, si cu ipoteca pentru maim 100.000 de euro. LA cel de valoare mica -- asigurarea de invaliditate si deces este gratuita. ...cam asa arata pe hartie produsul ...de comisioane nu stiu... dobanda este 12%, creditul este numai in lei.Acum depinde de salariu si alte venituri pentru a putea lua suma maxima.
Acelasi credit de nevoi fara garantii dar doar pana la 10.000 se mai gaseste la b Romanesca, BCR, Bancpost, Finansbank...La BRD ...cam multe hartoage, parerea mea.
O seara mai buna,
omu' cu... banca la cap!www.bankingnews.ro
LORE33 spune:
La BCR 10 000 EURO pe 10 ani rata este de 163 EURO pe luna ,dobinda fiind variabila (am inteles ca se modifica trimestrial).
La Banca TIRIAC 10 000 euro pe 5 ani rata este de 218 EURO pe luna ,insa ratele sunt descrescatoare(dobinda este variabila).Ultima rata este de 190 euro.
daniela_b spune:
Eu as vrea sa iau 2500 de euro dar nu pentru nevoi personale ci medicale, cum e mai avantajos? Sa specific ca sint nevoi medicale si sa vireze ei in contul medicului de care am nevoie sau sa iau banii in mina si sa platesc eu ce trebuie?
Ma scuzati, sint paralela, habar n-am.
Am fost la banca mea obisnuita (BRD) dar persoana de acolo nu m-a lamurit deloc. Era mare aglomeratie si ea era nervoasa asa ca nu a avut rabdare sa inteleaga ce-am vrut eu sa o intreb, de fapt.
Poate nu stiu eu sa ma exprim in termeni bancari.
Asa ca orice lamurire mi-ar fi de mare folos!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
irinabobe spune:
dimineata la ora 11 am depus dosarul de credit la bcr. la ora 16 aveam deja banii in cont. 5000 E 10 ani rata egala de 90 E. in privinta seriozitatii si a rapiditatii nota 10 nu ma asteptam.
ankalaura spune:
Eu sunt de parere sa iei pt nevoi personale, si daca poti sustine rata, sa iei chiar putin mai mult decat ai neaparat nevoie, ca nu se stie niciodata.
Eu am avut nevoie pentru masina, si iesea mai dezavantajos sa iau tot creditul de la banca si sa platesc masina, decat sa fac leasing.
Asa ca voi ramane cu creditul de 3600 de euro (in lei), pe 5 ani, si voi plati vreo 3 mil 300.