Credit nevoi personale

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

o intrebare : pot lua credit pentru nevoi personale de la mai multe banci? Sa zicem ca am nevoie de o suma mai mare si as vrea sa iau de la 2-3 banci. Oare se poate?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Anda, eu stiu ca se poate, doar daca le iei simultan.

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by irinabobe

noi acum 10 zile am depus dosarul pt un credit de nevoi personale cu ipoteca. genul de credit care se acorda f repede conform reclamelor. am intrebat la banca cam cat dureaza pana incasez banii raspuns max 3 sapt. ok depunem dosarul cu actele cerute . asteptam telefon. primit tel dupa 10 zile ca ne mai sunt necesare PUZ, adeverinta ca nu exista revendicari in baza L 10/01 desi eu pun ipoteca pe un tern nu imobil,si certificat urbanistic a carui eliberare dureaza 30 de zile. dupa ce depunem si aceste acte de care nu se pomenise nimic si care nu stiu la ce le folosesc urmeaza extras carte funciara care dureaza cam 2 sapt cam asta e cu creditele rapide de la unele banci. banca e volksbank. deci numai de bine despre ei

Cum se numeste tipul de credit pe care il luati OPTIMUS?

Cam cu cat ti-a evaluat mp? Este macar pe aproape de pretul zonei?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by ankalaura

Si in afara de asta, la bancile la care am intrebat, mi-au spus ca la Biroul de Credite intri in evidenta daca intarzierea este mai mare de 30 de zile, si daca se refera la credite de peste 10 mii de euro. Asta nu stiu daca e asa, n-am verificat

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

La Biroul de credit intri automat in cea de-a 31 zi de intarziere la plata, indiferent de valoare acreditului.
La Centrala Riscului bancar intri daca ai datorii de peste 20.000 RON sau intarzire la plata de peste 30 zile.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Am 2 credite iar la unul vreau sa fac refinantare dar nu vreau sa confirm ca mai am un credit. La Biroul de credite nu figurez nici cu intarzieri si nici ca am credit la vreo banca(stiu ca se comunica si ev. pozitive).

Pot afla cei de la banca la care doresc sa fac refinantare ca mai am credit la o alta banca daca eu nu le spun? Dar ca mai am conturi la alte banci si natura acestora? Au bancile baza de date comuna a clientilor? Stiu ca cei care apartin de unicredit au acces la baza comuna de date dar restul bancilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Si eu vin cu o intrebare la fetele din domeniu.Ce se intampla cu avansul pe care l-am dat dupa ce termin de achitat creditul? cand il recuperez?

Si acum vorbind de un credit de foarte mult timp din nou am o nelamurire.Prin 1988 am facut un credit la o banca ,ea intre si-a schimbat denumirea dar mai exista.Avansul care il dadusem atunci era de 400 lei cum ar fi acum 400 ron,dar nu l-am ridicat niciodata.Anul trecut mi-a zis cineva sa merg sa vad daca nu cumva intre timp a facut pui multi in 18 ani.Am mers si functionara de acolo mi-a zis ca din cauza ca n-am mai depus nimic in contul respectiv,am disparut subit si din baza lor de date.E corect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

buna,

Din pacate nu am mai intrat... si ce sa vad...cici, se pare ca nu ai inteles procesul!

pai avansul nu-l recuperezi, asta daca te referi la un credit ipotecar/imobiliar.Avansul este parte din credit: banca te crediteaza daca pui si tu ceva, nu nuami ea sa riste; ea te creditea (in prezent) doar 75% iar restul il pui tu!!!!nu e nimik in plus la suma, ca sa iti restituie ceva....ea sau altcineva!

La nevoi, nu se cere avans;nici la nevoi cu ipoteca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Gaby,clar nu l-am inteles,vezi ca io sunt pe vechi, pentru ca pe vremea lui Ceasca,iti recuperai avansul la 2 ani dupa ce nu mai faceai nici un credit.
Deci reluam sa vad daca am inteles:
-banca iti da un credit pentru nevoi personale( sigur se cere si la nevoi, am prietene care au dat avans pentru asa ceva),io pun 25 % banca pune 75 % ,apoi io platesc 100% plus dobanda.-acum e corect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by anda141

o intrebare : pot lua credit pentru nevoi personale de la mai multe banci? Sa zicem ca am nevoie de o suma mai mare si as vrea sa iau de la 2-3 banci. Oare se poate?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Anda, eu stiu ca se poate. Am o amica (,) care lucreaza la CEC la credite si mi-a zis asa: daca vrei sa iei un credit mai mare poti merge simultan la mai multe banci. Daca iei pana intr-o suta de milioane (90 mil, sa zicem) de la o banca, nu intri in baza lor de date comuna. Deci iei de la prima banca 90 mil, te duci la a doua banca, unde nu declari ca ai mai luat 90 mil inainte si scoti si de aici inca 90 mil si tot asa. Creditele de peste 100 mil intra automat in baza de data. Cele de pana intr-o suta de mil nu intra. De asta te si pun cei de la banca sa dai o declaratie pe propria raspundere ca nu mai ai alte credite, ca ce e pana in 100 mil nu pot controla. Inteles?

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

quote:
Originally posted by cici

Gaby,clar nu l-am inteles,vezi ca io sunt pe vechi, pentru ca pe vremea lui Ceasca,iti recuperai avansul la 2 ani dupa ce nu mai faceai nici un credit.
Deci reluam sa vad daca am inteles:
-banca iti da un credit pentru nevoi personale( sigur se cere si la nevoi, am prietene care au dat avans pentru asa ceva),io pun 25 % banca pune 75 % ,apoi io platesc 100% plus dobanda.-acum e corect?

casuta cu pitici

nu nu e corect! casa costa 100 lei, tu pui 25 lei iar banca iti da restul de 75 lei. Aia 25 lei ii dai proprietarului de la care cumperi nu bancii, deci n-ai ce recupera. De platit inapoi platesti numai aia 75 lei plus dobanda.

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)

Mergi la inceput