Prichindei martie-aprilie 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 7
zuzunaki spune:
Gagici,
io peste cateva ore ma basculez in spitalFusei nla dr si aveam contractii la 3 min iar colul e cam de 1 cm deschis.De maine intru in sapt 35.Dr mi-a zis sa mai stau o sapt-10 zile in spital si apoi pot sa nasc
Sunt cam demolata ca o sa mor de focuŽluŽBubu dar sotul isi ia concediu de ingrijit copilul asa ca ma mai consolez ca o sa fie amandoi permanent impreuna.Si soacra-mea aditional pe-aici.
Ce sa va mai zic...n-am luat patut,maxi-cosi...hainute in schimb amsi mai comand azi ce mai e nevoieCred ca maxi-cosi o sa-l folosim pe cel de la Bubu si dupa o sa luam altul.Iar patut va lua sotul,am incredere.
Cam asta e.
Sa-mi tineti pumnii!
Multept fetele cu raspunsurile pt AC.
Numai bine tuturor!Sa faceti galerie!
ninocikap spune:
Zuzunaki
stai linistita ca baietii vor fi bine si te vor astepta cu fetita . restul le faci tu dupa ce vii acasa.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
ligia13 spune:
zuzu, BAFTA. Tinem pumnii sa fie bine si Sofia sa vina usor pe lume, ca se pare ca se grabeste
Eu si Raducu (22.04.2005)
rp spune:
Andrruzza, eu am gasit la Diverta "Secretul copiilor fericiti" (2 vol.) si "Copiii sint din rai".
Marox, sint superbe pozele. Am admirat si peisajele si pe Alex si pe Julia, doi frumosi.
Gegea, felicitari, sa va traiasca finutul. Asa este, e tare frumos sa fii nasa. Ii sta tare bine Dariei in verde.
Nino, incearca metoda combinata: bunica il tine in brate si tu tii biberonul sau invers. Fii optimista, o sa se invete.
Marutza, iubirea noastra
roxana si marutza (22.03.2005)
gegea spune:
Wow, Zuzu! Se apropie ziua cea mare si la tine...Suntem cu gandul alaturi de voi si ne rugam ca totul sa decurga minunat. Tinem pumnii si sa dea Dumnezu ca micuta Sofia sa vina cat mai usor pe lume!
Fetelor, am remediat... gata, e vizibil si albumul meu... de tarziu ce era, salvasem link-ul de yahoo la semnatura. Sorry.
Geani si Daria (03.04.05)
Daria, carliontata dragalasa
rp spune:
Zuzu, te pup. Totul o sa fie bine. O asteptam pe Sofia cu drag.
Marutza, iubirea noastra
roxana si marutza (22.03.2005)
Ana71 spune:
Buna,
Abia am ajuns si eu la zi cu cititul si cu ceva vizionari de pozici. Noi suntem bine, Eva a inceput perioada de ambitii, face numai ce vrea ea, schimbatul pampersului a devenit o aventura (urla ca din gura de sarpe cand e vorba de schimbat-vineri am reusit s-o schimb dupa o jumatate de ora de scandal), nu-i mai place nici baita. Sper ca e o chestie trecatoare si va reveni la sentimente mai bune. Cel mai mult ma enerveaza ca nu reusesc s-o conving sa-si tina ceva pe cap, la soare.
Mamacita, multa sanatate tie si lui Alexut! Am reusit sa vad si eu pozele de la bulgari. Superbe! Alexut e un dulce! Si e tare expresiv!
Ligia, ma bucur ca ai terminat cu oreionul. Sa inteleg ca sotul tau nu a luat? Ce mare si frumos s-a facut Raducu! Of Doamne, ce nasuc julit avea mititelul! La ce hotel mergeti in Albena? Noi ne-am luat de pe 20 iulie la hotel Kaliacra (tot in Albena).
Andira, am vazut poze cu micuta Nati. O scumpete de fetita! Sa va traiasca si sa va bucurati de cele 2 comori ale voastre!
Rrox, ce ma bucur cand mai povesteti despre Mariuca. Iti dai seama ca pe mine ma intereseaza foarte mult. Si Victor are genul asta de probleme: daca-l intereseaza ceva se concentreaza foarte bine si retine tot felul de amanunte, dar daca nu-l intereseaza pur si simplu ai senzatia ca are dopuri in urechi. Deja am emotii gandindu-ma la scoala. Mai nou a inceput si cu o timiditate excesiva, dar doar in anumite situatii.
Ninocikap, nu prea stiu ce sfat sa-ti dau. Noi locuim impreuna cu mama, dar Eva ma prefera evident pe mine (si pe taica-sau dar el vine doar seara). Seara indiferent cat ii este de foame sau somn, nu vrea sa bea laptele de la mama. E o adevarata aventura sa plec de-acasa (si o fac destul de rar). Dimineata inspecteaza toate camerele, dupa ce se convinge ca nu este acasa decat cu mama atunci o accepta cu placere. Cum aude usa de la intrare vine la mine si chiar o enerveaza prezenta mamei (chiar ma gandeam ca daca statea cu o bona, probabil ca as fi dat-o afara gandindu-ma ca cine stie cum terorizeaza copilul). Succes!
Am pus si noi ceva in albumul aprilie-mai 2006 (inclusiv ceva poze de la ruperea turtei), daca aveti timp sa ne vedeti!
Va pup,
Ana71 spune:
Zuzu, suntem cu gandul la tine! O sa vezi ca totul va fi bine! Multi pupici si asteptam vestile bune!
Marox, bine ai revenit!
Andruzza, ati schimbat locul in parc? Noi mai mergem uneori si la nisiparul de langa tarabele cu jucarii, dar mai mereu trecem si pe la buturugi. Si nu v-am mai vazut!lui Rares!
Gegea, am vazut pozele cu micuta carliontata! O sumpete de fetita cu ochisorii mari, iar de par ce sa mai zic! Sa va traiasca finutul!
Am uitat sa va spun ca am tuns-o si noi pe Eva si a stat mai cuminte decat ma asteptam (nu i-a placut cu masina de tuns, dar a acceptat sa fie tunsa cu foarfeca). Asa ca acum are o fata de baietel. Trebuie sa-i punem cercei!
rrox3 spune:
Zuzu tin pumnii!!! Sa nasti usor o Sofia sanatoasa tun si frumoasa foc! Va asteptam cu vesti bune si poze frumoase! Las' ca se descurca baietii foarte bine amandoi!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
ligia13 spune:
Ana71, ai niste copii minunati, Eva e o d-ra draguzta si finutza, Victor e baiat mare (parca un pic slabutel! s-a lungit si s-a subtiat sau mi se pare mie?).
Bunica pare f mandra de nepotii ei. Ce casa cu multe flori are bunica! Minunata! Poza cu Victor pe covor m-a fascinat!
Noi am vrut sa mergem tot la Kaliacra, dar nu am mai gasit locuri si ne-am reorientat catre Oasis. Sper sa fie ok! In poze Kaliacra arata mai bine, dar ne-am trezit cam tarziu!
gegea, ce mic e finutul tau!Numai 4 saptamani? Si deja l-au botezat?
Si carliontii si purtatoarea lor arata f bine!
Cu palaria verde si cu maieul acela sexy e mortala.
Dupa cum vedeti nu prea am chef de lucru!
Eu si Raducu (22.04.2005)